Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כיצד ניתן להפעיל מיזוג אוויר על חום ברכב מסוג סקודה סופרב דגם סטייל שנת 2018?

מה שאני לא עושה הרכב עדיין מוציא אוויר קר ולא חם. סיבבתי את 2 בוררי החום של הטמפרטורה ל 26 מעלות ל 29 מעלות ואפילו ל HI אבל עדיין הרכב מסרב להוציא חום.

ניסיתי גם כאשר ה AC דלוק וגם כשהוא כבוי, פשוט שום דבר לא עוזר.

מעוניין לדעת אם יש בעיה ברכב או שאני פשוט לא יודע כיצד לגרום לו להוציא אוויר חם?

המטרה שלי היא להפשיר אדים מהשמשה הקדמית וגם לשמור על טמפרטורה נוחה בסביבת הנוסעים.

תודה מראש על המענה

פורסם

להפשרת אדים עליך להפעיל מזגן ולכוון את זרם האוויר לשמשה הקדמית. ברכבים עם בקרת אקלים זה נעשה על ידי לחיצה על כפתור ייעודי בבקרת. האקלים.

חימום מצריך חימום נוזל הקירור, תהליך שאורך מספר דקות אחרי ההתנעה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

להפשרת אדים עליך להפעיל מזגן ולכוון את זרם האוויר לשמשה הקדמית. ברכבים עם בקרת אקלים זה נעשה על ידי לחיצה על כפתור ייעודי בבקרת. האקלים.

חימום מצריך חימום נוזל הקירור, תהליך שאורך מספר דקות אחרי ההתנעה.

מה זה הכפתור ה ״ייעודי״ הזה?

יש לציין כי גם לאחר נסיעה של 20 דקות עדיין לא קורה שום דבר. יוציא רק אוויר שאינו חם

פורסם

האם הרכב אצלך כיד ראשונה ? כלומר קנית מהיבואן או שרכשת את הרכב יד 2 ?

הסיבה שאני שואל היא שחימום פנים הרכב נעשה על ידי נוזל הקירור כלומר המים של הרדיאטור, המים החמים שיוצאים מהמנוע מנותבים ליחידת עיבוי שנמצאת מתחת לדש לדשבורד, מפוח האויר זוגק לתוך חלל הרכב את החום שיוצא מיחידת העיבוי.

מכיון שאנחנו יוצאים מנקודת הנחה שאחרי 20 דקות שהרכב מונע טמפרטורת המנוע כבר הגיע לטמפרטורת עבודה והמים נעים בסיס ה90 מעלות אתה אמור לקבל חום שיצא לך מפתחי האוורור.

יכולות להיות כמה סיבות שלא יצא לך חום, או שיש בעיה בבוקר הטמפרטורה, כשאתה מכוון לחום מופעל מנגנון מתחת לדשבורד שמנתב את האויר מהמפוח דרך היחידה הפנימית. יכול להיות שהמנגנון הזה תקול.

סיבה שניה, ולצערינו גם נפוצה יותר, וכאן נכנסת השאלה שאיתה פתחתי את התשובה שלי, היא שהיתה תקלה או נזילה מהיחידה הפנימית מתחת לדשבורד והרכב איבד מים לתוך חלל הרכב, הבעלים הקודם החליט במקום להחליף את היחידה שדורשת פירוק דשבורד ותיקון מאוד יקר פשוט לנתק ולבטל את היחידה הפנימית. ההשפעה זה המהלך הזה היא שלא יהיה לך חימום ברכב.

בכל מקרה אתה צריך להכנס למוסך ולבדוק את הנושא לעומק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 שעות, HakarisH כתב:

מה זה הכפתור ה ״ייעודי״ הזה?

אלה הסמלים המופיעים על הכפתורים ועל נוריות הבקרה - הקשתי הוא לשמשה הקדמית והמלבני לאחורית.

בנוסף עליך לבחור טמפרטורה מתאימה, גבוהה מהטמפרטורה החיצונית.

אם למרות בחירה בטמפרטורה מתאימה אחרי מספר דקות נסיעה האוויר היוצא מהפתחים אינו מתחמם עשה כעצת קודמי - גש לבדוק את הרכב.

image.png

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, Roycohen1979 כתב:

האם הרכב אצלך כיד ראשונה ? כלומר קנית מהיבואן או שרכשת את הרכב יד 2 ?

