Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי הוא דייהטסו שרייד שנת 92 מנוע 1300...

קניתי את לפני כ4-5 חודשים . היו לי כמה דברים שהפריעו לי:

האוטו היה רועד בעצירות בגלל המזגן

היה ריח של דלק לפעמים והמוסכניק שאני הולך אליו בדרך קבע לא הצליח להסביר את זה

ההגה נוטה ימינה בגלל שלא נעשה כיוון פרונט לאחר תאונה..

החלטתי להתחיל מהדבר הראשון שיחסוך לי כסף , כלומר ללכת לתקן את הריח של הדלק (אח"כ תבינו למה לחסוך)..

הלכתי עם עוד חבר (שלו יש לגאסי שנת 90) ונסענו לצביקה ביום בהיר בלי להודיע קודם..

בדרך הסתבכנו והגענו למקום אחר ואז התקשרנו לצביקה ואמרנו לו שאנחנו מגיעים , צביקה טען שהוא לא מטפל בלגאסי והוא לא הבין למה לא הודענו מראש אבל בכל מקרה אמר לנו איך להגיע..

אז ככה , מגיעים לצביקה . צביקה ישר יוצא אלינו ומסתכל על הרכב שלי , בהתחלה לא זיהה בעיה מיוחדת ואמר שהמנוע נשמע בתול (כמובן שזה עשה לי את היום) ואז עבר ללגאסי.. לחבר שלי היה בעייה של רעידות בזמן הרמזורים .. צביקה בדק , סידר את סיבובי המנוע בצורה האופטימלית ביותר , בדק כל מה שהיה צריך ועכשיו חבר שלי מרוצה ומספר שהרכב אפילו חוסך לו בדלק (לא לשכוח שלגאסי 1600 אוהבת לשתות :)

אני עדיין התעקשתי על ריח הדלק ולכן צביקה הביא מכשיר שבודק את הCO ואז הוא גילה שהוא היה נמוך מדי ולכן זה חנק את הקרבורטור , צביקה סידר את הכל ולקח לכל אחד 30 ש"ח!!!!! מי ציפה בכלל שזה יעלה 30 שקל?! אני הייתי מוכן כבר לניקוי קרבורטור ועוד מלא שטויות של מוסכניקים רמאים.. בכל מקרה יצאנו לדרכנו.. בגלל שהייתי מרוצה מהמחיר אז הלכתי ישר לתקן את המזגן..

הייתה בעייה בצינוריות ואקום במזגן שלא היו מחוברות כמו שצריך , האיש מזגנים תיקן את זה ולקח על זה 100 ש"ח (זה לא הרבה אבל צביקה עשה הרבה יותר עבודה ושילמנו לו פחות - רק כדי לסבר את האוזן). באותה הזדמנות כבר הלכתי לעשות כיוון פרונט ב200 ש"ח..

אחרי נסיעה של כמה ימים ראיתי שהאוטו שותה דלק! ישר נסעתי לצביקה , איך שהגעתי לצביקה , צביקה היה המום , "לא יכול להיות שהרכב הזה יצא ממני ככה , זה כאילו נסעת על 80 קמ"ש בניוטרל" , הסברתי לו שהייתי אצל איש המזגנים ואז הוא הבין שהאיש מזגנים בכלל לא ידע לאן להכניס את צינוריות הואקום ולכן סיבובי המנוע היו גבוהים בהרבה ממה שצריך! צביקה ישר הרים את הקרבורטור , סידר את הכל ואמר לי ללכת לדרכי (בלי כל תשלום!! ) , כיום אני מאוד מרוצה מהחוסר ריח בדלק , תצרוכת דלק קצת יותר טובה ממה שהייתה (אומנם לא בהרבה אבל עדיין יותר טובה).

לסיכום!!

צביקה הוא איש מקצוע והתרשמתי ממנו רק לטובה , לא סתם אומרים עליו דברים טובים..

תצרוכת הדלק השתנתה מליטר ל10-11 ק"מ לליטר ל11-12 ק"מ (ואנחנו מדברים רק על מעורב)..

