Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

אני מחפש לקנות רכב אספנות שיסע משהו כמו פעם בשבועיים מאיזור קריית גת למצפה רמון ככה שחשבתי לקנות רכב אספנות לצורך נסיעות כאלה.

חשבתי על רכבים בסגנון הונדה סיוויק מאזדה 323 מיצובישי סופר לנסר וכל שאר היפניות מאותם השנים שהגיעו בגרסה ידנית.

השאלה היא איזה רכב הכי מומלץ מבחינת צריכת דלק האמינות בסגנון הרכבים האלה.

פורסם

רכב אספנות הוא רכב ישן , 
כמו כל רכב , האמינות שלו תלויה מאוד באיכות הטיפולים שקיבל לאורך השנים 

ופחות ביצרן זה או אחר. 

כך שאם הייתי מחפש רכב אספנות , הייתי לוקח את זה עם היסטוריית הטיפולים המקיפה יותר 

אבל אם תשאל אותי , הייתי לוקח את הרכב הכי חדיש שהתקציב שלי יכול לקנות במקום. 

רכבים חדישים לרוב יהיו חסכוניים יותר בדלק , ולרוב גם אמינים יותר. (שוב עם דגש על היסטוריית טיפולים ) 

רכב זה לא רק מנוע וגיר , יש המון מערכות שעם השנים דורשות טיפול , 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכב אספנות קונים לפי מה שאוהבים, אחרת מה הטעם? סתם לנסוע באוטו ישן? לחסוך את העלויות של האגרה והביטוח?

אם היפניות מתחילת שנות ה90 זה מה שאתה אוהב תחפש את השמורה ביותר שתמצא. חלפים מכאניים יותר קל למצוא מאשר חלקי קוסמטיקה, כמו פלסטיקים פנימיים, מתגים, דשבורד, מושבים וכאלה אז עדיף לחפש רכב כמה שיותר שמור ומקורי מבפנים, בלי התקנות של דיבוריות ונזקים מהשמש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחילה, אבל יש מצב שהתבלבלת בין רכב אספנות ל... רכב ישן/זול (לתחזוקה)?
רכבי אספנות בדכ יקרים יותר לרכישה מסתם רכבים יקרים. תחזוקה זה כבר תלוי.  ורכב שיסע בממצוצע 140 ק"מ לשבוע, עד כמה צריכת הדלק היא שיקול? ההבדל לשנה הוא קנייה שבועית בסופר. (לא משווה האמר לפולו, כן).

ואם לא הבנתי את כוונתך, אז ... לא הבנתי

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

יש מדי פעם מציאות של רכבים עם יד וק״מ נמוך ועם הסטוריית טיפולים.

אחד במצב באמת טוב לא בהכרח יהיה זול, אז אל תבנה על משהו אמין-מטופל-שמור ב5k.

לי יש ניסיון טוב עם וולוו 940 וטויוטה קורולה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...