Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א.האם מישהו יודע על תוכנה או אתר שאפשר לזהות בו את הצבע בעל הקוד:KH1?(זה קוד שיש על אופנוע הצבע הוא סוג של כחול כהה מטאלי ואני רוצה להיות בטוח שזה הקוד על מנת לעשות תיקוני צבע).

ב.מה המשמעות של שחיקה בחלק הפנימי של הצמיג האחורי בהונדה סיוויק האצ'בק?האם זה מעיד על בולמים גמורים?או שמה זה משהו אחר?

בתודה יוסי בן ראובן.

פורסם
א.האם מישהו יודע על תוכנה או אתר שאפשר לזהות בו את הצבע בעל הקוד:KH1?(זה קוד שיש על אופנוע הצבע הוא סוג של כחול כהה מטאלי ואני רוצה להיות בטוח שזה הקוד על מנת לעשות תיקוני צבע).

ב.מה המשמעות של שחיקה בחלק הפנימי של הצמיג האחורי בהונדה סיוויק האצ'בק?האם זה מעיד על בולמים גמורים?או שמה זה משהו אחר?

בתודה יוסי בן ראובן.

א. סביר להניח שזה הקוד, נסה לבדוק בספר של האופנוע (אם קיים) או אצל צבעי רכב.

ב. במידה וקיימת שחיקה אך ורק בחלק הפנימי של הצמיג קיימות 2 אפשרויות:

1. הצמיג היה בעבר קדמי, הורד מהג'אנט והפך לאחורי עקב שחיקה בכתף.

2. קיימת סטיה של הגלגל כלפי חוץ (מה שנקרא TOE OUT) - וזה גורם לשחיקה בכתף הפנימית של הצמיג.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
א. סביר להניח שזה הקוד, נסה לבדוק בספר של האופנוע (אם קיים) או אצל צבעי רכב.

ב. במידה וקיימת שחיקה אך ורק בחלק הפנימי של הצמיג קיימות 2 אפשרויות:

1. הצמיג היה בעבר קדמי, הורד מהג'אנט והפך לאחורי עקב שחיקה בכתף.

2. קיימת סטיה של הגלגל כלפי חוץ (מה שנקרא TOE OUT) - וזה גורם לשחיקה בכתף הפנימית של הצמיג.

איציק

אין לי ספר של האופנוע והקוד הנ"ל מוטבע על המנוע ליד המספר שלו(או שזה המספר של השלדה כי מצאתי עוד מספר שיותר מתאים להיות מספר מנוע)פשוט מוזר לי שבמקום לוחית או מדבקה עם המספרים על השלדה זה מוטבע על המנוע,לא מצאתי שום מספר אחר על השלדה של האופנוע(פירקתי את כל הפיירינגים וחלקים שמסתירים את השלדה (על הדרך עשינו כמה שיפצורים...)ולא מצאתי כלום,(האופנוע הוא er5 של קווסאקי).

בקשר לצמיג זו שחיקה רק בחלק הפנימי(כשמעבירים את היד על הצמיג מרגישים שקעים משחיקה)הרכב הוא של חבר שלי וכשהוא קנה אותו אמרו לו שצריך להחליף בולמים אחוריים ושלשום הוא היה בפנצריה ואמרו לו שוב שלפי הצמיג צריך להחליף בולמים,הסתכלנו על הבולמים ואין עליהם רטיבות אבל הם מעט קשים,השאלה שלי היא איך לפי הצמיג אפשר לדעת שהבולמים לא תקינים?ואם בכלל?

ומה יכול לגרום ל TOE OUT ?או לשחיקה בכתף של הצמיג (כמו שאמר איציק)?

בתודה יוסי בן ראובן.

• תוכן חדש...