Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהריים הזדמן לי לראות את הפאסאט החדשה בישראל. משיחה קצרצרה בתחנת דלק בגבעת שמואל סיפר לי הבחור שלקח אותה לבית היבואן בת"א, שהמחירים יתחילו סביב ה-190 אלף ובגרסאות הדיזל יעברו את רף ה-200 אלף. הדגם שהוא לקח ליבואן היה 2.0 TDI בצבע שחור מטאלי. מהתרשמות קצרצרה, הרכב נראה מרשים ויוקרתי ובהתחלה כשראיתי אותה חשבתי שזאת פייטון (מאחורה הן דומות). הקיצר, ההשקה תהיה בסוף שבוע הבא בין ה- 15/07 עד 17/07 ואני אהיה שם. סוף שבוע נעים לכולם.

Veni Vidi Vici

פורסם

ההוריםש להם יש להם גם הזמנה

וזה דיי מוזר שמביאים את הרכב לפני ההשקה

כי חבר שלי סיפר שההורים שלו הזמינו את הפאסאט החדשה וזה עלה להם 200K הם הזמינו את ה-TDI והוא אמר שהם יקבלו את הרכב ביום של ההשקה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הרכב שראיתי לא היה של בן אדם פרטי. הרכב שייך ליבואן והבחור בדיוק לקח אותו לבית היבואן בת"א. אף יחידה עדיין לא נמסרה ללקוחות.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...