Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צדיק,

כשהוא אומר עגלות הוא מתכוון לכך שהביצועים והיכולות הדינמיות של המכוניות עם מנועי ה4 צילינדר הן נמוכות, מכיוון שזהו שילוב של רכב כבד עם מנוע קטן. אבל הן עדיין מהנות לנהיגה יחסית.

מה קשור כאן טיוטה ומאזדה?

הדרישות שלך הן לא גבוהות, הן בלתי אפשריות.

אמרתי שמראות חשמל יש ברוב המודלים.

אבל ניתן לספור על יד אחת את ה318 או ה320 עם ריפודי עור מקוריים ובקרת שיוט, אני לפחות לא נתקלתי בכאלו (חיפוש של חצי שנה, אולי קצת יותר).

מכיוון שאלו דגמי הכניסה כמעט, נדיר למצוא כאלו מפוארות, כמעט בלתי אפשרי.

אם תעלה מעט בתקציב או תרד בשנים, תוכל לחפש 325 שמגיעות בדרגת פאר גבוהה יותר עם כל הפינוקים שביקשת כסטנדרט בדרך כלל.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר יורדים בשנתון, אני הייתי מחפש בכיוון אחר:

Mercedes 300CE-24/230CE שנת 88-91.

קופה, מאובזרות מאד ונמכרות בזול בשנים האחרונות.

נדיר, אבל שווה בדיקה

300ce24-2.jpg

300ce-24.jpg

HFturbo

פורסם
אם כבר יורדים בשנתון, אני הייתי מחפש בכיוון אחר:

Mercedes 300CE-24/230CE שנת 88-91.

קופה, מאובזרות מאד ונמכרות בזול בשנים האחרונות.

נדיר, אבל שווה בדיקה

עם כל הכבוד למרצדס, ויש כבוד, אני לא סובל את האוטו הזה.

ואני לא רוצה לרדת בשנתון, ממש לא.

בכל מקרה, אני יילך על הדגם המאובזר ביותר, והדרישות שלי הן אפשריות, ואפילו מצאתי שלושה רכבים כאלה כבר (318), מאובזרות מא' עד ת'.

IDO.G

"חייך, הכל לרעה"!!! :-P

פורסם
צדיק,

כשהוא אומר עגלות הוא מתכוון לכך שהביצועים והיכולות הדינמיות של המכוניות עם מנועי ה4 צילינדר הן נמוכות, מכיוון שזהו שילוב של רכב כבד עם מנוע קטן. אבל הן עדיין מהנות לנהיגה יחסית.

.

התכוונתי אכן לביצועים נמוכים מכיוון שמדובר ברכב כבד עם מנוע קטן.

ואני מסכים בקשר למרצדס... גם אני לא סובל את הרכב הזה.

לפני שיעלה החוכמולוג שישאל אם אני אקח כזאת בחינם, אני אקדים תרופה למכה

ואומר שאכן אקח אותו בחינם, אך אמכור על מנת לרכוש בימר (או צי של 20 פולו 16V) :grin:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
318IS

ומי לעזעזל קונה bmw אוטומטית?

אני מזמין אותך לבדוק את מיטב תוצרת בואריה שנמצאת על כבישי ישראל, בטח 90% מהן אוטומטיות.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אני מזמין אותך לבדוק את מיטב תוצרת בואריה שנמצאת על כבישי ישראל, בטח 90% מהן אוטומטיות.

יניב

אם להיות יותר ריאלים, החל מסדרה E36 ועד היום זה בערך 95% אוטומטיות אם לא קצת יותר.

מעוניין לרכוש 323 E46 משנתון מוקדם, מפוארת אורגינלית וחדשה עם ק"מ נמוך. כמו שקונים מזקן. בה"פ.

פורסם

זה נכון, אבל הם לא חברים שלי :wink:

HFturbo

פורסם
אין לי נתונים מדויקים, אבל באוטומטית יש רק 4 הילוכים לעומת 5 בידנית,כך שסביר להניח שהסל"ד באוטומטית יהיה גבוה יותר בכל המהירויות.

בשעת הקנייה הייתי נותן תשומת לב מיוחדת לרדיאטור בפרט ולמערכת הקירור בכלל,הבנתי שהוא עשוי בחלקו מפלסטיק.

שים לב שחיישן החמצן הוחלף, אורך החיים שלו הוא בערך 150K קילומטרים.

ובמשאבת המים, ה-Impaler עשוי מפלסטיק ונוטה להישבר וכדאי להחליפו באחד ממתכת.

בדגמי ה6 ציל' (320 ומעלה) תיבת ההילוכים האוט' היא בת 5 מהירויות (של GM).

מצטרף לעצה אודות בדיקת מע' הקירור (ועל הדרך - האם הרכב עבר טראומת התחממות - הראשים (בעיקר ב6 ציל') מאוד רגישים להחממות).

דגמי הקופה (מלבד הIS) לא נהנים ממנועים חזקים יותר, וההבדלים בביצועים מול הסדאן זניחים.

דגמי ה4 ציל' דווקא לא כל כך רעים: הבעייה היא חוסר כח שרוצים להיות יותר מהירים מ"קצב התנועה".

על אותו משקל, ה320, גם היא דיי עייפה.

אני, בסכום הנ"ל הייתי מתפשר על כמה מדרישות הבסיס, ומחפש E30 325 ידנית (ויש למכירה, ואפילו יפות:smile:. אבל זה רק אני.

בהצלחה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

מהנות ?

"מענות" אולי...

האחיזה מדהימה , ההתנהגות נהדרת רק , רק... איך קוראים לזה ?

