Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבתר פרושו לחתוך בהקשר של בשר או גופה ידידי...

המילה היא לוותר...:wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אז ניכנס בהם.. אין לי עצבים לזה...

או שלמי שיש לום פשוט לצאת מהאוטו לתת לכמה בחורים

ולהזיז תנועה... נמאס כבר! כמה אפשר..

זה לא הפתרון!, מה הם לא מבינים?!

פורסם
הם משיגים את ההפך: במקום לגייס את אהדת הציבור ותמיכתו הם גורמים לציבור לשנוא אותם ולתמוך בהתנתקות.

בדיוק! - אותה דעה.

פורסם

אני דווקא חושב שלא מדובר כאן בפעולת גיוס תמיכה ושהמפונים פשוט רוצים שהשמאלנים שבמרכז

יאכלו חרא ושלא יהיה מצב שבו האחרונים הצביעו ולחצו לפנות אותם ושהשמאלנים יוכלו לישון בשקט

אח"כ כאילו שכלום לא קרה ולעבור כרגיל לסדר היום כאילו ששההתנתקות לא קשורה אליהם ונמצאת בעולם אחר. כל עוד שלא מדובר בפגיעה פיזית באנשים וברכוש הרי שדרך המחאה הזו עד כמה שהיא מרגיזה זה הרע במיעוטו ועדיף לתת להם להתבטא כך (אני בספק שאילו היו רוצים להעיף אתכם מבתיכם, כל שהייתם עושים זה לחסום כבישים...לכן תנסו לגלות איפוק ונקווה שכל סיפור ההתנתקות יעבור תחת מחאה שכזו ולא גרועה יותר).

פורסם

דבר אחד אני לא מבין:

בנות דתיות פועלות ביחד עם בנים וגם מבלות איתם הרחק מהבית.

אז לזה חשוב שיצאו וילחמו, אבל לשרת בצהל? מה פיתום? פריצעס!!!

(התמונה מפורום תחבורה ציבורית ב"תפוז")

55906734.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני, הרשה לי לתקן אותך.

הרוב המוחלט של ציבור המתנחלים דווקא משרת בצבא, ולא רק זה, אלא בד"כ ביחידות הכי קרביות.

רוב הבנות (אלו שלא מתגייסות) עושות שירות לאומי.

לא כל מי שחובש כיפה הוא משתמט/עלוקה וכל מיני כאלה...

ציבור המתנחלים הוא לא הציבור החרדי מבני ברק/מאה שערים ושאר תנועות אנטי ציוניות אלא להפך.

(גילוי נאות: אני לא חובש כיפה, אני לא מתנחל ואין לי סרט כתום על האוטו, אלא על התיק שלי)

אודי.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

הכוח של החסימות נחלש..

היום כבר לציבור אין את הסבלנות לעמוד ולחכות, וחלקם אפילו יוצאים מהרכבים ומפנים בעצמם את החוסמים.

ishpuz כתב כאן לפני כמה ימים על "סיפורו האישי"http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=620331#post620331

וזה מה שחלק מהאנשים עשו היום, פשוט יצאו והרביצו/דחפו/הזיזו/בעטו/קיללו כל חוסם הבא ליד.

במהדורות החדשות היה אפשר לראות מה שהלך שם, והיו נהגים שלקחו חוסמים והראו אותם למצלמה (והחוסם כמובן ניסה להסתתר.. פתאום הוא שפן...)

מה שהדהים אותי במיוחד, היה מה שמפגינה בת 19 אמרה:

"מפגינה אחרת, כבת 19, לא מבינה מדוע השוטרים השתמשו בכוח, "שמישהו יסביר לי איך מי שמייצג את החוק, עובר עליו? אני פיניתי את אחת הבנות שנזרקה לעבר הגדר. היא ישבה על הכביש, והשוטרים פשוט לקחו אותה וזרקו אותה על השיחים. ילדה בת 14, כולה בוכה ורועדת. אני אישית מפחדת לשבת על הכביש"."

אולי היו צריכים לדרוס אותך כדי שתביני את זה?!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3105912,00.html

ולסיום - החוסמים החלו לשים נינג'ות (דוקרנים) ושמן (!!) על הכביש.

היום ל9 מכוניות על כביש 1 התפנצ'רו הגלגלים ובנס איש לא נפגע..

העונש המירבי על סיכון חיי אדם בכלי רכב הוא 20 שנות מאסר.

סעו בזהירות כי בנוסף לתלאות מע"צ מחכים לכם אנשים חביבים שיעשו הכל כדי שתתמכו בהם (גם אם זה כרוך במוות שלכם)

פורסם
בני, הרשה לי לתקן אותך.

הרוב המוחלט של ציבור המתנחלים דווקא משרת בצבא, ולא רק זה, אלא בד"כ ביחידות הכי קרביות.

רוב הבנות (אלו שלא מתגייסות) עושות שירות לאומי.

לא כל מי שחובש כיפה הוא משתמט/עלוקה וכל מיני כאלה...

ציבור המתנחלים הוא לא הציבור החרדי מבני ברק/מאה שערים ושאר תנועות אנטי ציוניות אלא להפך.

(גילוי נאות: אני לא חובש כיפה, אני לא מתנחל ואין לי סרט כתום על האוטו, אלא על התיק שלי)

אודי.

אודי,

לא דיברתי על המתנחלים ועל השירות שלהם בצבא. דיברתי על הצביעות של הבנות הדתיות ואלה ששלחו אותן. (ראה את הלינק שהביא קודמי לשירשור)

הלוואי ששתי בנותיי ששירתו ביחידות קשות ותרמו שלוש שנים והבת של בת-הזוג שלי ששירתה כמדריכת שריון במקום הכי רחוק שאפשר, למען הבטחון של כולנו ו"למען" העצבים הרופפים של אבא ואמא שלהן שלא ישנו בלילות, הלוואי שהן היו זוכות בפריבילגיה ללכת לשירות לאומי... כידוע לך שירות לאומי זה לא חובה.

ולמען הגילוי הנאות, אני לא חובש כיפה אבל חלק גדול ממשפחתי חי מעבר לקו הירוק ויש לי סרט כחול לבן על האוטו...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני הייתי אתמול בחסימה, ודי מיהרתי, אבל החוסמים שם היו כמעט רק ילדים ובני נוער שלא היה להם שו קשר להתנתקות אלא רק חיפשו עקשן. אני לא שופט ציבור לפי קבוצה קטנה שאני רואה, ומספיק באדם בודד כדי לשפוך מסמרים, כמו שמספיק אחם אחד כדי לכתוב כתבה אלימה באתר ערוץ 7 לגבי חסימה, או כתבה אלימה בWALLA שאני לא יודע איך מצוטטים כאילה אצלינו. אני עדיין מקוה שאנחנו בפורום נגד חסימות, ונגד אלימות, הגורם להרבה תאונות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...