Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 22 דקות, גרנד פריקס כתב:

הסוללה שאני קניתי היא חיקוי של מקיטה וזה נראה מקורי לחלוטין והיא ממש איכותית

זה גם פחות ניוטון מטר

סבבה תודה

מאיפה הבאת בוקסה 17 מ"מ למשל?

הבאתי מפה:

https://he.aliexpress.com/item/1005007038953015.html

פורסם (נערך)

הגיע לי ביחד עם המפתח 17 ו 19

אבל בכללי יש לי סט מטורף שלפרוקסן ועוד לפחות שלשה סטים עמוקים וקצרים הינע חצי ו3/8 מטרי ואינצי ועוד ועוד כבר כתבתי נראה לי שיש לי ציוד באיזה 8 אלף שח

עריכה אחרונה על ידי גרנד פריקס
  • מעניין 1
פורסם
לפני 2 דקות, גרנד פריקס כתב:

באיזה 8 אלף שח

מטורף

הציוד אצלי גג אלף

אגב, לידיעתך, במידה ואתה לא יודע - גם Oil pan drain אפשר להזמין ב-AE, סביב 12$ ל 6.5 ליטרים. מתכנן לעשות את זה בקרוב.

אם כבר מדברים, היית סומך גם על פטישון לקירות בבית של הסינים? כגון פטישון האנטר?

פורסם
Just now, גולדן191 כתב:

Oil pan drain

מה זה?

יש לי אחד ליד הבית שמוכר סט של בוש מקורי כמובן מברגה אימפקט עם ראש משולב גם לבוקסות פטישון דיסק הפטישון והדיסק ברשלס עם שתי סוללות 5 אמפר ומטען מהיר ב2500 (סוג של חסד יש לו אירגון חסד גדול) זה לדעתי כר עדיף מלקנות אצל הסיניםבמיחד שאח"כ אפשר להוסיף כלים גנריים מהסינים...

לפני 4 דקות, גולדן191 כתב:

אם כבר מדברים, היית סומך גם על פטישון לקירות בבית של הסינים? כגון פטישון האנטר?

זה לא עניין של לסמוך זה יעבוד כנראה השאלה כמה עוצמה ולכמה זמן אני אוהב כלים ברמה כשאני עובד בבית אין לי כוח לכלים זבל

פורסם
לפני 2 דקות, גרנד פריקס כתב:

מה זה?

יש לי אחד ליד הבית שמוכר סט של בוש מקורי כמובן מברגה אימפקט עם ראש משולב גם לבוקסות פטישון דיסק הפטישון והדיסק ברשלס עם שתי סוללות 5 אמפר ומטען מהיר ב2500 (סוג של חסד יש לו אירגון חסד גדול) זה לדעתי כר עדיף מלקנות אצל הסיניםבמיחד שאח"כ אפשר להוסיף כלים גנריים מהסינים...

oil pan drain = האמבטיה שמקזנים אליה שמן

בקיץ 2022 היה מבצע מטורף

אימפקט, מברגה רגילה, 2 סוללות 24V ומטען (לא תואם לארץ, צריך היה להביא ממיר מתח או מטען מעליאקספרס) ב 74$ כולל משלוח חינם של חברת גרינוורקס

עדיין עובד לי

ככה שאין לי צורך באימפקט ומברגה 

אין היום מבצעים כאלה, נקווה שמתישהו יהיה משהו דומה. 

פורסם

Greenworks חברה רצינית והמחיר באמת פגז. בתקופה האחרונה יצרנים שונים החלו לייצר סוללות שהן בעצם Power-bank כך שניתן להטעין אותן באמצעות USB ובא לציון גואל בכל הקשור לרכישת כלי עבודה חשמליים מארה"ב. 

• מעניין 1
פורסם
לפני 16 דקות, madmaxx כתב:

סוללות שהן בעצם Power-bank כך שניתן להטעין אותן באמצעות USB ובא לציון גואל בכל הקשור לרכישת כלי עבודה חשמליים מארה"ב. 

הגיע הזמן שעוצמה ו USB יגיעו יחד יד ביד. עד היום אם היית אומר עוצמה היית מתכוון לרמה מעל USB, כגון הטענה מ 110V או מ 220V ל 24V עם מטען ייעודי או ממיר מתח.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
בתאריך 23.10.2025 בשעה 11:52, גרנד פריקס כתב:

תסתכל בקישור ששמתי אפי' אם הסיני לא אמין וזה חצי זה עדיין המון..

קניתי עם קופון ILCD03 1800 ניוטון מטר של גיסם, עם סוללה ומטען תודה, יצא 63$

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
  • רעיון טוב! 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...