Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח כולכם שמתם לב שכל המכוניות החדשות מגיעות עם רדיו דיסק מובנה ומעפאן...

אני שואל את עצמי מה יהיה?

אוקיי אז היום לרובנו עדיין יש את הפיג'ו או הסוזוקי או הניסאן משנות ה90:)

אבל מה יהיה עוד 20 שנה למשל ...

המכוניות החדשות של היום יהיו הישנות של העתיד, משמע כל המכוניות יהיו בעלות רדיו דיסק מובנה...

לאן כל העסק הזה הולך?

הרי רדיו דיסק מובנה זה דבר מסריח לגמריי...

מה אתם אומרים?יש פיתרון למצב הזה? ולא פיתרון שדורש התקנה מסובכת של רדיו דיסק חיצוני

פורסם

עדיין יש מכוניות שזה לא מובנה.

וזה התחיל גם באמרקיות ששם היה מובנה כמו בקאווליר 96'

אז מה שעושים פשוט מסדרים פאנל.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

תלוי במערכת המובנית.

בלקסוס LS מותקנת מערכת פנומינלית עם טוויטר HORN של מרק לוינסון. זה לא דוגמא לכל המכוניות אבל זה לא כלכך נורא.

אם יהיה ביקוש מצד הצרכנים החברות יכולות לנצל יתרונות לגודל ודאוג למערכות איכותיות ביותר במחירים טובים.

בארה"ב קיים מותג בשם SCION שהוא בעצם מיתוג אופנתי של טויוטה. כחלק מהאופציות לרכב יש אפשרות לבזוקה (SAS) או מערכת קיקר.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

בחו"ל כבר מזמן אי אפשר לקנות רכב בלי רדיו מובנה.

אז מה עושים?

תמחברים לכפתורים שעל ההגה:

l127swix-f.jpeg

ואז מוציאים את המערכת המקורית ושמים מתאם למערכת רגילה

l120997864-f.jpeg

או קונים רכב יקר עם מערכת מאוד טובה ויש הרבה כאלה.

אייל

פורסם

אין מה לעשות מבחינה אסטתית זה נראה יותר טוב וגם יותר שימושי ונוח

לאדם ממוצע שלא מעניין אותו יותר מלשמוע חדשות בדרך לעבודה.

מה שאומר שלמי שאוהב מערכות טובות לרכב תהיה יותר עבודה בעתיד

רק כדי להכין את הרכב למערכת נורמלית.

פורסם

לפי דעתי זה דבר מטומטם להחליט בשבילי אם אני רוצה לחבר מערכת טובה באוטו.

לא מעט אנשים אוהבים לשמוע איכות באוטו שלהם, וכשאני אומר איכות זה לא 2 של פיוניר מאחורה מן הסתם.

למה שהם יחליטו בשבילי מה נוח ומה לא...בשבילי נוח זאת מערכת באוטו שאני אסע לעבודה ואני אשמע רוק, שחורה, ג'אז, בלוז בדרך לעבודה כי זה עושה לי את היום.

זה שזה יפה או נוח או אסתטי את זה תשאירו לי להחליט ואל תוציאו ליינים שלמים של מכוניות ששוללות ממני את הזכות לשמוע בדרך שאני אוהב ושאני רוצה במכונית שאני קניתי.

פורסם

הבעיה היא במיוחד בארץ עם דגש על הארץ! שלהכין מכונית מהשנתונים החדשים למערכת טובה זה הוצאה לא מבוטלת בכלל... לא מספיק שהמחירים של מוצרי האוודיו בארץ מרקיעי שחקים גם ככה אז מה אני צריך עוד הוצאה על הראש שלי.

ושוב יש את השיקול של כל העיצוב פנים של האוטו שנהרס כתוצאה מכך...

• תוכן חדש...