Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב יד 2 105,000 ק"מ לקחנו לטיפול שנתי כשלושה חודשים לאחר הקנייה, המזגן עבד פיקס עד הטיפול. החליפו פילטר. יום-יומיים לאחר הטיפול המזגן לא מקרר, רק אם ממש קר בחוץ והוא על מצב הכנסת אוויר אז קצת מקרר. אחרת מוציא אוויר חם. כעת המוסך רוצה 6500 ש"ח על מילוי גז (1250 שח) + החלפת מדחס. נשמע לי קצת מוגזם... גם לא אמרו שהייתה דליפה בכלל

1. האם ייתכן שגם נגמר הגז וגם התקלקל המדחס בו זמנית מיד אחרי טיפול שנתי? מילא אם זה היה אחד מהם

2. האם זה מחיר הגיוני לגז 1234?

3. האם יש טעם בכלל ליצור קשר עם סוכנות הרכב/מכון הבדיקה? 3 חודשים זה ממש מעט זמן לכזו תקלה יקרה

פורסם

כאשר ישנו חוסר\אין גז, המדחס לא נכנס כלל לפעולה כדילשמור על עצמו מנזק.

הייתי הולך לפני הכל למזגניסט כדי למלא גז + ואקום + בדיקת דליפה. אם לא מדובר ברכב ממש עתיק אז לא הגיוני שהלך מדחס בגלל חוסר בגז.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

רק משתף:  קרה לי בעבר בסיטרואן אחרי טיפול במורשה, התברר שפשוט איכשהו יצא השקע של המדחס מהמקום.. [הקונקטור]

אצלי זה היה ע''י הגלגל ימני קדמי, מוסכניק חיבר לי אותו וגבה 50 ש''ח על הדיאגנוזה..

והמצחיק שאח''כ באופל אסטרה שהפסיקה לקרר בנסיעה קרה לי אותו דבר, התכופפתי חיפשתי שקע משוחרר והופ גררר נדלק מדחס!

אופציה נוספת: אולי הרכיבו את הפילטר הפוך?

איך קבעו שהלך מדחס? אין 'קליק' של מצמד המדחס כלל? הצינורות ברזל של הגז לא קרים/מזיעים? נבדק לעומק?

אגב איש מזגנים נחמד שנתקלתי בו בעבר [מבוגר ושירותי, מוסך קטן ומסודר] ''דחף'' בהנהלת אודי בכניסה לנתב''ג צמוד לדור אלון 

הנייד שלו 0523546882

* האמת שמזגן שמפסיק לעבוד פתאומי לחלוטין זה 2 אופציות

1. השקע השתחרר כנ''ל, ניתן להעלות חצי רכב על מדרכה ולחפש ויזואלית

2. או שהשתחרר צינור כלשהוא וברח הגז.

שים לב שאם מוסכניק אחר מוצא חלק שנפגע בטיפול זו עילה לחזור למוסך הקודם..

• אהבתי 1

משתדל לעזור

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...