Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת סלולר xphone

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל לעבור ל xphone

תוהה אם למישהו כאן ניסיון איתם.

המוטיבציה היא המחיר כאן ובעיקר בחו"ל

בחול אני צריך להיות זמין במספר שלי. לא להרבה שיחות. אבל צריך. ורוצה שהשיחות יהיו מזוהות

ניסיתי את החלופות לחברות המקוניות ללא הצלחה. esim עובד יופי לגלישה. לא לשיחות.

לפני כמה שנים ניסיתינ סוג של אפלקציה שלא עבדה תקין.  בתשלום.

ניסיתי לאחרונה world8 שנותנים פתרון אבל זה לא הצליח בגלל שבסלקום לא עבדה העברת השיחות (עקוב אחריי) בגלל תקלה של סלקום בארץ.

אני גם לא סגור על האם בחלופות כמו world8 שבנוי על העברת שיחות המספר נשאר מזוהה והמתקשרים מזוהים אצלי. שזה חשןב לי.

לא בכל החברות יש בכלל העברת שיחות. נגיד 019 שזה חסם מבחינתי. אף שאני לקוח שלהן לאחרים במשפחה. 

ואז ראיתי שב xphone לא רק שיש חבילות חול זולות משמעותית מכל המתחרים אלא שיש להם חבילות זולות מאוד  (10-20 שח) לשיחות בלבד. ואז יחד עם esim אני מסןדר.

השאלה רק האם החברה אמינה ולא איזו מכה.

ואם מישהו השתמש בהם בחול לשיחות יודע האם השיחות נשארו מזוהות גם בחול

פורסם

לא מכיר את XPHONE. אבל בעניין העברת שיחות - אני בפרטנר ומבצע עקוב אחרי לגלובלסים של פלאפון, שיחות נכנסות מזוהות. שיחות יוצאות כמובן יזוהו כיוצאות מהגלובלסים, אם זה קריטי עליך לידע את הלקוחות ולרכוש חבילת שיחות מתאימה לצרכיך. ה-world8 אמור להיות דומה, אין לי ניסיון איתו.

כמה הערות:

1. אם הזמינות והזיהוי שלך קריטיים למעסיק בבקשה שירכוש עבורך חבילת חו"ל על הסים הקבוע. אם אתה צריך להיות זמין בנסיעות עבודה זה מובן מאליו, וגם אם אתה צריך להיות זמין עבור העבודה בחופשות זה מינימום של פיצוי עבור עבודה. אם אתה עצמאי זו אמורה להיות הוצאה מוכרת. בדוק עם הרו"ח שלך.

2. ואטסאפ הוא פתרון מצויין, גם אם אתה משתמש בסים משני (פיזי או ESIM) כלשהו, כמובן למי שיודע על הנסיעה. אולי אתה יכול להקליט במענה הקולי הודעה ברוח זו, ואם יש לך מכשיר dual sim הואטסאפ יעבוד גם אם הסים הישראלי כבוי.

3. אף חברה ישראלית אינה מאפשרת עקוב אחרי למספר לא ישראלי. אם אתה זקוק לסים נדידה עם העברת שיחות והודעות עליך לוודא שהוא עם מספר ישראלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תןדה על ההתייחסות.

לעניין 1. אני עצמאי.  ברור שזו הוצאה מוכרת אבל זה עדיין עלות. השילוב של חבילת שיחות חול קטנה ב xphone יחד עם esim זה מענה פיקס (אם החברה רצינית) שחותך לי עלות ב 80-90 אחוז. או חותך לי 60-70 אחוז פשוט עם החבילות שלהם לגלישה ושיחות.

לעניין 2 שיחות ווטסאפ פתרון חלקי מאוד עבורי. ולכן לא רלוונטי. גם בשילוב מענה קולי. חייב זמינות במספר שלי בשיחות רגילות.

לעניין 3. ברור שלא מחפש העברת שיחות לחול. ה world8 בנוי על העברת שיחות בארץ. שכאמור קרסה. ב 019 אין.

למעשה נתקלתי ב xphone כשרציתי לדעת האם יש להם העברת שיחות.

מעניין מה שאתה עושה בגלובלסים. אבדוק. אני מעדיף מזוהה גם ביוצאות.

השורה התחתונה היא שמה שמציעים xphone זה אופטימלי עבןרי.

אני פשוט רוצה לשמוע שיש לקוחות שלהם במציאות...

התמחור שלהם לחבילות חול קצת

too good to be true

פורסם

בעבר הייתי לקוח שלהם. היו בסדר בשביל הצרכים שלי (מחיר מוזל עבור קו טלפון. לא הייתי זקוק ליותר מזה).

הם הסתבכו כלכלית עם נושא הסלולר ובסופו של דבר מכרו את פעילות הסלולר שלהם לחברת וי-קום.

לא מזמן הם החליטו לחזור שוב פעם לשוק הסלולר.

אני זקוק לקו זמני, לכן היום נרשמתי אליהם לחיבור עם ESIM.

קיבלתי מס' טלפון, ואף חייבו אותי עבור ה-ESIM, לא הצלחתי לבצע הפעלה של ה-ESIM (גם לא שעה לאחר הרישום).

