Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון MK2

daniel2102

פוסטים מומלצים

פורסם

בן 20 תיכף אני מחפש רכב זריז זול וכיפי שאפשר ללמוד עליו תיקונים ולשפר אותו אולי

אני מסתכל על סיאט ליאונים MK2, בשנתון הזה מחפש רק ידני כמובן אבל אשמח לשמוע מה דעתכם או שיש לכם עוד המלצות?

פורסם (נערך)

מה התקציב?

כמה אתה מקציב לתיקונים ושיפורים?

אתה מתכוון בעצמך?

יש לך רקע במכונאות?

זה רכב פרוייקט?

רכב לסופ"ש?

או רכב שאתה מתכוון להתנייד איתו ביום יום באופן קבוע?

נסה לענות על כל השאלות, כדי שאפשר יהיה לייעץ באופן ממוקד.

עריכה אחרונה על ידי IsraCar
פורסם

תקציב של בערך 20 אלף כולל תיקונים, לשיפורים יש תקציב אחר.

מצאתי אחת ביבנה 2011 

1.8 טורבו ידנית

106 קילומטרים מחכה שיענה, מבקש 19 אלף המוכר קצת פלוץ

עוד אחת בקריית מוצקין - שיפורים אסתטיים, מבקש 12,000 בגלל בעיית חשמל בפנסים האחוריים

בכל מקרה אני מחפש לשפר אותו ברמה שלא ימשוך תשומת לב יותר מדי, קצת אסטתי  מבחוץ, פילטר פתוח, סטייג, ואולי אגזוז שלט, מחפש עוד רעיונות להפוך אותו ליותר זריז וכיפי

אין לי רקע במכונאות, אבל סביבי יש מלא שכן ועם ניסיון רב, מחפש גם ללמוד מכונאות על הרכב עצמו

לא פרוייקט, רוצה אותו לשימוש יומיומי.

תודה רבה על התשובה והעזרה. 

לפני 5 שעות, Stavik כתב:

מה התקציב?

תקציב של בערך 20 אלף כולל תיקונים

מצאתי אחת ביבנה 2011 

1.8 טורבו ידנית

עוד אחת בקריית מוצקין - שיפורים אסתטיים, מבקש 12,000 בגלל בעיית חשמל בפנסים האחוריים

שתיהן עומדות בתקציב אבל מתלבט

לפני 5 שעות, IsraCar כתב:

מה התקציב?

כמה אתה מקציב לתיקונים ושיפורים?

אתה מתכוון בעצמך?

יש לך רקע במכונאות?

זה רכב פרוייקט?

רכב לסופ"ש?

או רכב שאתה מתכוון להתנייד איתו ביום יום באופן קבוע?

נסה לענות על כל השאלות, כדי שאפשר יהיה לייעץ באופן ממוקד.

תקציב של בערך 20 אלף כולל תיקונים

מצאתי אחת ביבנה 2011 

1.8 טורבו ידנית

בכל מקרה אני מחפש לשפר אותו ברמה שלא ימשוך תשומת לב יותר מדי, קצת אסטתי  מבחוץ, פילטר פתוח, סטייג, ואולי אגזוז שלט, מחפש עוד רעיונות להפוך אותו ליותר זריז וכיפי

אין לי רקע במכונאות, אבל סביבי יש מלא שכן ועם ניסיון רב, מחפש גם ללמוד מכונאות על הרכב עצמו

לא פרוייקט, רוצה אותו לשימוש יומיומי.

תודה רבה על התשובה והעזרה. 

פורסם

מנוע 1.8 כדאי לקחת לפני 2008 עם ההספק של 150 כוח סוס מדובר במנוע וותיק ואמין 20VT 

המנוע שמגיע אחרי 2008 עד 2016 לא מומלץ

לגבי ה2.0 המצב יותר טוב בכל השנים

יש פולו gti שמפורסמת בתקציב שלך כבר עם סטייג 2 נראת מושקעת ושווה בדיקה

פורסם
לפני 5 שעות, Stavik כתב:

מנוע 1.8 כדאי לקחת לפני 2008 עם ההספק של 150 כוח סוס מדובר במנוע וותיק ואמין 20VT 

המנוע שמגיע אחרי 2008 עד 2016 לא מומלץ

לגבי ה2.0 המצב יותר טוב בכל השנים

יש פולו gti שמפורסמת בתקציב שלך כבר עם סטייג 2 נראת מושקעת ושווה בדיקה

מה הקישור?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מכיר מישהו שהייתה לו לאון MK2, מנוע 2.0 אומנם DSG, קנה אותה סטוק ושיפר אותה בכבדות.

הרכב קיבל טורבו גדול יותר, תוכנה אחרת למנוע ולגיר, צנרת פתוחה לגמרי בבניה אישית, הזרקת מתאנול, 

מעבר לתדלוק בדלק 98+טולול להגדלת האוקטן, קויילאוברים, עוד כמה דברים ומערכת סטריאו טובה.

כל מה שכתבתי הביא אותה לקצת יותר מ- 400 כוח סוס, נסעתי איתו לא פעם, חוויה מהירה, רועשת,

הרכב דחף מאוד חזק. אם זאת לפעמים צצו תקלות שהיה צריך להתעסק איתן, כל התנעת בוקר העירה את השכנים,

אני זוכר אותו חונה אצלי ואת השכן מעל צועק עליו. זה תחביב לא זול, כל השינויים שכתבתי עלו מעל 40 אלף שקלים.

