Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלהן חברים שבת שלום אני מכונאי רכב בצבא וקניתי לפני שבוע שברולט קרוז עם חברים ובנתיים הרכב יש בעיות כמו ראש מנוע שהלך וציריה קדמית שנקרעה, עכשיו המוסך רוצה בין ה800 ל1000 שקל בשביל התיקון של הציריה 

עכשיו אנחנו מבינים שהרכב חרא ולא שווה להשקיע עוד אז אנחנו מוכרים אותו אבל בלילה רצה לי המחשבה של לתקן את זה לבד, עכשיו, אני רגיל לתקן ציריות של האמרים אני מאמין שאני יכול לעשות את זה, השאלה אם כדאי מבחינה כלכלית וחוקית, כי מי מאיתנו מבין שלא בירוקרטיה צריך בשביל שינוים קטנים באוטו כמו החלפת גאנטים וכו, אשמח לעצות 

IMG-20251016-WA0009.jpg

פורסם
לפני 48 דקות, IsraCar כתב:

העיקר הבחור עובד על האמרים וקונה בשותף שברולט קרוז מקולקלת. ולא יודע להבדיל בין צריה למסרק.

טרול?

לא אני סימנתי את החצים אלא המוסכניק שהלכנו אליו, לא אומר שאני מאסטר במכונאות בכל זאת

פורסם

" לא אומר שאני מאסטר במכונאות"

זה כבר היה מובן מההודעות הקודמות שלך בנושא.

אני זוכר שהעצה העיקרית שנתנו לך זה, שקודם תחסוך כסף, תצבור ניסיון, תעבור טסט, ורק אז תקנה רכב פרטי משלך.

נראה שלא הפנמת אף אחת מהעצות הטובות שניתנו לך.

אז עכשיו יש לך רכב עם שותפים, שלא יכול ליסוע,

הגומיה הקרועה של מסרק-הגה, היא הבעיה הכי קטנה שלך.

גם השאלה שלך האם זה חוקי? 

שאלה מוזרה, במיוחד שהיא באה ממכונאי מוסמך (או לפחות מוסמך מבחינת צה"ל).

אם אתה מוסמך זה חוקי.

אם אתה חושש (ובצדק) להתעסק עם חלק בטיחותי כמו מע' הגה,  אז  לא.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...