Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

|דגם מיניאטורי 1:18| Nissan 350Z NISMO by maisto

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תגיד... אתה מוכר!? ;)

וואי אחלה דגם.. נורא יפה.. אבל בפנים.. תנקה קצת, אולי עם מקל אוזניים...

אולי שימציאו מקל מכוניות??:wink:

פורסם
דגם חדש שקיבלתי לפני כשבוע וחצי בערך.

דגם נחמד מאוד של מאיסטו, מהווה תחליף לא רע בכלל לדגם של אוטוארט.

/QUOTE]

הדגם יפה מאוד, ונראה מורכב יפה.

רק שאלה קטנה, מאיפה אתה מקריץ את הדגמים האלה.?

אם תוכל לפנות אלי בהודעה פרטית, לדגבי הפרטים, אני אודה לך מאוד.

בתודה, אור.

פורסם

אני גם כן מתעניין, מה תווך המחירים של הדגמים? אני יודע שיש חברות יותר איכותיות וכאלה.. אבל בכללי.. איפה קונים ( נגיד בלוד אם מישהו יודע :?;) ) ומה המחירים..

תודה:-D

פורסם

טוב תראו חברה, במקום שאני יתחיל לענות לכל אחד בפרטי על השאלה הזו, כי כבר לא מעט שאלו אותי, אני יגיד פה על מנת שכולם יוכלו לראות.

דגם כמו זה ספיציפי, אפשר להשיג ברשתות כפר השעשועים, טויס אר אס, ועוד מספר חנויות צעצועים למינהם.

המחירים נעים בטווח של בין 120 עד 170 שקלים בערך לדגמים.

דגמים אלה, הם ברמה סבירה עד טובה +.

החברה של הדגם הזה, מאיסטו, היא חברה ברמה טובה + ומייצרת דגמים בהחלט ברמה מספקת למי שאין תקציב ליותר.

דגמים יותר רציניים מאלה, לצערינו עדיין לא ניתן להשיג בארץ במחירים הגונים (כן, יש בחנות בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה, ויש באלנבי בת"א, אבל המחירים שם פשוט בשמיים ולא שווים השקעה) ככה שמי שרוצה דגם יותר איכותי ובמחיר סביר, צריך להזמינו מחו"ל, לרוב ע"י אי ביי.

דוגמאות לחברות סבירות שנמכרות בארץ:

סולידו, מאיסטו, מוטורמקס, בוראגו, סאני סייד ועוד כמה בודדות.

דוגמאות לחברות יותר איכותיות שלא נמכרות בארץ:

אוטוארט, קיושו, מיניצ'אמפס ועוד..

דוגמאות לחברות איכותיות ביותר שכמובן לא נמכרות בארץ וגם קשה להשיג אותם במכירה באתרים מחו"ל:

CMC, EXOTO ועוד..

מקווה שעזרתי לכל מי שמתעניין,

בהצלחה (:

פורסם

א) תודה.:wink:

ב) הדגמים, הם באים מורכבים או שאתה מרכיב לבד..?

אם הםבאים מורכבים,אם תוכל להמליץ על מקומות שאפשר לקנות כשזה מפורק, אני אודה לך אפילו יותר..!

בתודה מראש, אור.

• תוכן חדש...