Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 30 דקות, Coresh כתב:

הבעיה בזה שהנעילה מופעלת ב-10 קמ"ש היא שהפונקציה של הרמת השמשות + סגירת הגג תופעל אוטומטית ב-10 קמ"ש ברגע הנעילה אפילו אם לא רוצים לסגור את החלונות והגג?

זה היה קורה בספורטאז׳ 2015 שהיה לי. ממש לא נוח ואפילו מסוכן אם היד שלך על אדן החלון. המתקין בזמנו פשוט התחבר לפיקוד הנעילה. 

נאמר לי שכיום זה לא אמור לקרות (לא מאמין, אדי מערכות התקין אז וגם היום) 

מתחת לתבנית שבה יושב המדחס וערכת התיקון יש את השיקוע הרגיל שמיועד לגלגל רזרבי כמו שמופיע בסירטון האמריקאי, כך שלא אמורה להיות בעיית מקום.

אין כרגע מידע לגבי זמינות גלגל רזרבי, שאני מניח שרבים שואלים לגביו.

אגב כל הנושא של העדר גלגל רזרבי נפוץ בהרבה מהרכבים ההיברידיים והחשמליים. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי שיחה עם סוכן ומעבר על כל התוספות, יש אפשרות לקבל הארכת אחריות עבור שנים 4-5 בתוספת של 1500 שקל.

שווה לדעתכם?

פורסם
בתאריך 5.12.2025 בשעה 16:09, elielectric כתב:

במבחן השוואתי של קרוסאוברים הטוסון ניצח את המבחן ואחריו הספורטג'. הספורטג' שם נראה לי מפואר יותר מאשר זה בארץ.

לטעמי, הטוסון זוכה בנקודות בעיקר עקב העדפת השליטה באמצעות כפתורים. 

אישית פחות מתחבר לטוסון בעיקר בגלל עיצוב, עניין של טעם אישי.

בהצלחה לרוכשים 😊

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, zaf כתב:

הטוסון זוכה בנקודות בעיקר עקב העדפת השליטה באמצעות כפתורים

לא רק לטעמך, זה בדיוק מה שהבוחן אומר שם - שהתפריט הדואלי עבור הרדיו והמזגן פחות נוח ולהבנתי זה מה שעקרונית הוריד את הספורטאז' למקום שני.
ואני איתך, לדעתי הטוסון אחד המכוערים חיצונית + הגה לא יפה + שימוש במשטחים מבריקים בתוך האוטו בצבע שחור פסנתר, לעומת הספורטאז' LONG הזה שנראה מדהים בעיניי גם פנימית וחיצונית , עם אפור מט יפה במקום שחור פסנתר בדור לפני מתיחת הפנים + הגה חדש שנראה מודרני יותר לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי Coresh
פורסם
בתאריך 6.12.2025 בשעה 19:12, Coresh כתב:

1. האם בהצעת המחיר שמישהו כאן קיבל על LONG הזה מצויינות התוספות הבאות בתשלום נוסף, אפילו שהוא לא ביקש אותן (לפחות זה מה שהם זוכרים)? שמנו לב לזה רק מאוחר יותר, נשאל את הסוכן לגביהן מחר:
  • מצלמת דרך קידמית + אחורית - ללא ציון דגם המצלמה, רזולוציה וכו'. אנחנו מעדיפים להתקין מצלמה איכותית משלנו
  • מרימי שמשות חשמליים - חלונות חשמליים הם חלק ממפרט הרכב, אז מדוע מציינים את זה כתוספת נפרדת בתשלום?

2. האם ניתן לרכוש גלגל רזרבי? כי בוידאו שצורף למעלה יש לגרסה ההיברידית גלגל רזרבי קטן, אבל בגרסה שבארץ יש רק ערכה לתיקון תקרים

אני ויתרתי 

המצלמה שלהם פח, התקינו לחבר בנירו חדשה. גם איכות ההתקנה (אפילו להדביק יש לא הצליחו)

מרים חלונות מיותר - מי פותח חלונות?

ובלי קשר אם נחליט שכן יש פתרונות שקע תקע באלי אקספרס.

בגדול... מינימום התקנות

צמיג ספייר לא הציעו לי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני הזמנתי דרך הוט ונאמר לי שלוש שנים. לא ראיתי את הפרסום אז לא שאלתי על 5... אבדוק בשבוע הבא.

עשיתי היום נסיעת מבחן. קיבלנו את הרכב בלי מלווה ועשינו סיבוב של בערך חצי שעה. סה"כ ההתרשמות הייתה כמצופה. הנוחות בסדר, בידוד הרעשים בסדר, החימום של המושבים בסדר.

הגג הנפתח... מפתח הפתיחה שלו יחסית קטן מצד שני יש הרבה רכבים עם גג פנורמי שלא נפתחים בכלל.