מסורסת .

זהו . זו המילה .

חייב גיר ידני . אוטו' מוציאה ת'חשק לנהוג .

לאחר חודשיים עם אחת כזו בחנייה ( 320 קופה ) , אני מתגעגע למכוניות שמרגישות קלילות .

ההרגשה בתוך הרכב מדהימה . קשה לעלות על משהו אחר ולנסוע .

לא נעים , כל רכב שנסעתי עליו אח"כ הרגיש כל כך פשוט .

מה שכן , לא התחברתי לגודל .

זה לא שהרכב גדול כל כך , אלא שהוא מרגיש כזה .

אותו דבר לגבי המשקל , הוא הרגיש כמו משאית חלוקה .

מפואר מאוד , אבל עדיין משאית חלוקה .

הוא לא מרגיש כמו חליפה צמודה אלא יותר כמו מעיל דובון...

אולי עם מנוע חזק יותר ההרגשה תשתפר .

לגבי צריכת הדלק ( במידה וברכב שהיה אצלי אין בעיה מכנית ) שערורייתית...

פתאום רכבים מסויימים שאני מכיר ( חלקם אפילו מוגדשים ) חסכוניים משום מה .

המצחיק הוא , שבשיוט הוא מתייצב על 2100 טורים והמד "חיסכון" מראה שהוא כמעט ולא אוכל דלק .

רק שבפועל הוא זולל..

זהו .

ובאותה הזדמנות...

אם תצטרך ג'אנטים . שלח ה"פ .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לפי התגובות שלכם, אני מאבד את החשק לקנות את הדגם האוטומט, נראה לי עגלה כבדה כזאת.

אבל אני יודע שלא אקנה את הדגם הידני, כי פשוט בא לי רכב מפנק עד הסוף. אני לא קונה את הרכב כדי לתת פתיחות או כדי לחרוך אספלט. מה האוטומטיות ממש עגלות?! אני מתחיל ממש לחשוש.

אגב, לגבי צריכת הדלק, היא לא ממש מדאיגה אותי, כי היו לי מכוניות שתייניות יותר והסתדרתי. אני דוגל בזה שאם הרכב נותן לי אז אני ייתן לו בחזרה, אם אני ייסע עם חיוך כל הזמן (כמו עם CTI שלי :-P ), אז זה יהיה שווה כל שקל. איזה דלק הרכב צורך: 95 או 98?

IDO.G

פורסם

אל תדאג. ה 320 מהשנתונים המדוברים היא אמנם לא טיל, אבל לא חסר לה כלום. יחס הכח למשקל בערך כמו מאזדה 6 דהיום- כלומר בערך אותה תאוצה עם דוושה ברצפה, אבל תיסע יותר בקלות בתאוצות רגילות ובעיקר בתאוצות ביניים בזכות המומנט העדיף של 6 ציל. אני מבין שאתה מחפש פינוק ולא רייסים. 318 בסיסית מדי, בדרך כלל הקונים לא הוסיפו לה חלון בגג. הרבה יותר קל למצוא 320 מאובזרות . במקור הפרש המחיר בין 320 ל 318 היה תוספת של 20% בערך. במשומשות כמעט ואין הבדל.

מנועים גדולים יותר בדרך כלל סובלים פחות מבלאי ולכן לדעתי יש עדיפות מוחלטת לפי התנאים שהצגת ל 320 (מתעלמים מעלות האחזקה הגבוהה יותר)

עכשיו השאלה על 320 מול 325 ?

בשביל אחרים בפורום הזה התשובה תהיה ברורה כשמש, אבל לפי התנאים שהצגת אני חושב שלא שווה לך ההפרש. במיוחד ש 320 שהיו אצל זקנים קל יותר למצוא מ 325.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

אני לא חושב שהרכב יהיה פחות מפנק בידני...

אמנם זה מייגע לעמוד בפקקים כל יום עם גיר רגיל (תאמין לי שאני יודע) אבל אפשר לחיות עם זה.

מה שכן, אני לא רוצה לדעת כמה עולה להחליף קלאץ' בBMW כזאת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני לא חושב שהרכב יהיה פחות מפנק בידני...

אמנם זה מייגע לעמוד בפקקים כל יום עם גיר רגיל (תאמין לי שאני יודע) אבל אפשר לחיות עם זה.

מה שכן, אני לא רוצה לדעת כמה עולה להחליף קלאץ' בBMW כזאת.

ואני לא רוצה לדעת כמה יעלה להחליף גיר אוטומטי בBMW כזאת.... גרמני גרמני... אבל אפילו. הגיר יכול למות.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

בקשר לאוטומט, נכון שזה לא כמו ידני אבל מי שמחפש כח יש מצב ספורט והתיבה מושכת הילוכים

ועל הדרך המנוע זלולל ים דלק.

דרך אגב מהדגמים של בימר לפחות אלה שלי יצא לנהוג, כולם מרגישות כבדות אבל עם המנוע המתאים

האוטו טס בלי בעיות בכל מצב.

m3forever

פורסם
בקשר לאוטומט, נכון שזה לא כמו ידני אבל מי שמחפש כח יש מצב ספורט והתיבה מושכת הילוכים

ועל הדרך המנוע זלולל ים דלק.

דרך אגב מהדגמים של בימר לפחות אלה שלי יצא לנהוג, כולם מרגישות כבדות אבל עם המנוע המתאים

האוטו טס בלי בעיות בכל מצב.

מצב ספורט קיים בסוג הרכב שאני מחפש? בדגם ה - 318 וה 320?

זה בטוח העניין?

IDO.G

• תוכן חדש...