אם פעם כדי לסיים מיכל של 37 ליטר הייתי צריך להתחנן לרכב שיגיע ל300 ק"מ היום הוא עושה את זה בכיף :)

פורסם

הלוואי וכל בעלי המקצוע בתחום היו כמו צביקה ....לצערי, המצב בדיוק הפוך.

במקומות אחרים היו ממציאים לך 1001 סיבות למה להשאיר את הרכב כמה שעות והם יבדקו ואז מתקשרים אליך וממציאים לך תקלות.... או הקרבורטור גמור...ואין סוף מעשיות.

צביקה הוא אכן יחיד במינו.

יש לי כמה חברים שגם כן משתמשים בפורום הנ"ל וכולם מרוצים עד הגג.

פורסם

ראשית, כמה ק"מ עברה הדייהטסו שרייד הנ"ל?

דבר שני, צביקה אכן בעל מקצוע מעולה, באמת חבל שלא כולם ככה.

אני הייתי אצלו ב- 25.4 מאז המנוע לא התכבה/ קרטע לי בכלל! לא ברמזורים, לא בצמתים ולא לקראת עצירה. (חוץ מפעם אחת שהתחלתי נסיעה במנוע קר עם מזגן פועל ללא צ'וק).

את תופעת המוסכניקים הרמאים אני מכיר מקרוב לצערי, זו תופעה שהולכת ומתרחבת מכיוון שהמדינה מכריחה אותך לשלם מיסים מעל ומעבר ליכולתך. לא שאני מצדיק את הרמאים אך הם מנסים להתפרנס אבל לא בכבוד.

תוסיף לזה את העובדה שבעל המוסך צריך להביא אוכל לו ולמשפחתו ואם לא יהיו לקוחות הוא בבעיה. ככה זה להיות עצמאי, יש מלא דאגות.

פורסם

אני מחפש בעל מקצוע כמו צביקה.

איפה הוא נמצא??

פרטים?

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

איפה הוא נמצא??

פרטים?

למי שלא מכיר אותי , עוד לא שמע עלי ... יש עוד כאלה בפורום??!!

נא להכנס לפרופיל שלי הרשום בחתימה, ולקבל שם ובסמלון מספר טלפון להתקשרות!

בברכה

ותמיד לשרותכם

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איפה הוא נמצא??

פרטים?

קבלו ביטול פניתי אליו בפרטי!!

תודה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

182,000 ק"מ

שזה לא הרבה אבל גם לא קצת ..

מנוע מקורי

הכל בלי עינהרע במצב טוב כפי שניתן לראות בתמונות שבחתימה..

אורן , זה בדיוק מה שאמרתי

קודם היה לי קשה להגיע בכלל ל300 ק"מ למיכל

והבעייה בשרייד שאתה אף פעם לא יודעת בוודאות הולך להיגמר הדלק

המיכל מאוד קטן - 37 ליטר

ובכל תדלוק אני מתדלק 29 ליטר בערך

כלומר יש לי עוד 8 ליטר לסוע עליהם (מן הסתם אני לא רוצה להגיע עד לסוף שלהם)

ובפניות המחוג מזייף (ימינה המחוג יורד , שמאלה המחוג עולה)

ואין מנורת דלק!

נ.ב. גם שלי 16V אל תתלהב :wink:

פורסם
למי שלא מכיר אותי , עוד לא שמע עלי ... יש עוד כאלה בפורום??!!

נא להכנס לפרופיל שלי הרשום בחתימה, ולקבל שם ובסמלון מספר טלפון להתקשרות!

בברכה

ותמיד לשרותכם

צביקה

צביקה כדאי לך לפתוח אתר על השרת של "נענע" ולתת קישור אליו, זה ייתן לך פרסומת מצויינת ובחינם. את האתר שלי גם עשיתי על השרת של נענע. אתה יכול לצרף לשם עד 3 תמונות וטקסט ללא הגבלה.

• תוכן חדש...