Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כנראה שאני כבר בחרתי את המגבר למערכת והוא יהיה או U-Dimension או DLS A-4 בכול מקרה

אני חפש עכשיו סאב SQ ברמה גבוה מאוד שיוכל לעבוד גם בללא תיבה משנקרא FREEAIR

אני שימח לשמוע הצעות שלכם ( עם ניסיון של אנשים עם אפשר )

ואין לי בעיה ליבא מחו"ל

שחר

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז ככה כנראה שאני כבר בחרתי את המגבר למערכת והוא יהיה או U-Dimension או DLS A-4 בכול מקרה

אני חפש עכשיו סאב SQ ברמה גבוה מאוד שיוכל לעבוד גם בללא תיבה משנקרא FREEAIR

אני שימח לשמוע הצעות שלכם ( עם ניסיון של אנשים עם אפשר )

ואין לי בעיה ליבא מחו"ל

שחר

חבל על הכסף ב-U DIMENSION- המגברים שלהם נשמעים קר, מתכתי דיגיטאלי ודחוס.

לך על ה-DLS. מגבר מעולה.

בעניין הסאבים אם אתה מביא מחו"ל, FUSION עושים סאבים מצויינים

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

לך על ה-DLS. מגבר מעולה.

במערכת ברמה כזאת, לא משתמשים בדר"כ בקרוס של המגבר.

***עריכה***

כבר ראיתי וקראתי שאנשים השתמשו בJL AUDIO 13W7 בהתקנת FREE AIR.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אחרי ששמעתי את האיימג' דיינמקס אצל אייל אני בהחלט יכול להמליץ עליו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

לך על ה-DLS. מגבר מעולה.

אתה יכול בבקשה להסביר לי איך לשמוע מגבר?

פורסם

הסאבים היותר איכותיים שאני מכיר הם של חברת PHASE היום שמתי אחד אצלי במקום הישן(החדש) והוא נשמע מדהים!!

נקווה שהחבר לא ירצה אותו בחזרה:wink:

פורסם
כן את זה אני יודע.. מה שכן מעניין אותי איך STI05 הגיע למסקנה שמגבר נשמע קר חם (פושר) מתכתי נוזלי דיגיטלי ודחוס

בעזרת הרגליים.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם
הוא יש לו מכשיר שבודק, זה מיובא ממתקין מכלכיליה...
לפי התגובות המלומדות שלך אני יכול להניח תושב היישוב הנ"ל.

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

sti, בסך הכל חלקו עליך בנושא ובמיתוס עתיק הימים, אין סיבה להפוך את זה להתנצחות אישית.

אם אתה מעוניין להוכיח את יכולות האוזניים שלך, ולהרוויח כסף, אתה מוזמן להיכנס לאחד התרדים שלי אשר עוסקים בנושא.

כפי שציינתי אין צורך בהתנגחויות אישיות .. זה בסך הכל פורום שבנוי מחברים שחולקים מידע\עזרה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

Guest תמיר .א.
פורסם
הסאבים היותר איכותיים שאני מכיר הם של חברת PHASE היום שמתי אחד אצלי במקום הישן(החדש) והוא נשמע מדהים!!

נקווה שהחבר לא ירצה אותו בחזרה:wink:

אז אני מבין הסתדרת מבחינה אקוסטית? או הסאב היה על הפנים?!

תמיר

פורסם

תמיר זה סיפור ארוך, כניראה שהסאב היה מחובר לא טוב לתיבה ולכן היה לו בריחת אויר ולכן הסאב נשמע על הפניםםםם, ולכן הגברתי במגבר וכתוצאה מכך איך שהוא נשרף המגבר, זה עד כאן.

חיברתי במקום האחוריים את הסאב על מגבר יותר פשוט וגם אז הוא נשמע על הפנים ולאחר נסיונות רבים של תיבות עם מושבים ובלי הגעתי למסקנה שההתקנה היתה לא טובה אבל עדיין יש בעיה באוטו.

בכול מקרה שמתי סאב חדש SQ פי כמה יותר טוב והוא נשמע סבבה לגמרי מבחינת איכות וכרגיל חסר העוצמה.

ולעניין התרד הנ"ל

אני עדיין בהמלצה שלי על סאב של PHASE שלפי דעתי יש להם את הסאבים הכי איכותיים בעולם!!

וניראה לי שכול הדגמים של החברה הנ"ל ניתן לרכוש בארץ דרך היבואן או להתקשר לחנויות ולבקש את הסאב המבוקש - לא כול החנויות מפרסמות את כול הדגמים שביכולתם להשיג!

אם יש לך עוד שאלות ועוד חברות שאתה מעוניין שנמליץ לך אני ישמח.

יום טוב

• תוכן חדש...