Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 שעות, lanosforce כתב:

זה עולם ומלואו אבל מדובר בביטול רעשים וכנראה שזה לא היה לי "בראש". 

לא מבין בשיט בעולם של חומרים, אבל לפי דעתי הסינים ממש דוהרים בכיוון הזה ה-SDV (Software-Defined Vehicle).
זה משנה את ההגדרה של מה זה בכלל "רכב". זהו המעבר ממכונה מכנית עם אלקטרוניקה, למחשב על גלגלים שעטוף במרכב מתכת, ולא רק בחשמליות.
דוגמית מרכב עבודה/שטח האמת עוד הרבה יצרני לגאסי משתמשים בכל מני דגמים/כמובן ברמות גימור עליונות

MODULE, Active Vibration Cancellation (AVCM) Description (DESCRIPTION AND OPERATION).pdf

MODULE, Active Noise Cancellation (ANC) Description (DESCRIPTION AND OPERATION).pdf

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה דווקא אנטי רכב מוגדר תוכנה שכל המטרה שלו היא להפחית עלויות ייצור, פיתוח ואחריות. זה הרי מה שטסלה עשתה מתחילת הדרך והמטרה היא שיש כמה שפחות צורך/רצון ברכיבי חומרה שיכולים להתקלקל ומשתנים בין רכב לרכב. 

מערכת AVCM שבטנדר היא למעשה כמו תושבות מנוע אקטיביות שיש ברכבי יוקרה וספורט שונים רק שכאן מדובר ברכב מסוג מרכב על שלדה ולכן המיקום שונה אבל העיקרון זהה. 

פורסם
לפני 9 שעות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

לא מבין בשיט בעולם של חומרים, אבל לפי דעתי הסינים ממש דוהרים בכיוון הזה ה-SDV (Software-Defined Vehicle).
זה משנה את ההגדרה של מה זה בכלל "רכב". זהו המעבר ממכונה מכנית עם אלקטרוניקה, למחשב על גלגלים שעטוף במרכב מתכת, ולא רק בחשמליות.
דוגמית מרכב עבודה/שטח האמת עוד הרבה יצרני לגאסי משתמשים בכל מני דגמים/כמובן ברמות גימור עליונות

MODULE, Active Vibration Cancellation (AVCM) Description (DESCRIPTION AND OPERATION).pdf 203.61 \u05e7\"\u05d1 · 2 downloads

MODULE, Active Noise Cancellation (ANC) Description (DESCRIPTION AND OPERATION).pdf 390.19 \u05e7\"\u05d1 · 2 downloads

קודם כל אתחיל בלאמר שעשית לי חשק לSTG1 אבל במשהו מסויים אתה צודק אני צ'יקן שיט כשזה מגיע לתקינה ובדיוק כמו שאין לי קאהונס לבטל מערכת מזהמים ופשוט להיות נבלה לסביבה שלי ולרכב גם אין לי ביצים לעבור מסלול טסט עם שיפורים - עשיתי את זה פעם אחת עם הדודג', עברתי אבל אח"כ הייתי צריך פיזיוטרפיסט לטפל לי ברעידות (לא של הרכב). 

לגבי המסמך הזה זה נראה כמו שמות שיווקיים ומפונפנים למשהו מאוד פשוט שנקרא BASS SHAKER - שגם הוא שם מאוד מפונפן ושיווקי לרמקול מסוג EXCITER 

עכשיו - יש שני סוגים כאלה באמת - רמקול מתנד לתדרי באס (באס שייקר כאמור) שבדכ שמים מתחת לספות בחדרי קולנוע ביתיים או מתחת למושבים באולמות קולנוע פרימיום 

ויש רמקול טווח תדר מלא 

הנה דוגמא לבאס שייקר - 

image.png.f80654a13b231b2e3bb990b22e702a79.png

הנה דוגמא לרחב פס (יש לי כזה בבית ואני עומד להתנסות איתו כרמקול סנטר בסיטרואן שלי) זה האחד שהזמנתי -והוא חמווווד

image.thumb.png.4a93b67b7c9169800a529c9baaa80113.png

והנה שתי דוגמאות נהדרות למה הם מסוגלים לעשות:

דוגמא לשימוש בבאס שייקר:

איך כל הדבר הזה עובד? - תוכנה פשוטה, מיקרופונים שמוצמדים לגוף הרכב - זיהוי תדר של וויברציות או של רעש -> זיהוי הקטביות שלו -> ניגון אות בקטביות הפוכה ובעוצמת שמע מספקת. 

בום - התאבכות הורסת - הרעש או הרעד מבחינתנו - בוטל. 

עד כדי כך פשוט. היום אני מניח שאפשר לייצר את הקוד לזה בעזרת AI ולכתוב לזה תוכנה עם DCE - כל מה שצריך רק זה חומרה שאולי כאן נשארת הבעיה האחרונה לאנשי DIY מתחילים. 

• מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבעיה בשיפור של רכב אוטומטי היא שצריך גם שיפור לתוכנה של הגיר (העלאת לחץ במוח גיר לטובת הצמדה חזקה יותר של הקלאצ'ים\ברקסים) אחרת אתה מקבל "מריחה" בהעברות הילוכים תחת לחיצות, ובגלל זה אני נמנע מלחשוב על זה.

על המנוע אני לא ממש מפחד.

יש הטוענים שמדובר בהעלאה קטנה מאוד וזניחה (0.2 באר) אבל לא אני ייצרתי את הגיר ואין לי מושג מה ההשפעות של שינוי כזה, אם בכלל, על הגיר. מעדיף לא לקחת סיכונים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בשלי יש וו גרירה וזה בכלל סימן שאלה לאריכות ימי הגיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא חסרים רכבים שהוו גרירה נועד למתלה אופניים

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לא נראה לי שרכב מבעלות הליס של היבואן גרר אופניים משום מה אבל מחשבה חיובית ויפה.

Pioneer TS-X150

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...