Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שסיימתי להחליף אתמול את הבולמים, הזדמן לי לדבר עם אחד המוסכניקים, שהסביר לי שלכל חלק באוטו יש הוראות ברורות מתי להחליפו.

לדוגמא: פילטר שמן כל 40,000 ק"מ; פילטר דלק פעם ב 80,000 אלף; פלגים פעם ב 30,000 אלף ק"מ וכדומה (אל תתפסו אותי במספרים, אני לא זוכר בדיוק מה הוא אמר).

השורה התחתונה, שלא צריך להחליף הכל בטיפול 10,000.

איפה אפשר למצוא הוראות יצרן מתי וכל כמה ק"מ צריך להחליף כל חלק?

(אין לי ספר רכב).

מדובר ברכב מסוג מיצובישי סופר לנסר, GLI סאלון, מודל 97'.

פורסם

קח בחשבון דבר אחד...עם איכות הדלק בישראל אולי כדאי לך להשקיע מעט יותר ולפנק את האוטו בפילטר דלק חדש יותר זאת אומרת להחליף יותר צפוף מהמלצת היצרן

פילטר שמן מוחלף ביחד עם השמן כל 7.5\10\15\30 מה שהיצרן הגדיר לך....גם פה כדאי לפנק את המנוע בשמן האיכותי יותר אשר היצרן ממליץ - נגיד אם המליץ על מינראלי\חצי סינטטי עדיף לפנק בחצי סינטטי

פורסם
קח בחשבון דבר אחד...עם איכות הדלק בישראל אולי כדאי לך להשקיע מעט יותר ולפנק את האוטו בפילטר דלק חדש יותר זאת אומרת להחליף יותר צפוף מהמלצת היצרן

פילטר שמן מוחלף ביחד עם השמן כל 7.5\10\15\30 מה שהיצרן הגדיר לך....גם פה כדאי לפנק את המנוע בשמן האיכותי יותר אשר היצרן ממליץ - נגיד אם המליץ על מינראלי\חצי סינטטי עדיף לפנק בחצי סינטטי

1. לא שאלתי בנוגע לחלק ספציפי.

2. "מה שהיצרן הגדיר לך" - זה בדיוק מה שאני מחפש, מה היצרן הגדיר...

פורסם

מה שהיצרן ממליץ לא בהכרח הכי טוב....ממש לא...

שמנים רצוי להחליף בתכיפות במיוחד בארץ שלנו.

כל מה שקשור לדלק פה זה מתחת לכל ביקורת...ה 95 שאתה מתדלק הוא הרחק מלהיות 95 אמיתי....קח בחשבון...הבלי המצטבר הוא הרבה יותר ממה שהיצרן טוען.

פורסם
הנה נסה כאן.

תודה, זה מה שחיפשתי.

השאלה, עד כמה ניתן לסמוך על מהימנות המידע?

מה דעתם של מומחי הפורום על הנכתב באתר?

פורסם

לי יש ס. לנסר 1993 .

כשקניתי את הרכב לא היה את ספר השירות , כשהכנסתי את הרכב למוסך מורשה באשקלון הפקידה הציעה לי לקנות את הספר .

אתה יכול לגשת למוסך מורשה בלבד ולבקש מהפקידה לבדוק במחשב ולהזמין לך את ספר השירות.

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

• תוכן חדש...