Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא חושב שמדובר בפוזה אלא ברכב כיפי לנהיגה של מי שלעיתים צריך לנהוג המון. 

סה"כ ביקש לשמוע מה חושבים מכוח הניסיון, לא ביקורת על הטעם שלו. מי שרוצה רכב כיפי, אין מה להציע לו קנגו דיזל. 

תשמע, בסוף הכי חשוב מצב הרכב. לא מוצא חן בעיני שאין היסטוריית טיפולים. וסיביק -- היו לי 2 שאהבתי מאוד (בעיקר הידנית, יד 2 אצלי עד שמתה) ויש במשפחה עוד -- זה רכב יקר לאחזקה גם כשהוא בסדר. כשהוא לא בסדר, זה בית קברות לכסף. 

יש המון בלוחות, נכון שהרוב מסוחרים שזו בעיה אחרת. קח נשימה עמוקה ותמצא את הכי טוב. 

רק אך תיקח את הרכב לבדיקה כשאתה כבר נעול עליו. תנסה להיות אובייקטיבי. מולטימדיה באה והולכת, לא על זה מחליטיטם.

הייתי מציע לך קצת להרחיב את הרשת ולבדוק מה שיש לשוק להציע. ואולי... בכל זאת תשקול את המזדה 6 שהיא בזבזנית בדלק אבל מחירון בדיחה. 

עריכה: במחשבה שניה רכב בזבזני ירושש אותך. צריך לחשוב מחדש. מה רע בקליאו?

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אגב -

אם אתה נוסע כזה הרבה עקב עבודתך כמאבטח שתלוי בגחמות שיבוצי משמרות של המעסיק בכל הארץ..

המעסיק שלך לא משתתף בהוצאות הרכב??

כי אם כן (מניח שכן עם כל הנסועה הזאת)

זה משנה קצת את התמונה.

קצת הרבה למען האמת.

עריכה אחרונה על ידי NickName1
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 6 שעות, 𝔼𝕚𝕥𝕒𝕟 כתב:

יש לך המלצה למשהו אחר? 

במידה ולא ילך עם הרכב בנתיבות מה חברי הפורום אומרים על זה?:

מצאתי מודעה ביד2 שחשבתי שתעניין אותך: https://www.yad2.co.il/vehicles/item/7gs5lmh9

הרפתקאות זה דבר נחמד כשיש לך כיסים עמוקים. הגיר הרציף לא יחזיק לך הרבה זמן.

הציעו לך כאן הצעות יותר אמינות מהסיוויק.

פורסם
לפני 7 שעות, גולדן191 כתב:

יש קורולה היברידית יד2 עם ק"מ מתחת ל 120K ק"מ ביד2 במחיר של 76K ש"ח תבדוק... אתה לא צריך 180 כ"ס זה סתם לפוזה.. תחפש רכב לא פוזה.

לא פוזה, אף פעם לא היה פוזה, תראה איך הרכב הקודם שלי נראה ואז אולי תבין למה אני רוצה סייויק 😁

20250702_180420.jpg

לפני 7 שעות, BoazB11 כתב:

אם בכל זאת פוזה, אולי זה אופציה.

https://www.yad2.co.il/vehicles/item/ijpblmaf

ישאר לך הרבה עודף לציפוי ננו, כמה מדבקות ולהדביק איזה ספוילר מאחור...

הבנתי מהרבה אנשים שלא ליפול על יונדאי ולובטר שזה honey trap במובן מסוים 

לפני 7 שעות, Jack457 כתב:

לא חושב שמדובר בפוזה אלא ברכב כיפי לנהיגה של מי שלעיתים צריך לנהוג המון. 

סה"כ ביקש לשמוע מה חושבים מכוח הניסיון, לא ביקורת על הטעם שלו. מי שרוצה רכב כיפי, אין מה להציע לו קנגו דיזל. 

תשמע, בסוף הכי חשוב מצב הרכב. לא מוצא חן בעיני שאין היסטוריית טיפולים. וסיביק -- היו לי 2 שאהבתי מאוד (בעיקר הידנית, יד 2 אצלי עד שמתה) ויש במשפחה עוד -- זה רכב יקר לאחזקה גם כשהוא בסדר. כשהוא לא בסדר, זה בית קברות לכסף. 

יש המון בלוחות, נכון שהרוב מסוחרים שזו בעיה אחרת. קח נשימה עמוקה ותמצא את הכי טוב. 

רק אך תיקח את הרכב לבדיקה כשאתה כבר נעול עליו. תנסה להיות אובייקטיבי. מולטימדיה באה והולכת, לא על זה מחליטיטם.

הייתי מציע לך קצת להרחיב את הרשת ולבדוק מה שיש לשוק להציע. ואולי... בכל זאת תשקול את המזדה 6 שהיא בזבזנית בדלק אבל מחירון בדיחה. 

עריכה: במחשבה שניה רכב בזבזני ירושש אותך. צריך לחשוב מחדש. מה רע בקליאו?

