Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מכיר את נתניה, אין לי מה לחפש שם. אבל מציע לך לחפש בפורום את השם המפורש ״נתניה״. בוא נגיד, בעדינות, שבפורום הזה לא אוהבים את סוחרי העיר.

עכשיו, המוניטין של סוחרי רכב משומש אינו טוב בכל העולם אבל העולם גדולומגוון.

מחפש רכב? נסה את השוק הפרטי או את המגרשים המסודרים (ליסינג, טרייד אין של יבואנים). יש להם החסרונות שלהם, ואפשר ליפול עם כל רכב, אבל, עדיין, אלה מקורות עדיפים על מגרשים ״פרטיים״. בכל מקום.

לגבי מקומות לבדיקה - תשתדל להתרחק ממכונים העלולים להיות מקושרים למוכרים. קשרים כאלה עלולים להיות לא בריאים לקונה. קרבה גיאוגגרפית היא אחד הקריטריונים לשלילה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבר בדק, קנה, נגנב אחרי שבועיים (מהחניון התת קרקעי- מוזמן?),בדיעבד האוטו היה אחרי טוטאל לוס, לא קיבל כלום מהביטוח (כן לקחו כסף למקיף), חזר למגרש , אמרו לו שיהיה חבל לפנים שלו להתעסק איתם או עם מכון הבדיקה.

• מצחיק 1
  • מבאס 1
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

שבפורום הזה לא אוהבים את סוחרי העיר.

תאמין לי לא רק כאן, בכל מקום זה ידוע! 

אני מתגורר בעיר חרדית ושומע את זה שנים במגזר, מנסיון של אנשים תמימים שנפלו בפח הנתנייתי.

בעיתון החרדי יתד נאמן היתה כתבה על אברך חרדי שחסך 100 אש''ח לרכב למשפחתו [לא עתירת ממון כלל] ומצא קורולה 2020 יפהפיה [סיפור מלפני כ 3 שנים] סגר עסקה עם ק''מ של 60 אלף, בדרך הביתה נדלקה נורה צהובה והרכב קרטע, בבדיקה מעמיקה מסתבר שהיה רכב הובלות ועבר 300KKM!! בנס גדול הצליח לשלוח לשם 'בתשלום' איזה 'בחור מהשכונה' שהצליח להוציא מהם בחזרה 95K, הציל את רוב הכסף לפחות [פלוס שכר טרחה ל'עובד']  

המסקנא היתה לא לקנות בלי בדיקה, ופחות לקנות מנתניה

ואישית כאדם שנכווה בעבר משני סוחרים- לא ממליץ לקנות מסוחרים רק מפרטיים [ולראות ת''ז שתואם לרשיון הרכב]

משתדל לעזור

פורסם
לפני 7 שעות, nglancer כתב:

חבר בדק, קנה, נגנב אחרי שבועיים (מהחניון התת קרקעי- מוזמן?),בדיעבד האוטו היה אחרי טוטאל לוס, לא קיבל כלום מהביטוח (כן לקחו כסף למקיף), חזר למגרש , אמרו לו שיהיה חבל לפנים שלו להתעסק איתם או עם מכון הבדיקה.

איך הוא בדק ולא עלו שהיה טוטלוס?

דוח סליקה היה? מכון בדיקה שהוא בחר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 6 שעות, yulianx כתב:

איך הוא בדק ולא עלו שהיה טוטלוס?

דוח סליקה היה? מכון בדיקה שהוא בחר?

זה בדיוק הקטע!
בדיעבד הוא הבין שהמכון קשור למוכרים, אבל שוב זה מוכרים שאתה לא מתעסק איתם.
זה קרה לפני די הרבה שנים לא היתה מודעות לדוח סליקה.

פורסם

או שלא היה דו״ח סליקה, כי הכלי הזה התחיל להופיע בסביבות 2015-16 אבל לקח לו עוד 3-4 שנים עד שהגיע לבשלות, וגם היום יש בו לקונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגדול אתה צודק.

למיטב ידיעתי,

Buy and Drive 

זאת סוכנות לגיטית עם מוניטין טוב.

אבל זה יותר לרמות הגבוהות:

בד"כ הם עוזרים לאנשים שרוצים רכבים יוקרתיים (חדשים או משומשים, כולל ייבוא אישי).

כלומר לפחות 100 אלף.לא ראיתי שפות"ש רשם מחיר, אבל משער שזה מתחת ל- 100K.

(תקנו אותי אם אחרת).

חוץ מזה, לפי מה שמדווח כאן, החברה נקלעה לקשיים:

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/rkngrg00e11l

פורסם
בתאריך 1.5.2026 בשעה 18:36, Stavik כתב:

יש לי ניסיון טוב עם באי אנד דרייב בנתניה שהיו גלויים ועמדו בהתחייבות שלהם 

בעבר חיפשתי רכב, הציעו לי רכב שמור ומלוקק אבל רצו מעל המחירון

הסקתי מכך שהם כנראה משקיעים ברכבים שלהם אבל לא הכי זולים ואולי לכן המוניטין טוב

משתדל לעזור

פורסם

אם סוכנות בנתניה הייתי הולך על משהו מוכר כמו טרייד מוביל או טרייד של יבואן.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...