בעקבות השאלה שלך, ניסיתי עכשיו לבצע הפעלה ל-ESIM (נרשמתי לפני כ-7-8 שעות), עדיין אני מקבל הודעת שגיאה על פרטים שגויים.

מאחר והיום חג, אז אין אפשרות לפנות אליהם. רק מחר.

פורסם

לקוח שלהם כבר תקופה קצרה, שימוש בארץ הם בסדר גמור מאחר ואני נמצא קרוב גם בבית וגם בעבודה ליד אנטנות שלהם.

לגבי חו"ל אני לא יודע להגיד כי השתמשתי ב8world

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עברתי אליהם לפני מספר חודשים - מציעים את המחירים המשתלמים ביותר לסלולר בישראל והכי חשוב במחיר קבוע ללא שינוי.

אקספון הינה הלכה למעשה חברה וירטואלית העושה שימוש ברשת המשותפת של הוט מובייל ופרטנר (PHI) - כך שמבחינת איכות הכיסוי בארץ הם בין המובילים.

באשר לחבילות חו"ל - טסתי איתם מספר פעמים לאירופה - גם כאן יש להם הסכמי נדידה עם חברות מובילות (כגון orange) וכיסוי טוב מאוד.

מעבר לאמור, יש להם שירות לקוחות מצוין, זמין ושירותי.

פורסם

תודה

על פניו אם אין איתם בעיות זה מצויין.

אשמח לעוד דעות. שאלתי בכמה קבוצות ווטסאפ וכמעט לא מצאתי לקוחות שלהם. בודאי לא בשימוש בחול.

אמתין לעוד התייחסויות

פורסם

מעדכן -> בהמשך לתגובה שלי מאתמול (בעיה בהפעלת ESIM).

היום חזר אליי נציג, מבלי שביקשתי שיחזרו אלי (התכוונתי להתקשר אליהם בשעה 9, כאשר יתחילו לעבוד).

הנציג התקשר אליי בערך בשעה 8:15. אמר שהפעלת ESIM ניתן לבצע רק דרך המוקד שלהם. לא דרך האתר (למרות שיש שם אופציה כזאת).

על פניו, עושים רושם שירותי טוב. שמנסים להתגבר על בעיות וחולשות שלהם.

פורסם
לפני 14 שעות, yuval1111 כתב:

עברתי אליהם לפני מספר חודשים - מציעים את המחירים המשתלמים ביותר לסלולר בישראל והכי חשוב במחיר קבוע ללא שינוי.

כנ"ל, המחיר הקבוע משתלם ביותר לשלושה קווים. עברנו כבר את החברות הסלולריות בארץ ולא ממש הרגשנו שוני.

משהו נחמד שגיליתי אך עוד לא בדקתי הוא חבילת חינם לגלישה של 10 ג'יגה (אאל"ט) בחו"ל לחודש המתחדשת כל חודש.

פורסם
לפני 23 שעות, razi_pazi כתב:

תודה

על פניו אם אין איתם בעיות זה מצויין.

אשמח לעוד דעות. שאלתי בכמה קבוצות ווטסאפ וכמעט לא מצאתי לקוחות שלהם. בודאי לא בשימוש בחול.

אמתין לעוד התייחסויות

אני לקוח שלהם כבר כמעט שנה. טסתי לחול כמה פעמים (תמיד אירופה) הכל עבד חלק. השירות לקוחות בוואסטאפ מאוד נוח ויחסית מהיר.

במסגרת החבילה יש לי 1GB גלישה בחו"ל, שזה בדרך כלל לא מספיק לי, אז אחרי שזה נגמר אני קונה עוד 1GB ב 15 ש"ח.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
לפני שעה, `Infinity כתב:

אני לקוח שלהם כבר כמעט שנה. טסתי לחול כמה פעמים (תמיד אירופה) הכל עבד חלק. השירות לקוחות בוואסטאפ מאוד נוח ויחסית מהיר.

במסגרת החבילה יש לי 1GB גלישה בחו"ל, שזה בדרך כלל לא מספיק לי, אז אחרי שזה נגמר אני קונה עוד 1GB ב 15 ש"ח.

תודה.

השתמשת בשיחות או רק גלישה?

פורסם
לפני 8 שעות, razi_pazi כתב:

1GB גלישה בחו"ל

לא 10, טעות שלי...

ד"א 1GB גלישה מרגיש לי דיי והותר לשהות של מספר ימים, צריך לבטל את הסינכרון האוטומטי של ואטצאפ דרך הרשת ולאפשר רק בווי-פיי. בסופו של דבר הגלישה בזמן טיול משמשת לואטצאפ, מפות ואתרים כך שאת כל ההורדות הכבדות עושים במלון.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מה החשש? 

כולה חברת סלולרי וירטואלית, התשתית לא שלה, מה כבר יכול להיות חוץ משירות לקוחות גרוע?

ואם הוא גרוע - מניידים לחברה אחרת והניתוק מהישנה הוא אוטומטי, אז אפילו לא צריך את השירות בשביל זה. 

תנסה, אם יהיה מוצלח, מעולה. אם לא אז תחליף שוב. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...