Jack היקר, קודם כל תודה רבה על התגובה המעמיקה והגישה המכבדת. מעריך מאוד את הזמן שלך ואת הרצון להכווין ולתת זווית אחרת על הדברים.

לגמרי לא מדובר פה בפוזה. אם תגלול קצת למעלה תראה את התמונה של המאזדה 2 שלי – רכב צנוע שנסע איתי שלוש שנים עד שהלך לו המנוע. מאז פשוט רציתי לעלות שלב ולהגשים חלום ישן שהיה לי – מאז גיל צעיר אני אוהב את הסיוויק הזו. ברור לי שזה רכב שדורש אחריות, תחזוקה נכונה ובעיקר טיפול בזמן.

מולטימדיה זה נחמד, אבל זה באמת לא מה שמעניין אותי; הכי חשוב לי זה מצב מכני טוב. כבר תיאמתי בדיקה כפולה – גם במכון רישוי וגם במוסך שאני סומך עליו שנים. וגם מוציא דוח בלקר לוודא היסטוריית טיפולים ונזקים.

לגבי קליאו – מודה שאני פחות בקיא בדגם הזה, אבל אם יש לך תובנות או מידע שיכול לעניין אותי או לפתוח לי את הראש, אני תמיד שמח ללמוד.

ושוב, תודה על הכנות והנכונות לעזור. אין לי ספק שהתגובות כאן של כולם עזרו לי לחשוב על הדברים לעומק ולוודא שאני באמת עושה עסקה שקולה ובטוחה.

לפני 6 שעות, NickName1 כתב:

אגב -

אם אתה נוסע כזה הרבה עקב עבודתך כמאבטח שתלוי בגחמות שיבוצי משמרות של המעסיק בכל הארץ..

המעסיק שלך לא משתתף בהוצאות הרכב??

כי אם כן (מניח שכן עם כל הנסועה הזאת)

זה משנה קצת את התמונה.

קצת הרבה למען האמת.

המעסיק משתתף בהוצאת דלק, אצלהם זה עובד ככה : על כל 10 קילומטרים משלמים 7 שקל. וכמובן משלמים על זמן נסיעה. 

לפני שעתיים, הרקוליטו כתב:

הרפתקאות זה דבר נחמד כשיש לך כיסים עמוקים. הגיר הרציף לא יחזיק לך הרבה זמן.

הציעו לך כאן הצעות יותר אמינות מהסיוויק.

כן אני שוקל את זה, מאזדה 6 או 3 גם מדבר אליי אבל אמרו לי שזה דיי שותה דלק, לגבי הגיר כן אני לא מסתכן לקחת רכב שעבר סטייג ושהבעל רכב לא יודע איזה תוכנה מותקנת ומה בכלל עשו עם התוכנה. 

פורסם

אני אתן לך הצעה - תחפש רכב כמה שיותר מקורי.

בלי שיפורים, לא בפן הויזואלי ולא בפן המכאני.

בעיניי זה מגדיל את הסיכוי שתקבל רכב שלא קרעו אותו.

ולנסועה שלך באמת הייתי שוקל רכב דיזל, זו בחירה הרבה יותר הגיונית אם אתה נוסע הרבה מחוץ לעיר.

העניין שדיזל ישאיר אותך עם רכבים כמו רנו מגאן, סקודה אוקטביה וכדומה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני במקומך רוכש בדיוק את הרכב שאתה רוצה, אבל לא את הפרט הספציפי הזה. 

כמות הדגלים האדומים כאן היא אינסופית, ובוודאי שלא הייתי נוסע הלוך וחזק על פני חצי מדינה לקנות רכב שדי בבירור נמכר מע"י סוחר. 

למעשה, גם אם באיזה שהוא צירוף מקרים נדיר כל הסיפור הזה נכון ואמין (ואני אדגיש שוב שיש לסיםור רמת אמינות של אתר חדשות איראני), אז עדיין הנתונים לא טובים ולא תואמים את המחיר הנדרש. 

זאת ועוד, היות שמדובר ברכב לא נדיר בכלל, הייתי פשוט מוצא סיוויק אחרת, מיד 1 או מקסימום 2 פרטיות. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 14 שעות, גולדן191 כתב:

יש קורולה היברידית יד2 עם ק"מ מתחת ל 120K ק"מ ביד2 במחיר של 76K ש"ח תבדוק... אתה לא צריך 180 כ"ס זה סתם לפוזה.. תחפש רכב לא פוזה.

עדיף לקחת אוטובוס.

ומה הקשר בין 180 כ"ס לפוזה? לי יש 500 אז אני כוכב רשת? ממש שטויות..

לפות"ש, אם אתה נעול על הסיויק, לך עליה.

צריכים להגשים חלומות אך גם בצורה שקולה - תמצא אקסמפלר שלא מגיע עם סיפור רקע וכנראה סוחר, לא משופר ולא מלא בתוספות מעליאקספרס שרק גורעות מהרכב.

הקפד על תחזוקה תכופה.

בהצלחה.

פורסם
לפני 47 דקות, o.r כתב:

עדיף לקחת אוטובוס.

