Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הGOODYEAR EAGLE F1 GS D3 מותקנים אצלי על הרכב. הם בהחלט אוחזים יותר טוב ממה שהיה לי קודם, תבדוק ב tiretrack אם יש במידה שלך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הGOODYEAR EAGLE F1 GS D3 מותקנים אצלי על הרכב. הם בהחלט אוחזים יותר טוב ממה שהיה לי קודם, תבדוק ב tiretrack אם יש במידה שלך.

מה המחיר שלהם?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כ 700 ש"ח לצמיג.

פורסם

זוג יעלו לי 1400?!

זה יותר מכל ביעיית הפלקן שיש לי עכשיו....

אני אל יודע עד כמה זה בא בחשבון....

יש עליהם מבצע 1+1 וכל זה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני לא רוצה לפתוח שרשור חדש בשביל שאלה, אז אני אתעלק מעט על השרשור הזה.

קניתי לפני כשבועיים, צמיגי פיראלי P2500 EURO. רציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם.

לא בתור צמיגים כ"כ ספורטיביים. אלא בתור צמיגים בכלל. איך האחיזה שלהם ביחס לצמיגים רגילים אחרים? כמה הם איכותיים? (דווקא אני הרגשתי שיפור באחיזה).

הצמיגים הם צמיגי בוץ ושלג (M&S).

איך הם בכללי? http://www.pirelli.com/en_42/tyres/catalog/tyre_product.jhtml?s1=4400002&s2=4400006&selected=desc&catid=WW_ASCT&productid=2258

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בנהיגה כמו בהרבה דברים אחרים בחיים, צמיגים זה עניין של טעם אישי ואופי נהיגה.. יש מי שיעדיף חדות תגובה ויש מי שיעדיף יכולת משיכה אבסולוטית גבוהה יותר עם משקל נמוך יותר ונוחות נסיעה גבוהה יותר...

מוטי.

טוב, מכיוון שגם אני זקוק להחלפת צמיגים אני גם אקח טרמפ על מי שמבין ומנוסה...

יש לי בקליאו (ספורט) רביעיית SP Sport 8000 (זה מה היה בזמנו לגודל, וגם היה זול), שהקדמיים ביניהם דורשים החלפה (זה לא אני, זו אשתי שמפרפרת בכל רמזור. באמאשלה...). הם החליפו אצלי רביעיית Pilot SX-GT שהגיעו במקור עם הרכב, שבעייתם היחידה היתה אחיזה נמוכה כשהיו קרים. אני חושב שה-Pilot היו טובים ואוחזים יותר מה-Dunlop, אבל לא הייתי מתחייב על זה משום שתמיד ששמים צמיג חדש במקום ישן יש שיפור עצום בהתחלה מכל הבחינות.

ועכשיו לשאלות:

1. בינתיים מצאתי למידה שלי 195/50/15 את ה-Pilot Sport. יקר (750) אבל יש לי ניסיון טוב איתם. מכיוון שראיתי שהם ברשימת המומלצים שלך, אבל לא מאוד מומלצים, מה הבעד ונגד שיש לך להגיד עליהם?

בהתחשב בזה שהאחוריים שלי במצב טוב מאוד מבחינת עומק חריצים, שחיקת דופן ויובש:

2. באיזו מידה אתה ממליץ להחליף את כל הרביעיה על מנת לשמור על הומגניות בהתנהגות הרכב?

תודה רבה מראש...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לא בתור צמיגים כ"כ ספורטיביים. אלא בתור צמיגים בכלל. איך האחיזה שלהם ביחס לצמיגים רגילים אחרים? כמה הם איכותיים? (דווקא אני הרגשתי שיפור באחיזה).

בתור צמיגים ספורטיביים באמת אין על מה לדבר, בתור צמיגים בכלל הם עונים על הציפיות הבסיסיות - הם עגולים, שחורים ועשויים מגומי.

כנראה שנסעת על משהו נוראי במיוחד לפני כן אם הרגשת שיפור באחיזה.

הצמיגים הם צמיגי בוץ ושלג (M&S).

למה לקנות M+S בישראל??? השלגים אצל סעיד בחנייה העבירו אותך על דעתך?!

מוטי.

פורסם

מהכירות עם הבחור , ומה 10 כ"ס פחות ( 60 כ"ס אלדר... פילטר ומשבצות גם בחלומות לא נותנים 10 :) )

נראה לי צריך לשים דברים בפרופורציות.

