Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^349,normal_sales

שלום לכולם.

לפי מה שהבנתי המגבר הזה הוא זיוף.

אז איך חנות מכובדת ככמו פומפה מרשה לעצמה להחזיק זיופים בחנות,שאני חושב על זה שמישהו בא ושואל על המגבר אז אומרים לו אז אחלה מגבר בלה בלה בלה אבל לא מזכירים בכלל שזה זיוף.

מה אתם חושבים על זה?

פורסם

"חנות מכובדת" :lol:

שמע אני מאמין שהם ימכרו כל דבר שיצא להם רווח מזה ובגלל העלות הנמוכה שלו יש ביקוש אז משתלם להם.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

pompa = חנות מכובדת?!

אם היו יכולים היו מספקים לך גם חוטי רמקול מזוייפים.

איך אתה יכול להתייחס ברצינות למי שמחזיק מגבר מזוייף?

גם מוכר אותו ביוקר (בתחנה מרכזית ת"א מוכרים אותו ב470 ש"ח ).

ועוד רושמים בקישור" מגבר לרכב באיכות וברמה שלא הכרתם!!!"

ובנוסף :"מגבר לרכב מבית Boss ".... כל מילה מיותרת.

ZZR

פורסם

boss מגברים באיכות הצחקתם אותי. זה מגבר עייף שבקושי מוציא 50 RMS לערוץ. מיתנתק בגבוהים ועלק מאורר שמקרר בפנים את הרכיבים .הוא לא מצדיק את המחיר אפילו לאנשים שמתחילים אם מערכת של מתחילים. שימו לב חברה תוסיפו עוד 100-200 ותיהיו ראש שקט בהצלחה לכולם.

אני מאמין ואתם

פורסם
זה אחלה מגבר.

לא שאלתי אם הוא טוב או לא טוב.

אני מדבר על קטע של יושר פה,איך הם יכולים למכור זיוף? איזה חנות שמכבדת את עצמה מוכרת זיוף????????

פורסם

לחנות לא אכפת שזה זיוף, וגם אם כן היא לא יכולה לדעת, כי זה לא חנות לאודיו לרכב שיש שם מישהו שמתמחה בזה, בסך הכל עוד חנות שבין המוצרים המוצעים שמה, יש מוצרי אודיו לרכב.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
לא שאלתי אם הוא טוב או לא טוב.

אני מדבר על קטע של יושר פה,איך הם יכולים למכור זיוף? איזה חנות שמכבדת את עצמה מוכרת זיוף????????

הBA2900 הוא בהחלט זיוף,ובלי שום קשר חנויות מוכרות אותו. הוא לא של בוס אודיו היא לא מכירה בו והוא לא מופיע באתר שלהם. זה פשוט זבל סיני תחת שם מותג...בכל אופן זה לא אמרו להטריד אותך היות והמגבר הזה בהחלט עושה את העבודה.והוא מצויין להרמת קומפוננטים חזקים [על 2 גישורים] וגם סאב פשוט ו2 אוברוליים מאחור ..אני יודע מחברים שלי שהם הביאו אותו מאיזור ת"א ב400 שח חדש .תאכלס המחיר שדורשים עליו בפומפה לדעתי מופרז ..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
"חנות מכובדת" :lol:

שמע אני מאמין שהם ימכרו כל דבר שיצא להם רווח מזה ובגלל העלות הנמוכה שלו יש ביקוש אז משתלם להם.

מילים כדורבנות..

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...