המנוע היה מספיק נמרץ, הנתונים מדברים על 8 שניות ל 100 זה די והותר לנהג רגוע שכמותי.

הנדסת האנוש קיה... פחות מתחבר לפנל המשותף לרדיו ולמזגן, אבל זה מה יש.

צמיגים בגודל 17 אינטש מעט קטנים על הרכב... 18 או 19 זאת הפרופורציה. מצד שני זה יהיה מעט יותר נוח ומעט יותר זול.

האוניה הראשונה שתיכנס לנמל בימים הקרובים המשלוח מכור, אם יהיו ביטולים יעודכנו אותי ואז אולי אתפשר על הצבע. אם לא, האוניה הבאה רק חודש אח"כ. בינתיים הפיאט הפכה לדיילי שלי, לא נורא בכלל.

סה"כ ההתרשמות טובה. לא יותר ולא פחות ממה שציפיתי 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בתאריך 12.12.2025 בשעה 13:42, סולל הדרך כתב:

אני הזמנתי דרך הוט ונאמר לי שלוש שנים. לא ראיתי את הפרסום אז לא שאלתי על 5... אבדוק בשבוע הבא.

עשיתי היום נסיעת מבחן. קיבלנו את הרכב בלי מלווה ועשינו סיבוב של בערך חצי שעה. סה"כ ההתרשמות הייתה כמצופה. הנוחות בסדר, בידוד הרעשים בסדר, החימום של המושבים בסדר.

הגג הנפתח... מפתח הפתיחה שלו יחסית קטן מצד שני יש הרבה רכבים עם גג פנורמי שלא נפתחים בכלל.

המנוע היה מספיק נמרץ, הנתונים מדברים על 8 שניות ל 100 זה די והותר לנהג רגוע שכמותי.

צמיגים בגודל 17 אינטש מעט קטנים על הרכב... 18 או 19 זאת הפרופורציה. מצד שני זה יהיה מעט יותר נוח ומעט יותר זול.

האוניה הראשונה שתיכנס לנמל בימים הקרובים המשלוח מכור, אם יהיו ביטולים יעודכנו אותי ואז אולי אתפשר על הצבע. אם לא, האוניה הבאה רק חודש אח"כ. בינתיים הפיאט הפכה לדיילי שלי, לא נורא בכלל.

אפשר לשאול באיזה סניף עשית נסיעת מבחן? כי נראה שאין רכבי מבחן בכל הסניפים

פורסם
לפני 14 שעות, eyalkar כתב:

איזה רכב הוזמן ומה רמת הגימור?

לפני 7 שעות, Coresh כתב:

אפשר לשאול באיזה סניף עשית נסיעת מבחן? כי נראה שאין רכבי מבחן בכל הסניפים

בגרסת הלונג ההיברידית יש רק רמת גימור אחת.

אין כרגע צפי לגרסה אחרת היברידית.

יש רכב זמין לנסיעה ברעננה, שם גם הוזמן הרכב.

הסוכן שמלווה אותנו שם, בשם אביב ממש אחלה בחור.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

יש רכב זמין לנסיעה ברעננה, שם גם הוזמן הרכב.

הסוכן שמלווה אותנו שם, בשם אביב ממש אחלה בחור.

תודה רבה ממש ! 🙂

פורסם
בתאריך 12.12.2025 בשעה 14:42, סולל הדרך כתב:

תודה על השיתוף.
הזמנתי טוסון היברידית וביטלתי אחרי ההשקהשל הקיה בגלל פערי המחיר. קבעתי נסיעת מבחן על הספורטאז׳ לשבוע הבא.
בינתיים הזמני אספקה הולכים ומתארכים לאזור מרץ אפריל תלוי צבע. נקווה להתרשמות טובה  ולביטולים

פורסם

האמת שלא הייתי שלם עם הצבע... 

כן, ראינו תמונות וסרטונים אבל קשה מאוד להתרשם מהגוון דרך הטלפון.

הסוכן ברעננה עדכן שיש רכב בצבע המדובר באולם התצוגה הראשי בת"א והחלטתי שזה מספיק חשוב להגיע ולראות בעיניים.

אז איך הצבע?

לדעתי מושלם! בדיוק בגוון הנכון עם השילוב של הסלון הלבן, בול בפוני

אז הצבע פה להישאר ויגיע כפי שהוזמן במשלוח של ינואר. לפחות מקבלים רכב טרי ולא אחד שהזדקן בשמש.

המשלוח של מרץ רובו מכור, יש מעט צבעים במלאי וכרגע אין קבלת הזמנות מעבר לכך.

IMG_4315.jpeg

IMG_4316.jpeg

IMG_4317.jpeg

IMG_4318.jpeg

IMG_4311.jpeg

IMG_4313.jpeg

• אהבתי 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...