Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם ישנה תנועה כלשהי הפועלת נגד פעולות המתנחלים (בעיקר נגד חסימת הכבישים)?

כן,קוראים לה "הממשלה" :roflmao:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אם אותו מתנחל נשכב לי מתחת לגלגלים, יורק לי על השמשה או צועק עלי...

אין לי שום בעיה לבתר... :twisted:

אני מוכן לפגוש אותך ותנסה טוב??!!

מה קרה לכם קצת נתקעתם בפקק אז זהו מת העולם? אותם אנשים הולכים להיות מפונים מהבית שלהם מהחיים שלהם, מה קורה שנהגי המוניות שבתו וחסמו את המדינה אז זה בסדר????

תחשבו על זה!!!

בן.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

בן.כנ"ל...

ומעניין שבאמת כולם שכחו איך אחרים חסמו את הכבישים... מה עם נהגי המוניות, או נהגי המשאיות, או עובדים במפעלים שונים או ההסתדרות ששיתקה את המדינה או עובדי חברת החשמל שמאיימים לשתק את המדינה ולנתק את החשמל...

פורסם

כולם פה מזכירים לי את המשל:

אשה נאנסת לכם מעבר לחלון הבית, ומה אתם עושים? מתלוננים על הרעש של הצעקות שלה...

בחיייאת... תגלו הבנה... הולכים לקרוע את החיים לאנשים! אבל מה זה לעומת שעה שעתיים איחור לספה, לאוכל ולTV\מחשב...?!

בנוסף, לכל ה"אלימים" מביננו... עכשיו לפחות מגלים את הפרצוץ האמיתי שלכם... אתם גם אלו שיוציאו סכין ברגע שמישהו יצעק עליכם שחתכתם אותו... או שלקחתם לו את הכסא בים... אולי גם על סיגריות.

אגב, אם הכתבה בWALLA הייתה מופיעה באתר ימני - היו קוראים לזה הקיצוניים הימניים, אם הכתבה הייתה מופיעה באתר ערבי - היינו קוראים להם חלאות המין האנושי... וכן הלאה והלאה... אבל שזה פרעוש מתנחל? מותר לרסק... בבראנז'ה ירשו!

nafnaf, שלא יורד לחסום כבישים אבל סוחב 3 סרטים כתומים ברכב... וכואב לו על המדינה שהולכת פייפן...

שיהיה בכיף!

פורסם

נפנף,עזוב,הרי בשרשור אחר אתה מוזכר עם אלה שמתפרעים על הכבישהרי יש לך 3 סרטים אתה בכלל עבריין...

(מהיכרות קצר קצר קצרה אתה באמת לא נראה כזה...)

אגב,לפני שקופצים עלי,אתה צודק המדינה יכולה גם ללכת בגלל כאלה שמתפרעים על אזרחים אחרים ולא משנה מאיזה צד הם

פורסם

מה קרה לכם קצת נתקעתם בפקק אז זהו מת העולם? אותם אנשים הולכים להיות מפונים מהבית שלהם מהחיים שלהם, מה קורה שנהגי המוניות שבתו וחסמו את המדינה אז זה בסדר????

תחשבו על זה!!!

בן.

באמת? ואם חס וחלילה היית נוסע על כביש מסויים במהירות של 110 קמ"ש, פתאום אתה מבחין בכתם שמן על הכביש מלווה במסמרים ובצד מחייכים כמה ילדים עם חולצות כתומות, אתה מאבד שליטה על האוטו, כל הגלגלים מתפנצ'רים ואתה מתהפך.. גם היית חושב ככה? כי זה מה שהם ניסו לעשות.

ושלא נדע מצרות..

פורסם
באמת? ואם חס וחלילה היית נוסע על כביש מסויים במהירות של 110 קמ"ש, פתאום אתה מבחין בכתם שמן על הכביש מלווה במסמרים ובצד מחייכים כמה ילדים עם חולצות כתומות, אתה מאבד שליטה על האוטו, כל הגלגלים מתפנצ'רים ואתה מתהפך.. גם היית חושב ככה? כי זה מה שהם ניסו לעשות.

ושלא נדע מצרות..

אף פעם אל תביא דוגמא של אדם אחד מתוך ציבור של אלף או מליון, ותאמר הם. לכל צד שיהיה. כי אז אתה סתם מגזים ובעצם אם כן לא אומר דבר, אלא על עצמך, וחבל. אלה שחסמו אותי אף הציעו עזרה כללית בכל דבר, חוץ מלתת לעבור..
פורסם

"הם רק חוסמים כבישים"

מה עם המסמרים? מה עם השמן? :evil:

אוח! למה אתם כ"כ עיוורים ומסתכלים על הרע במיעוטו?!

אותו אחד ששם אתמול מסמר ושמן על הכביש הוא רוצח! ומי שמעודד אותו לעשות כך הוא שותף לרצח!

מה עם חברי כנופיית איתמר בן-גביר ימח שמו והגנגסטרים דמיקולו שלו מ"כך" שחותכים כבלי תשתיות ומשבשים לנו את החיים? הרי יש רוב מוחלט להתנתקות. מי הוא בכלל שיחליט איפה מותר לי לנסוע ואם אני אוכל לראות טלויזיה בשקט מבלי שינתקו לי את הכבלים (באופן פיזי)

הקנאים עם החזון המשיחי המבהיל והרה-האסון לא פחות גרועים מהחמאס וחבריו.

אז תסלח לי, אבל כל הקקמייקה שקוראים לחיילים ושוטרים "נאצים" ועדיין לא ייבשו שפתייהם מהחלב, צריכים לפנות עם כוח. רק ככה הם מבינים.

חתיכת זבי חוטם - משווים את תוכנית ההתנתקות לשואה! איך אין לכם בושה?! :x

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

קיים דיון פוליטי ער בנושא בפורום אוף טופיק.

נא להמשיך את התגובות שם, ולנסות לשוות להן צורה של דיון תרבותי-למחצה, לפחות.

תודה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...