Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חוזר עכשיו מנסיעה (לא מאמצת) , כשעצרתי ברמזור הרחתי ריח חריף של דלק הסתכלתי במראה וראיתי שנוזל, לא נשפך, נוזל דלק בכמות וקצב מטורף מהפתח מילוי,יצאתי וראיתי ממש שלולית על הכביש, מיד קפצתי לאוטו וכיביתי אותו, המשיך לנזול אבל קצת, אז נכנסתי לאוטו הנעתי ונסעתי לרחוב ליד, בדרך זה הפסיק עליתי על מדרכה רק עם שני הגלגלים הימניים אבל זה כבר הפסיק מקודם, פתחתי את המכסה ולא ראיתי שום דבר.

מישהו בבקשה יכול לנחש אולי מה זה יכול להיות, אולי זה קשור איכשהו לפילטר דלק, אולי הוא ניסתם או משהו (אני צריך כבר כמה זמן להחליף אותו), האוטו ממש פלט דלק מהטנק

פורסם

שלום לכולם אני חוזר עכשיו מנסיעה (לא מאמצת) , כשעצרתי ברמזור הרחתי ריח חריף של דלק הסתכלתי במראה וראיתי שנוזל, לא נשפך, נוזל דלק בכמות וקצב מטורף מהפתח מילוי,יצאתי וראיתי ממש שלולית על הכביש, מיד קפצתי לאוטו וכיביתי אותו, המשיך לנזול אבל קצת, אז נכנסתי לאוטו הנעתי ונסעתי לרחוב ליד, בדרך זה הפסיק עליתי על מדרכה רק עם שני הגלגלים הימניים אבל זה כבר הפסיק מקודם, פתחתי את המכסה ולא ראיתי שום דבר.

מישהו בבקשה יכול לנחש אולי מה זה יכול להיות, אולי זה קשור איכשהו לפילטר דלק, אולי הוא ניסתם או משהו (אני צריך כבר כמה זמן להחליף אותו), האוטו ממש פלט דלק מהטנק

ראשית תרגע, צא מהפניקה!

א- תן פרטים מדוייקים יותר על סוג הרכב שנת היצור וגודל המנוע!

ב- מתי מלאת דלק לאחרונה , והאם מלאת את הטנק עד סופו?

ג- יתכן וצינור מלוי הטנק קרוע , או צינור עודפי הדלק בחזרה לטנק קרוע/ברח ממקומו.

בשלב ראשון יש להמנע מתדלוק של טנק מלא, ויש לגשת למוסך שיעלה את הרכב על ליפט ויבדוק ביסודיות מהיכן הדליפה!

בברת נסיעה טובה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום צביקה האוטו הוא פיז'ו

106 XSI

נפח 1400

תידלקתי שלשום טנק מלא.

יש סיכוי אולי שאני אוכל לראות איזה צינור השתחרר?

ואולי אתה יודע מה הסיבה שזה הפסיק באמצע הנסיעה ולא חזר גם בנסיעה עד לבית שלי שזו נסיעה של 5 דקות.

פורסם

איפה נמצע צינור עודפי הדלק ואיזה עודפים הוא מחזיר, כלומר מאיפה?

צינור עודפי דלק = כשמו כן הוא צינור עודפי דלק הממוקם בשרוול מגומי בכניסה לטנק!

קרע בצינור , או צינור סתום יגרום לגלישת עודפי דלק החוצה, ברגע שהעודפים גלשו הנזילה תפסיק,

האם הסברי הגיוני ומובן לך?

אינני מכיר אישית את דגם הפזו שברשותך, אך סביר להניח שהתקלה ישנה, והרגשת בה רק כעת כמלאת דלק בסכום רב מהרגיל , אני צודק?

בברכה

צביקה

פורסם

האמת שאני תמיד ממלא טנק מלא אבל אולי הוא נסתם רק עכשיו או שנוצר החור רק עכשיו.

אם תוכל להסביר לא הבנתי מאיפה הצינור עודפים מחזיר את העודפים למיכל

פורסם

האמת שאני תמיד ממלא טנק מלא אבל אולי הוא נסתם רק עכשיו או שנוצר החור רק עכשיו.

אם תוכל להסביר לא הבנתי מאיפה הצינור עודפים מחזיר את העודפים למיכל

קשר להסביר ללא שרטוט או תמונה מול העינים, אך בעיקרון עקוב אחרי פיית המלוי והמשכה לתחתית הרכב ובוודאי תגלה אותה!

בברכה

צביקה

פורסם

סבבה תודה רבה צביקה עזרת לי מאוד אני אראה מה אני אוכל לעשות ומקסימום אני אסע למוסך.

שוב תודה

• תוכן חדש...