Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לסיאט איביזה 2015 1.2tsi שלי יש כמה בעיות,

ידית האיתותים התחילה להשתגע ומפעילה אורות גבוהים מעצמה (זה גם קרה לי בלילה, גמר לי את המצבר והייתי צריך להחליף אותו)

2. יש תקתוקים כשהצזגן מעביר מצב של אויר פנימי ומבחוץ, כלומר בקר הסרקולציה נדפק?

דיברתי עם מוסך, נאמר לי שתיקון בקר הסרקולציה יהיה 1200 שח וידית האיתותים 1200, האם אלה מחירים הגיוניים?

יש לי דרך אולי להזמין את החלקים בעצמי? אדמח להכוונה מאיפה אפשר להזמין אותם ואיל אני יודע מה החלק הנכון,

תודה!

פורסם

במקרה כזה, עם סיאט איביזה, הייתי הולך אך ורק למי שנחשב מס' 1 בתחום של VW, שזה מוסך רון.

לא משנה שזה רחוק ממני ~100 ק"מ. לך להכי מומחה. ככה לא תדאג ידפקו אותי לא ידפקו, וחוץ מזה שזו חוות דעת שנייה אז בכלל טוב לך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, גולדן191 כתב:

במקרה כזה, עם סיאט איביזה, הייתי הולך אך ורק למי שנחשב מס' 1 בתחום של VW, שזה מוסך רון.

לא משנה שזה רחוק ממני ~100 ק"מ. לך להכי מומחה. ככה לא תדאג ידפקו אותי לא ידפקו, וחוץ מזה שזו חוות דעת שנייה אז בכלל טוב לך.

סביר שאבצע אצלו את התיקון (העבודה), אבל אולי אוכל להוזיל עלויות אם אזמין בעצמי את החלקים?

עריכה אחרונה על ידי Alpha
פורסם

העבודה עולה יותר מהחלק במקרים האלו, אז הייתי שם חלק נורמלי מcars245 של יצרן מוכר, ולא מעלי אקספרס.

ידית עולה 75 דולר לפני מע''מ, אולי אפשר לחכות שיכנס פטור מתחת 150דולר.

אולי במזגן צריך לפרק דשבורד, כנראה החלק זול.

למה אתם חושבים שמוסך רון ממש זול? יחסית למוסך יבואן כנראה יותר זול.

לא הולכים אליו כי הוא ממש זול, אלא בגלל שיש שם אנשים מקצועיים. והם יכולים לפתור בעיות בלי להחליף חלקים שלא צריך.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני 8 דקות, car_me כתב:

למה אתם חושבים שמוסך רון ממש זול? יחסית למוסך יבואן כנראה יותר זול.

לא הולכים אליו כי הוא ממש זול, אלא בגלל שיש שם אנשים מקצועיים. והם יכולים לפתור בעיות בלי להחליף חלקים שלא צריך.

זו בדיוק הייתה הכוונה, לא התכוונתי שזול, התכוונתי שהדיאגנוסטיקה תיעשה בהתאם לשם הטוב של המוסך

פורסם
לפני 4 שעות, Alpha כתב:

יש תקתוקים כשהצזגן מעביר מצב של אויר פנימי ומבחוץ, כלומר בקר הסרקולציה נדפק

זה מחלה ידועה באיביזות, כשקניתי את האיביזה שלי המוכר אמר לי שבמוסך אמרו שצריך לפרק את כל הדשבורד בשביל התיקון מה שיעלה כמה אלפים טובים

אחי עם איביזה שסובלת מאותה בעיה אמר לי שיש מנגנון לתחת לתא כפפות ששם תוכל ידנית להחליט אם המדף יהיה פתוח קבוע או לא ואז הרעש נעלם

אבל לא ניסתי את זה בעצמי - תוכל לבדוק בעצמך או שמישהו מחכמי הפורום יוכל לתת לך הדרכה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תיקנתי את ידית האיתותים במוסך רון, מאוד מומלץ, מקצועי, אדיב ובמחירים ממש בסדר!

לגבי הבורר סרקולציה החלטתי לא לגעת בנתיים כי הרעש לא כל כך מפריע לי

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...