ומה הקשר בין 180 כ"ס לפוזה? לי יש 500 אז אני כוכב רשת? ממש שטויות..

לפות"ש, אם אתה נעול על הסיויק, לך עליה.

צריכים להגשים חלומות אך גם בצורה שקולה - תמצא אקסמפלר שלא מגיע עם סיפור רקע וכנראה סוחר, לא משופר ולא מלא בתוספות מעליאקספרס שרק גורעות מהרכב.

הקפד על תחזוקה תכופה.

בהצלחה.

500 כ"ס זה כ 370,000 וואט

180 כ"ס זה כ 132,000 וואט

120 כ"ס זה כ 88,000 וואט

לא עדיף משהו חסכוני בדלק? בארץ למה צריך כל כך הרבה כוח? למישהו צעיר שלך תדע אם מחר או עוד שנה יתחיל ללמוד ולא יעבוד משרה מלאה

פורסם

אז ככה בסוף לא לקחתי עדיין את הרכב כי יש מספר ליקויים, שגם אי אפשר לדבר עם הבעל רכב כי רק בשעת תש הוא יכול לדבר 🙄

והאבא של הבת זוג שלו אומר שהוא לא מוכן לרדת מתחת ל 68 אלף. Bruh 

ביצעתי בדיקה לרכב הזה (מצורפות תמונות המסמכים כאן למטה).

המוסכניק שלי ראה את הדו"ח ואמר שאם אני לוקח את הרכב הזה, יש תיקונים של לפחות 5,000 ש"ח – לא כולל צמיגים פסולים שדורשים החלפה.

האם זה נשמע לכם רכב ששווה לקחת למרות הליקויים?

מה אתם חושבים על כל התקלות שמופיעות בדו"ח?

כמה מתוך זה "שטויות" של דיאגנוסטיקה רגילה וכמה צריך להדאיג אותי ברצינות?

אשמח לשמוע מכם – כל עצה תתקבל בברכה 🙏

20251103_142348.jpg

20251103_142334.jpg

20251103_142246.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

האמת לא נראה כזה גרוע, אבל יש שם כל מיני תקלות חשמל ששמורות בזיכרון. יכול להיות שזה בגלל ההתקנה של המערכת? 

המכונאי שלך לא ראה את הרכב, רק את הבדיקה? אי אפשר להבין מזה כלום חוץ משאין תאונות משמעותיות. מה שכתוב בחלק של המנוע זה משהו שיכתבו בכל רכב משומש כמעט, מה שכתבו על הבלמים מכונאי צריך לבדוק אם צריך להחליף דיסקים, זה יחסית יקר.

בכל אופן, כמו שכבר כתבו לך, יש למכירה עוד הונדות כאלה בדיוק רק בלי תוספות והתעסקויות מיותרות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

התקלות בסריקה לא מטרידות.
רשום שהרכב עבר מכה קטנה יחסית מאחורה, לא מדאיג אבל יכול להיות שיש ירידת ערך.
אבל שום דבר לא משנה, המחירון של הרכב משוכלל, הוא 50880 נכון לנובמבר, לא רואה שום סיטואציה שהרכב הזה יביא מעל המחירון, הרכב נראה כאילו נחטף לקלקיליה.

התוספות ששמו הן לא באמת תוספות , אין שום דבר ברכב שמצדיק 18 אלף מעל המחירון, גם הנתונים לא מפתים, חבל על הכסף של הבדיקה, שחרר ותמצא משהו אחר.

• מצחיק 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אגב לא חושב שכתבו פה, אבל לפני שאתה הולך לראות רכב תבקש דוח סליקת ביטוח.

זה דוח שעולה 12 ש"ח, ממלאים פרטים של בעל הרכב (תז, תאריך בעלות ומספר רכב) ומקבלים היסטוריית תביעות. זה כמובן באינטרנט.

אם למשל תראה תביעה עם ירידת ערך משמעותית תדע לא ללכת לראות בכלל את הרכב ולחסוך את הזמן.

אחרי תוצאות הבדיקה מעניין אותי מתי הרכב עבר תאונה מאחורה ומה היה סכום הנזק (כלומר אם התאונה הייתה אצל הבעלים הנוכחיים או הקודמים, ואם אצל הנוכחי אז האם ידע לספר עליה לפני שבאת לראות).

חיפוש רכב זה לא דבר קל, במיוחד כאלו שלא מופיעים הרבה בלוחות. כשאני חיפשתי את הפיאסטה שהייתה לי היו סך הכל 2 מודעות ביד2, 2 מודעות (!!!!) לפורד פיאסטה ידנית מכל השנים... עכשיו למשל יש 9 אם אני זוכר נכון.

אז צריך הרבה סבלנות, ואין מה לעשות אתה תתקל בסוחרים בתחפושת, ואתה תתקל בשקרנים, אבל הכי חשוב שאת הקניה תעשה ברגוע ולא בלחץ, שתהיה שלם ולא בחרדות.. בהצלחה.

Ford Fiesta 2014 Manual

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...