Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,רכב שקנינו לפני כמה חודשים שמור ומטופל במוסך המרכזי  עלייה לכביש ינואר 2018 , כרגע עם 45000 ק"מ ,מצרף היסטוריית טיפולים , צריך לעשות טיפול שנתי עכשיו ,מה כדאי ומומלץ לעשות בטיפול הזה ? כמו כן צריך להחליף צמיגים אחוריים הם נראים מצוין אבל מקוריים של הרכב זה כבר 8 שנים מחפש המלצה לצמיג בסביבות  ה 300 ש"ח 205/50R17 80T, כל כמה זמן מחליפים פלגים? ברקסים אחוריים?

הסטוריית טיפולים קקטוס.jpg

קקטוס.xlsx

פורסם

כיוון שרצועת טיימינג לא הוחלפה הייתי ממליץ  כי היא יכולה להתפורר ולגרום לנזק, בעת ההחלפה תבקש פירוק אגן שמן לראות שרשתית משטבת השמן נקיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון לא שמתי לב, פשוט תמשיך לפי ספר אחזקה.

מומלץ להחליף שמן כול 10 אלף או שנה, ורצועה כול 3 שנים או 60 אלף ק"מ.

אם לא פתחו אגן שמן תבקש, יכול להציל מנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אשקיע יותר אז בצמיגים ,מה ההבדלים בקוד עומס ? מעדיף צמיג שיתן תחושת רכות יותר ,הרכב נוסע בעיקר בעיר , בסופ"ש מחוץ לעיר , יש צמיג מומלץ שזמין בצמיגיות ? אני צריך את הצמיגים לתחילת שבוע 

פורסם

רוב האנשים בעולם יגידו לך להתרחק מ riken כי אם תוסיף 500 ש"ח, שהם זניחים כשמדברים על השקעה ל-4 שנים בערך, תוכל לקנות Kleber HP5.

אני עם riken אין לי שום בעיה כבר 20,000 ק"מ איתם (שנה וחצי) אבל יש לי ממש מעט גשם יחסית במקום שאני גר בו. ואני תמיד שומר מרחק יותר מהרצוי.

פורסם
לפני 5 שעות, ציטי כתב:

מצאתי באוטו דיפו  riken zr93w 205/50 17r איך הם ? 

תועבה. ברמה של סיני. אני לא רואה אותם באתר אז אני מנחש שביקרת בסניף והציעו לך אותם, אז אני מקווה מאוד שלא רכשת.

רבעייה של קלבר hp5 תעלה 1851

https://autotire.co.il/catalog.asp?page=newshowprod.asp&prodid=2282334

זוג יעלה פחות מאלף.

https://autotire.co.il/205/50r17-89vl-dynaxer-hp-4-צמיגים-לרכב-קלבר-צמיגים-צמיגים-במבצע

לא לשבור את הראש. להזמין וזהו, או למשוך עוד טיפה עם המקוריים. הקקטוס רכב מאוד קל והאחוריים לא עובדים קשה.

מה יש מקדימה, אגב?

ואיזה יצרן ודגם האחוריים המקוריים?

פורסם

האחוריים הם goodyear efficientgrip הם מקוריים של הרכב מ 2018 מצרף תמונה שלהם ,הקדמיים הוחלפו לפני שנה וחצי עיי בעל הרכב הקודם והם של רודקס הם 93W  , גם הריקן שהחלפתי הם 93W , אכן הם הציעו לי בסניף במחיר קרוב לקלבר שהצעת , חבל שלא הספקתי לראות את ההודעה שלך, פשוט יום שני יש לי טסט ולא היה בא לי להיכשל על צמיגים וסופ"ש יש לי נסיעה ארוכה , דרך אגב הרכב עושה 4000 ק"מ בשנה ,אז האם זה ממש גרוע ברמה  כמו שכתבת הצמיגים האלה ? 

צמיג אחורי.jpg

צמיג קדמי.jpg

• מבאס 2
פורסם

במקום לדאוג מהטסט (אגב, בוחן עדין יכול לפסול את האחוריים), היית צריך לדאוג ממצב הצמיגים לבדם והמשמעות הבטיחותית. 

החלפת זוג זבל בדרעק אחר והאחוריים שלך יבשים, סדוקים ובגדר פלסטיק ולא גומי. 

במקום לקחת את ההמלצה שניתנה פה כבר ולרכוש את הקלבר HP5 (שהוצעו לך כאן לפני שהזכרת את הריקן הבוקר ובתוך 2 דקות מההודעה שלך אתמול).

לעתיד, אם תקפיד על הצלבת צמיגים, תהיה גם שחיקה אחידה בין ציר אחורי לקדמי. 

פורסם

פלאגים האמת הוחלפו לפני 4 שנים ו21אלף קמ. אולי שווה בדיקה.

מסנן אוויר גם הוחלף אז. המסנן למיטב זכרוני ב1.2 טורבו ממש גדול ואיכותי ומוחלף פעם בשנתיים או 45אלף. הגישה קצת מעצנת נדמה לי לעומת כל מכונית אחרת. בעקרון ישמצב שאין מה להחליף אותו.

הכל תלוי אם הרכב נסע חמש דקות ביום או נסע חמש דקות ועמד שעה/שעתיים עם מנוע עובד ליד הסופר/בי"ס.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...