Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי לשמוע מלא אבל מלא סאבים בשנים האחרונות, מכמה סיבות שאני לא יפרט.

מכול החברות והסאבים היותר והפחות יקרים אף פעם לא התאכזבתי מהדיוק של הסאבים ומההפרדה שלהם בין הבאסים השונים האיכות שלהם לפי עתי האישית עולה על דגמים פי כמה יותר יקרים של חברות אחרות.

כמו שאתה ואחרים אומרים על טעם ועל ריח......

ואני מאמין ש2 המגזינים הגדולים בעולם ובפרט גרמניה (AUTO HIFI & CAR HIFI) יסכימו איתי.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מגזינים מקבלים כסף על ביקורות, לפחות ברוב המקרים ולכן אם הם מסכימים או לא זה ממש לא משנה. תספר איזה סאבים שמעת, באיזה תיבות, על איזו הגברה, באילו רכבים וכו' וכו'. בשביל לעשות השוואה אמיתית צריך תנאים מסויימים. אני כמובן לא אומר שהסאב לא טוב אבל להגדיר אותו או כל סאב אחר כטוב בעולם זה בלתי אפשרי ולא רציני לדעתי.

פורסם

אני לא אומר שאני לא מסכים איתך, אבל לדוגמה ברכב האישי שלי עברו בו מלא מלא של סאבים על אותו סטאפ וכתוצאה מזה שכול אחד היה מותן אצלי זמן לא קצר למדתי את הצליל וההבדלים בין כולם ולפי דעתי הפאזיים שהיו אצלי היו הכי טובים מבין איזה 40 סאבים שעברו על רכבי בלבד, והיום עוד מלא רכבים ומלא סטאפים ששמעתי שהתאמנו להם סאבים עד שמצאנו אחד טוב ותמיד אהבתי את האיכות הדיוק של הפייז.

ולפי דעתי איכות דיוק והפרדה בין הבאסים השונים זה כבר לא טעם וריח אלא איכות וחברה טובה שיודעת לייצר רמקולים.

אולי אתה לא מסכים איתי או חושב שיש חברות יותר איכותיות, אבל במה שאני שמעתי בארצנו הכי אהבתי את הפייז גם בהשוואה לדגמים יותר יקרים!!

פורסם

לכל ה40 סאבים נתת נפח של תיבות שונות ?

לכל ה40 סאבים קיבלו כיוונים שונים של פורט ?

לכל ה40 סאבים שמת את אותה רמת קליפינג במגבר שלך ?

לכל ה40 סאבים קיבלו את אותה התחימה של הקרוס במגבר שלך ?

את כל ה40 שמעת עם אותם שירים ?

ההשוואה של כל ה40 היתה בו זמנית ?

הרבה אנשים אומרים שהזיכרון השמעתי שלנו לא משהו, אז אם שמעת את ה40 הללו במרחקי זמן אז אולי לא זכרת אפילו איך הסאב ניגן ...

אני יכול להישבע שאם אני אתן לך עכשיו לשמוע את אחד מה40 סאבים הללו, אתה לא תוכל להגיד לי מאיזו חברה הוא. ואיזה דגם הוא, נכון ?

אפילו להגיד כמה הספק הוא מקבל האוזניים שלך לא יעידו..

40 סאבים !?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עדיין אני מעריך שלא לכולם היתה תיבה מאותו הסוג וגם אם כן לא בכולן הQTC היה זהה (אם למשל היו רק תיבות אטומות) ולכן כמו שאמרתי, עדיין יש לקחת את המסקנות בערבון מוגבל. כמו כן יש המון סאבים שלא מיובאים לארץ. בקיצור, זה ויכוח חסר טעם :)

פורסם

דבר ראשון הזכרתי את העובדה שאת הסאבים ששמעתי היו בארצנו הקטנטונת ובודדים היו מיבוא אישי, כול הסאבים היו בתיבות תואמות ע"פ הגדרות יצרן (אולי למעט איזה אחד או 2)

כול הסאבים היו אצלי זמן מספיק כדי שאני יכוון את המערכת שלי על פיהם, אולי הטענה שאני מכיר את הצליל של כול אחד היתה מפורכת אבל זה מבוסס על מידת הסיפוק שלי מהם ואת זה אני זוכר ממה הייתי יותר מסופק וממה הייתי פחות מסופק!

פורסם

אוקי הבנתי את הנקודה שלך פייז שמעתי לא יתרשמתי בכלל דעתי האישית, אפשר לחזור בחזרה לשאלה המקורית ?

אגב W7 12 מישהו יתנסה איתו או שמע אותו במערכת שבנוי בצורה שמנצלת אותו כמו שצריך ?

וה U-DIMENSION אני לא יודע איך קבעת שהוא קר חם וכ'ו זה מגבר מדהים ואני מאוד אהבתי את העבודה שלו הוא איכותי לפחות מה DLS שאגב שמעתי אותי בפעולה מדהים, אז כוח ( כמובן שהסט עצמו היה מצויין, IRIDUM גם של DLS )

שחר

פורסם
אוקי הבנתי את הנקודה שלך פייז שמעתי לא יתרשמתי בכלל דעתי האישית, אפשר לחזור בחזרה לשאלה המקורית ?

אגב W7 12 מישהו יתנסה איתו או שמע אותו במערכת שבנוי בצורה שמנצלת אותו כמו שצריך ?

וה U-DIMENSION אני לא יודע איך קבעת שהוא קר חם וכ'ו זה מגבר מדהים ואני מאוד אהבתי את העבודה שלו הוא איכותי לפחות מה DLS שאגב שמעתי אותי בפעולה מדהים, אז כוח ( כמובן שהסט עצמו היה מצויין, IRIDUM גם של DLS )

שחר

שמעתי אותו מול מס' מגברים (dls ,memphis, audison, clif designs, orion, jl) באותה התצורה.

אם אתה אהבת את הסאונד שלו אז מה זה משנה אם פלוני אומר X או Y - אז אין פה בכלל מקום לשאלות.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אני לא חושב שיש פה דילמה בכל, אם ביכולתך לקנות את הסאב הנ"ל, תקנה ללא חשש או היסוס.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

חחח תומאס הוא מדבר על סאב אחי...

אני מת על הסאבים של פוקאל..

האוטופיה מדוייק ברמות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
חחח תומאס הוא מדבר על סאב אחי...

אני מת על הסאבים של פוקאל..

האוטופיה מדוייק ברמות...

mdma בזכות התגובה שלך הבנתי שהבחור מחפש סאב.

משום מה הייתי בטוח שהשרשור הנ"ל הוא בעניין מגבר... לא קראתי את הכותרת

:):):):):):)

בושה...

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

• תוכן חדש...