אבל כן, זה כיף. גם אני מחזיק רכב לא זול לאחזקה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, daniel2102 כתב:

בן 20 תיכף אני מחפש רכב זריז זול וכיפי שאפשר ללמוד עליו תיקונים ולשפר אותו אולי

אני מסתכל על סיאט ליאונים MK2, בשנתון הזה מחפש רק ידני כמובן אבל אשמח לשמוע מה דעתכם או שיש לכם עוד המלצות?

המלצה שלי בתור אחד שראה 2 חברים עושים טוטאל לוס בגילאי 17.5-19

ועוד חבר ששבר את היד מתאונה

וסיפור על כאלה בבית ספר מקביל אלינו שנפצעו בינוני בתאונה בירידות של חיפה.. הירידה מורדיה מי שמכיר.. פחד של דבר.. 

להתרחק מכוח, מעוצמה, מכיף בנהיגה

קנה לך איזה סופר מיני עם 120-150 כ"ס וזהו. אל תחפש כיף בכביש. 

אל תשפר.

נטו תתעסק בתחזוקה כמו למשל להחליף פילטרים, שמן, מים, רפידות וכאלה

תקנה בוקים ותהנה

כמובן שתצטרך הרבה ציוד יחסית אם תרצה להחליף הרבה דברים

צברתי הרבה ציוד בשנה+ שאני מטפל

אל תחפש כיף בנהיגה.

תחפש פג'ו 208 מנוע 1.6 מהשנים 2014-2017 עם 120 כ"ס ללא טורבו, אחלה רכב נוח וכיף לטפל בו לבד. אל תקח משהו עם יותר מ 100K ק"מ, תנסה לקחת משהו עם פחות קילומטראז'.

מבסוט על שלי, נהנה. לא משפר. מתחזק.

או כל דבר דומה, לא יודע, יש ביקורות מעולות פה בפורום על פורד פיאסטה 2012 ידני וכאלה. ומהשנים האלה. 

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

שמע ל- @גולדן191.

אתה צעיר מתלהב שחסך כמה פרוטות וחושב שרכב זה הכל בחיים. אתה עוד לא בן 20. בגילך אתה צריך לחשוב לטווח ארוך.

מה אתה עושה בחיים? מה ההכנסות שלך? מה עם שירות צבאי, לימודים וכו? תנסה לחשוב לטווח קצת יותר רחה ורחוק. 

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ואתה גם לא צריך לשפר כלום מבחוץ. רכב זה למטרות נסיעה, לא לשעשוע או ליופי (כשאין תקציב.. כשיש תקציב תקנה משהו יפה)

כן, אם היית מליונר אולי היית קונה מזארטי, סבבה, אבל אתה לא. כרגע.

וגם לא בגיל 20, כי יש לך נטייה להתפרע יותר ממישהו בן 35 ומעלה.

ואגב, כשאני מדבר על תאונה בירידה של ורדיה, אני מדבר על זה שמרוב מהירות שהיה להם בירידה, הם נתקעו בבטון ואו כמעט נפלו או נפלו למטה לכביש שמוביל לויז'ניץ, מתחתיו. לא נעים.

אל תקנה משהו משופר או מהיר.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם
לפני 13 שעות, Pavlik כתב:

אני מכיר מישהו שהייתה לו לאון MK2, מנוע 2.0 אומנם DSG, קנה אותה סטוק ושיפר אותה בכבדות.

הרכב קיבל טורבו גדול יותר, תוכנה אחרת למנוע ולגיר, צנרת פתוחה לגמרי בבניה אישית, הזרקת מתאנול, 

מעבר לתדלוק בדלק 98+טולול להגדלת האוקטן, קויילאוברים, עוד כמה דברים ומערכת סטריאו טובה.

כל מה שכתבתי הביא אותה לקצת יותר מ- 400 כוח סוס, נסעתי איתו לא פעם, חוויה מהירה, רועשת,

הרכב דחף מאוד חזק. אם זאת לפעמים צצו תקלות שהיה צריך להתעסק איתן, כל התנעת בוקר העירה את השכנים,

אני זוכר אותו חונה אצלי ואת השכן מעל צועק עליו. זה תחביב לא זול, כל השינויים שכתבתי עלו מעל 40 אלף שקלים.

אבל כן, זה כיף. גם אני מחזיק רכב לא זול לאחזקה.

כמה פעמים ״שבר״ מנוע? 

טסט ב״חאווה״ אצל הבני דודים. 

לא מומלץ.

ביקורת קטנה בכביש ורכב מורד מהכביש והנהג יצטער לשנים רבות, כתם שלא נמחק (אל תשאל איך יודעים) 

• מבאס 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אני חושב אחרת. את הספורטיבית הראשונה שלי קניתי בגיל 40, וזה היה כיף אבל לא כמו שזה היה יכול להיות בגיל צעיר יותר. מניסיוני, עם הזמן הכל מרגיש פחות. 

לא כדאי לקנות לאון טורבו, לשים סטייג' 2 ולטפס על עץ. 

אבל זה זמן טוב ללמוד לנהוג אם יש לך מידה טובה של ריסון עצמי. 

צפיתי במספיק סרטונים של jay em ביוטיוב, שנוהג לרוב על מכוניות של צופים, מכיוון שבאנגליה אין 100% מס ושוק היד שניה שלהם נראה אחרת לגמרי יש לו הרבה חבר'ה צעירים שהרכב הראשון שלהם הוא הוט האצ'ים כגון ה gti . 

סליחה שגלשתי למשמעות החיים כשהשאלה המקורית היתה יותר "האם ה1.8 טורבו מנוע אמין". מקווה בשבילך שהתשובה היא כן. 

אגב, ללאון השלישית יש גרסת 3 דלתות יפה עם ה 1.4 ידנית. היא די זריזה, אני ממש אהבתי. לא סגור על מחירים 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...