Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק למנוע 2 פעימות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז תשים לו שמן טוב באחוז גבוה וסע.....אבל לא יותר מידי כי אתה תפסיד כוח......כעיקרון אתה יכול לרדת לפי הוראות יצרן עד אוקטן 89 ...וזה מה שיצא לך עם תשים שמן בכמות טובה...אל תדאג עם 3-4% לא תפסיד כוח ויהיה לך שימון טוב, במיוחד אם הוא עובד הרבה שים סינטטי!!!!

פורסם
אז תשים לו שמן טוב באחוז גבוה וסע.....אבל לא יותר מידי כי אתה תפסיד כוח......כעיקרון אתה יכול לרדת לפי הוראות יצרן עד אוקטן 89 ...וזה מה שיצא לך עם תשים שמן בכמות טובה...אל תדאג עם 3-4% לא תפסיד כוח ויהיה לך שימון טוב, במיוחד אם הוא עובד הרבה שים סינטטי!!!!
אז רגע מה היצרן אומר?

אוקטן נמוך או גבוה?

ויש לי שמן מנוע 2 פעימות חצי סינטטי אני יקנה סינטטי בקרוב

kd2 יש לך במקרה איסקיו?

פורסם
98 תמיד יותר מומלץ נקודה......אבל המנוע חדש או לא עבד הרבה זמן תשים 4% חבל.......

לא נכון נקודה...

מספרי האוקטן משקפים אך ורק את עמידות הדלק לדטונציה (הצתה עצמית) ולא שום דבר אחר. ברכב בעל יחס דחיסה נמוך לא יהיה שום שיפור אם תשתמש בדלק 98 .

דלק 98 יקר יותר ומומלץ רק למכוניות שדורשות דלק כזה.

יש מקרים שמנועים בעלי יחס דחיסה נמוך נוטים לצלצל בגלל פיח רב בחלל הצילינדר או בגלל הצתה לא מכוונת ואז לפעמים דלק בעל אוקטן גבוה יותר עוזר קצת אך כאמור מדובר בתקלה ולא במנועים תקינים.

אם היצרן ממליץ 89 והמנוע תקין או סביר 95 או 96 מספיקים מעל ראש. (אגב יש כמה דרכים למדוד "אוקטן" אך אין הפרש משמעותי).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אוקיי

היום קניתי דלק 98 עירבבתי אותו אם שמן מנוע שתי פעימות

המנוע עובד טוב מאוד

בהתחלה היה לו עדיין את הרעש שכאילו הוא מגמגם בסרק אחרי כמה דקות זה הסתדר

המנוע נשמע יותר טוב עכשיו ובאמת מרגישים ביצועים יותר טובים.

תודה רבה לכל אלה שעזרו לי עד עכשיו.

לילה טוב.

• תוכן חדש...