צמיגי MAX PERFORMENCE הוא לא ישים על האוטו גם בגלל המקדמי שחיקה וגם בגלל שלא נראה לי שהוא הולך להוציא עכשיו מעל 2000 ש"ח על צמיגים שמשרתים בעיקר את אמא שלו בדרך לעבודה.

בקשר לפאלקן לאומת הA539 ... הA539 יותר אוחזים מהם ... גם ברטוב וגם ביבש , אבל הם צמיגים עם סוליה קשה מאוד , וניתן להשיג אותם ( ולרוב בסטוקים ישנים ויקרים ) רק אצל אוטו דיפו. מה שאוטומטית היה מוריד אותם מבחינתי , צמיג מצוין אחר בשבילך יהיה כנראה הקוהומו אקסטה סופרה 712 או האח היותר פשוט של KH110 , שניהם זולים יחסית ונמצאים בקטגורית הULTRA HIGH או HIGH PERFORMENCE ( ולא , הוא לא צריך MAX )

חוץ מזה , רוב הצמיגים שדוברו אכן בכלל לא קיימים למידה שלך - קפוץ לכמה פאנצ'ריות - תאסוף הצעות מחירים - תחזור לפה ... ונעדכן אותך במה כדאי ומה לא.

ומקיוסי ... בא נגיד את זה ככה , ההבדל בין צמיג ספורט לבן צמיג רגיל ... הוא ההבדל בן הרכב שלך לשלי - בעיקרון , שניהם מגיעים מא' לב' ... השאלה זה איך , וכמה זמן יחזיק כל אחד :)

בקשר לSP9000 , יצא לי לסוע איתם בגשם - אחזו מצוין ברק , תודה רבה.

הם נגמרים מהר , זה נכון , והדופן שלהם לפחות במידה שאני נוהג עליה קטנה , ככה שמריחה זה לא בדיוק מה שקורה לי איתם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
בתור צמיגים ספורטיביים באמת אין על מה לדבר, בתור צמיגים בכלל הם עונים על הציפיות הבסיסיות - הם עגולים, שחורים ועשויים מגומי.

כנראה שנסעת על משהו נוראי במיוחד לפני כן אם הרגשת שיפור באחיזה.

למה לקנות M+S בישראל??? השלגים אצל סעיד בחנייה העבירו אותך על דעתך?!

מוטי.

נסעתי על צמיגים שהם לא פירמה, מהבעלים הקודמים. משהו ALLSTAR. עם עומק חריצים ממוצע מינימלי של איזה 3 מ"מ. היו גם בקדמיים שחיקה לא אחידה.

כשקניתי צמיגים, ידעתי שאני קונה פיראלי עם בשר. משהו שיהיה להם אחיזה טובה יותר מצמיגים אחרים, וכן יוצא לי לפעמים לנסוע בבוץ (אבל כשקניתי את הצמיגים לא ידעתי שהם M+S).

כמובן שעשיתי להם גם כיוון פרונט.

האמת אני דיי מרוצה מהם. צמיג אחד עלה לי פחות מ180 שקל אצל אנטון ביפו. אז אני לא משווה אותם לזוג ב1400 שקלים. הרוחב שלהם הוא 155 בגלגל 13".

מה שרציתי זה, שבחורף בכבישים הרטובים, האחיזה תשתפר ואני לא אכנס לכל מיני איבודי אחיזה כל 2 דקות.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
1. בינתיים מצאתי למידה שלי 195/50/15 את ה-Pilot Sport. יקר (750) אבל יש לי ניסיון טוב איתם. מכיוון שראיתי שהם ברשימת המומלצים שלך, אבל לא מאוד מומלצים, מה הבעד ונגד שיש לך להגיד עליהם?

2. באיזו מידה אתה ממליץ להחליף את כל הרביעיה על מנת לשמור על הומגניות בהתנהגות הרכב?

תודה רבה מראש...

1. הם לא מאוד מומלצים בגלל המחיר, הוא גבוה ולדעתי שלא בפרופורציה לביצועים אם משווים אותם לצמיגים אחרים (נאמר הגודייר).

בסה"כ מדובר בצמיג מעולה שהוא פשרה מוצלחת של חדות תגובה עם אחיזה ונוחות נסיעה לא רעה.

אם אתה מוצא שהוא לטעמך ויש לך את התקציב - לך על זה.

2. עניין רגיש.

