Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש ג'יפ שקוראים לו אביר? (ABIR) ???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההודעה הראשונה פשוט דרשה את הצחוקיה...

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יש ג'יפ כזה אביר

הוא אצל צה"ל

לפי לפי מה שמדברים על ההתנהגות כביש שלו וגם ידוע לי שיש לו ייצוא למדינות באפריקה אני לא יודע מי הטמבל שיקנה אביר במיליון שקל

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני יודע שיש אפשרות לקנות רכבים ישנים מצה"ל בגרושים. אולי היא צה"לית לשעבר? למרות שגם לי זה לא נראה בכלל. מי לעזאזל צריך אביר פרייבט?

פורסם
אני יודע שיש אפשרות לקנות רכבים ישנים מצה"ל בגרושים. אולי היא צה"לית לשעבר? למרות שגם לי זה לא נראה בכלל. מי לעזאזל צריך אביר פרייבט?
בתור רכב עבודה, אולי הוא לא כזה גרוע.

או בתור רכב ששומרים אותו רק לטיולי הארדקור (וגם זה רק אחרי שמעמיסים לפחות 300 ק"ג מאחורה - בשביל שיהיה מעט נוח).

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

מה שטוב זה שכשהאבירים יוצאו מהשרות ניתן יהיה להעביר אותם לשב"כ (שיקחו את החשודים שישבו מאחור לטיול קטן עד שישפכו את הלב, מותר לטלטל לא? :wink:)

פורסם

יש אביר אזרחי, הם בשימוש חברת החשמל וקרן קיימת ובד"כ בצבע לבן.

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

בדרך אזור יש מקום שמוכר מכוניות משומשות מיוחדות, וכבר משהו כמו כמה שנים

עומד שם אביר בצבע אדום בורדו כזה.. למכירה...

ד"א, יש שם גם אונימוג, או משהו דומה, מפורק לגמרי ומכוסה..

Race Smart

פורסם

ג'יפ בשימוש צה"ל, אין מה להשוות בינו לבין אמר..אצלינו לפחות (הנדסה) הוא פחות רואה שטח שטח, יותר עפר ומשתמשים בו לרכב כוננות.

ההאמר לעומת זאת (למרות שכבר בא לי להקיא מרוב שאני רואה אותו) זה אגדה בפני עצמה, ויצא לי באמת לראות כמה כוח יש לרכב הזה שטיולית של איזה 13 טון בעליה התחפרה בשטח ההאמר נחלץ לעזרה אומנם היה לו קצת קשה אבל הוא הצליח לחלץ אותה.

Honda hornet 600

• תוכן חדש...