Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע - תמונה !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה השטויות האלו !

לא יהיה מי יודע מה פיח תשים סע יומים תרוקן ואז שים שמן חדש לא יהיה שום צליל גם אבא שלי שם את החומר לפני כל טיפול בוואנדורה וואללה אין צליל אחד והאוטו עשה 390,000 וגם בסיירה שלי אני שם את זה לפני כל טיפול ואין שום צליל זה דבר טוב מנקה פיח שמקשה על כל מיני דברים אין מה לדאוד!

תדמיין לזה כמו אבק מתחת למיטה שלך אם תשאף אותו אתה תחנק ואם תנקה ולא יהיה אבק אז תנשף ואתה תנשום טוב (הסבר קצת דפוק אבל איך שהוא תואם) .

בהצלחה בהחלפה!

יקי!!!

פורסם
מה קרה לפני שהיה פיח? היו רווחים? לא, זה אומר שהרווחים האלה דורשים תיקון אמיתי ולא פיח!
מה זאת אומרת היו רווחים??

היו גם הפסדים!!:wink:

אולי תוסיף לאוטו "תוסף פיח" לתיקון המנוע :smile:

פורסם

איך אפשר לשים K44 ליומיים?זה הרי תוסף לדלק ולא למנוע ..

(סליחה על הבורות אבל לא מכיר K44 אחר).

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

סמריו אני רואה שיש לך את המכונית של טואוור הוביס???

זאת עם המנוע 15 של פורס

אני רואה שגם אתה מסיעעע שלח לי בבקשה הודעה בפרטי אני מעוניין לדבר איתך.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

סמירו ,

מכיוון שהפיח לא מתיישב בצורת עיגול מושלמת על תושבת השסתום , הרי שכל ניקוי שלא תעשה יקרב את המנוע (ותושבת השסתום) חזרה למצבו המקורי . בטח לא כמו מנוע חדש ,אבל להזיק (למתכות) זה לא יכול.

פורסם
סמריו אני רואה שיש לך את המכונית של טואוור הוביס???

זאת עם המנוע 15 של פורס

אני רואה שגם אתה מסיעעע שלח לי בבקשה הודעה בפרטי אני מעוניין לדבר איתך.

לשם הבהרה - מנגנון ההודעות הפרטיות הינו דו -כיווני , ובמקום לבקש הודעה בפרטי -אתה פשוט יכול להקדים תרופה למכה ולשלוח אחת בעצמך.

• תוכן חדש...