ה-SP8000 לא עומדים בקנה אחד עם ה-Pilot Sport, המישלין הרבה יותר טובים ואוחזים, לנהג כמוך שכבר למד נהיגה באופן מתקדם יותר יכול להיות שמדובר במשהו שתזדקק לזמן קצר מאוד להכרות עם אופן האחיזה החדש ותהנה מאחיזה מוגברת בקצה הקדמי שמן הסתם דורש את זה יותר.

לכל נהג אחר שסתם נוהג בכיף על מכונית ספורטיבית הנעה קדמית הייתי ממליץ בחום להחליף את כל הארבעה או לשים את הטובים מאחורה, ולא שום אופציה אחרת (במידה ומדובר ברכישה של זוג מישלינים כמובן).

מוטי.

פורסם
טוב, מכיוון שגם אני זקוק להחלפת צמיגים אני גם אקח טרמפ על מי שמבין ומנוסה...

יש לי בקליאו (ספורט) רביעיית SP Sport 8000 (זה מה היה בזמנו לגודל, וגם היה זול), שהקדמיים ביניהם דורשים החלפה (זה לא אני, זו אשתי שמפרפרת בכל רמזור. באמאשלה...). הם החליפו אצלי רביעיית Pilot SX-GT שהגיעו במקור עם הרכב, שבעייתם היחידה היתה אחיזה נמוכה כשהיו קרים. אני חושב שה-Pilot היו טובים ואוחזים יותר מה-Dunlop, אבל לא הייתי מתחייב על זה משום שתמיד ששמים צמיג חדש במקום ישן יש שיפור עצום בהתחלה מכל הבחינות.

ועכשיו לשאלות:

תודה רבה מראש...

במידה שלנו 195/50/15 יש בארץ פיילוט אקסלטו PE2 שיש לי ניסיון טוב מאד איתם.

יותר זול וכנראה טוב מאד אך אין לי ניסיון איתו, SP 9000 לחבר יש ניסיון טוב איתם על SX 200.

לי יש העדפה לגמור סט קומפלט ולהחליף סט קומפלט, גומי זהה בגיל ובפרופיל בכל הפינות חשוב מאד בעיני.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
ועכשיו לשאלות:

1. בינתיים מצאתי למידה שלי 195/50/15 את ה-Pilot Sport. יקר ...

במידה הנ"ל תוכל למצוא גם את ה F1. (כ-700 ש"ח)

לפותח השירשור, מוטי צודק, המחיר למידה שלך מן הסתם יהיה שונה.

ליביו גם צדק, סביר להניח שאין את ה F1 למידה שלך.

פורסם

תודה לכל המגיבים

מוטי - לגבי סעיף (2), כשאני רוצה ממש לנהוג אני מוסיף קצת לחץ מאחור, כך שאני אוהב עודף אחיזה מלפנים לעומת האחוריים. בייחוד בקליאו, בה יש יותר כוח משכל (אחיזה), זה נדרש. הבעיה היא שגם אשתי נוהגת ברכב, כך שיש חשיבות לזה שהזנב לא יהיה יותר שובב מהלפנים. בעיה.

יש גם את סוגיית הציפה בכביש רטוב (מבחינת כושר הניקוז של צמיגים חדשים מול כאלה שכבר לא כל כך), אבל מכיוון שלא צפוי כאן גשם בארבעת החודשים הקרובים זה פחות קריטי.

obarshad את ה-Exalto מצאתי רק בדירוג H. ה-SP9000 הם המחליפים של ה-SP-8000 שלי נראה ולדעתו של מוטי שהם פחות טובים מהמישלין. החלטתי ללכת על הטובים יותר הפעם, גם אם זה ייעלה לי. ה-Dunlop גם נשחקו יותר מהר מה-Pilot.

לגבי להחליף את כל הארבעה, זו גם הנטייה שלי וזה גם מה שעשיתי בפעם שעברה, העניין הוא שהאחוריים שלי באמת (ובמפתיע) במצב טוב מאוד.

Fizban - יש לך המלצות על מקומות ספיציפים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה דעתכם על sp-2000 של דנלופ ?
הייה לי על הרכב

sp-2000 לפני SP-9000

שהגיעו עם הרכב מהחברה

נסעתי עליהם 4 שנים ו 60 אלף קילומטר

צמיג טוב שאוחז יפה מאוד

שקט

הוא גם אוחז ברטוב טוב מאוד

לא מגיע למצב של ציפה

ואילו ה