הסיבה שאני שואל היא שחימום פנים הרכב נעשה על ידי נוזל הקירור כלומר המים של הרדיאטור, המים החמים שיוצאים מהמנוע מנותבים ליחידת עיבוי שנמצאת מתחת לדש לדשבורד, מפוח האויר זוגק לתוך חלל הרכב את החום שיוצא מיחידת העיבוי.

מכיון שאנחנו יוצאים מנקודת הנחה שאחרי 20 דקות שהרכב מונע טמפרטורת המנוע כבר הגיע לטמפרטורת עבודה והמים נעים בסיס ה90 מעלות אתה אמור לקבל חום שיצא לך מפתחי האוורור.

יכולות להיות כמה סיבות שלא יצא לך חום, או שיש בעיה בבוקר הטמפרטורה, כשאתה מכוון לחום מופעל מנגנון מתחת לדשבורד שמנתב את האויר מהמפוח דרך היחידה הפנימית. יכול להיות שהמנגנון הזה תקול.

סיבה שניה, ולצערינו גם נפוצה יותר, וכאן נכנסת השאלה שאיתה פתחתי את התשובה שלי, היא שהיתה תקלה או נזילה מהיחידה הפנימית מתחת לדשבורד והרכב איבד מים לתוך חלל הרכב, הבעלים הקודם החליט במקום להחליף את היחידה שדורשת פירוק דשבורד ותיקון מאוד יקר פשוט לנתק ולבטל את היחידה הפנימית. ההשפעה זה המהלך הזה היא שלא יהיה לך חימום ברכב.

בכל מקרה אתה צריך להכנס למוסך ולבדוק את הנושא לעומק.

תודה רבה על תשובתך המפורטת.

קניתי את הרכב יד 2.

היום שמתי לב כי יוצא חום אבל לא משהו שמזכיר את החום שהיה יוצא מהרכבים של פעם כמו סובארו DL שנת 87 או הונדה סיויק 92, אז ככה שע״פ נראה שאכן הכל בסדר. אתמול פשוט לא הפסקתי ללחוץ על הכפתורים של המיזוג כל שניה ולכן לא הספיק לצאת חום, כי כל פעם שיניתי לו את דפוס הפעולה

לפני 3 שעות, sperial כתב:

אלה הסמלים המופיעים על הכפתורים ועל נוריות הבקרה - הקשתי הוא לשמשה הקדמית והמלבני לאחורית.

בנוסף עליך לבחור טמפרטורה מתאימה, גבוהה מהטמפרטורה החיצונית.

אם למרות בחירה בטמפרטורה מתאימה אחרי מספר דקות נסיעה האוויר היוצא מהפתחים אינו מתחמם עשה כעצת קודמי - גש לבדוק את הרכב.

image.png

את הסמלים האלו אני מכיר. אני משתמש בהם הרבה. הבעיה שבלחיצה על ה Front המיזוג מדליק גם את המדחס ככה שזה לא כל כך נעים לנסוע מעל מספר דקות, מה שמצריך כיבוי והדלקה חוזרת לאחר דקות ספורות

לפני 29 דקות, BoazB11 כתב:

אצלי ברכב ההפשרה מלפנים נעשית עם אוויר קר (ומדחס פועל),

אבל אולי זה תלוי בטמפ' אליה מכוון המזגן (אצלי עדיין על 19 מעלות)

גם אצלי. ככה האדים יורדים הכי מהר נראה. אבל הבעיה שלא ניתן לנהוג כך מעל מספר דקות בודדות

פורסם

גם אני התבלבלתי כשנתקלתי בכך לראשונה (לפני הרבה ממאוד שנים, ברכב שכור). מה שמייבש את הצד הפנימי של החלון הוא האוויר היבש שיוצא מהמזגן - תהליך שאורך שניות בודדות ללא תלות בטמפרטורת האוויר המוזרם. אבל האוויר הקר גורם עיבוי על צידו החיצוני של החלון, לכן יש לכוון את הטמפרטורה בבקרת האקלים כמה מעלות מעל הטמפרטורה החיצונית.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...