Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על גאלאנט 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני על סף קנייה של גאלאנט 1996 אוטומטית במצב יחסית בסדר עם 160000 ק"מ רציתי חוות דעת על הרכב הזה במיוחד לגבי הגיר שלו אבקש מכם תפציצו במידע בתודה ר.ק.

פורסם

חבר הוא בעלים של גאלאנט כזו(1800 סמ"ק). איזה מנוע מורכב על הגאלאנט שאתה מתכוון לרכוש?

כל מה שנרשם למעלה הוא נכון, צריכת הדלק גבוהה, חוץ מזה האוטו מאוד מרווח(אם אתה צריך מקום לשלושה מבוגרים מאחורה - היא תתאים), היא גם די נוחה.

בקשר לגיר, לא שמעתי על בעיות כרוניות.

בסה"כ הוא די מרוצה, אם תקנה אחת כזאת, גם אתה תהיה.

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

שים לב - דווקא ה-1800 מרגישה זריזה יותר מה-2000. לך תבין...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

רכב מעולה, לחברים שלי יש,שנת 96 אם אני לא טועה(צורה עגולה יותר), מנוע 2000, ממש מרווח,הכל חשמלי,נראה ממש מפואר מבפנים.

הבעייה היא שהוא מטחנת דלק =שותה 1 ל 7 בממוצע.

חוץ מזה לא שמעתי שום דבר רע גלנט חוץ מבכי של כמות דלק מופרזת.

מנגד באותה קטגוריה יש לי חבר עם טויוטה קארינה שנת 93, אוטו פצצתי,גם הכל חשמלי,מרווח מאוד,יותר יפה מבפנים מהגלנט,יותר חזק מהגלנט ,מנוע 2000 , אמין מאוד (רק טיפולים בזמן וזהו!!!), הקארינה שותה לו בממצע 1 ל 9.

עכשיו תעשה חושבים ,אם מתאים לך אז בבקשה.

פורסם

האם הגירים שלהם בעייתיים כמו של הסופר לנסרים?

שצריכים רדיאטור רק בשבילם כמדומני

יש לי אחת עם 2000 סמ"ק 1996 עם 200K יד ראשונה אני יודע שהמנועים שלהם עוברים הרבה קילומטראז' ללא בעיות אבל לגבי הגיר אני די חושש.

• תוכן חדש...