Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה יש לי שאלה עברתי תאונה פגע וברח היה לי טוטאלוס לאוטו ,היה לי ביטוח

יש לי 2 שאלות

מבחינת נזקי גוף הלכתי פעם 1 לרופא משפחה יש לי טופס אחד רק? לדעתכם כמה כסף אפשר לקבל הכי הרבה שאפשר?

קיבלתי על אוטו מחירון למרות שלאוטו הזה נמכר בהרבה מעל המחירון האם אפשר לעשות משהו מבחינת משפטתית אשמח לעזרה

פורסם

1. תלוי בפגיעה הגופנית המתועדת. אם תתבע תצטרך לספק מסמכים, ויתכן שיגיע גם חוקר מטעם הביטוח.

2. תקין - הביטוח משלם לפי מחירון לוי יצחק משוקלל, שמחושב על ידי השמאי. זה כתוב בפוליסה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

https://www.google.com/search?q=גובה+פיצוי+ליוםביטוח+חובה&oq=גובה+פיצוי+ליוםביטוח+חובה&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIHCAEQABjvBTIKCAIQABiABBiiBDIHCAMQABjvBTIKCAQQABiABBiiBDIKCAUQABiABBiiBNIBCTEyNTgxajBqN6gCALACAA&sourceid=chrome&ie=UTF-8

מהכלום מידע שסיפקת כ 10,000 ש"ח בביטוח החובה שלך

לגבי הרכב אם לא סוכם כי תקבל X אחוזים מעל המחירון ושילמת פרמיה בהתאם תקבל מחירון משוקלל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לגבי ביטוח החובה - תלוי מה חומרת הפציעה. מי שזרק סכום עשה זאת בלי המידע הנדרש.

לגבי ערך הרכב - קרא את הפוליסה. בפוליסה הסטנדרטית ערך הרכב נקבע לפי מחירון לוי יצחק. לטוב ולרע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...