Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צריך אוזניות טובות . 

יש לי כבר:  bose qc ultra

למרות שהביקורות מהללות את הנוחות שלהן הן מעייפות את האוזניים במהלך היום.  

אני מאוד אוהב מוזיקה ואשמח לשפר את איכות הצליל. 

עובד במשרד אז פתוחות זאת לא אפשרות. 

לא מפחד מחיבור בכבל. 

דודה באה בקרוב מארצות הברית אז זאת ההזדמנות שלי. 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

לא מרכיב משקפיים 

לא יודע, אולי? כלומר גם המוזיקה מסתירה רעשים. 

איכות מוזיקלית ונוחות. לגבי תקציב, האמת שלא יודע. אני צריך להבין מה המחיר ומה התמורה. אבל לא אקנה אוזניות ב2000 דולר. 

פורסם
בתאריך 9.10.2025 בשעה 10:24, mcshmupi כתב:

שלום, אני צריך אוזניות טובות . 

יש לי כבר:  bose qc ultra

מתכנן לקנות את האוזניות האלה בחודש הבא.

הסיבה היחידה שאני מחפש אוזניות אם ביטול רעשים הכי טוב. בגלל עבודה במשרד רועש (דיבורים)

יכול להעיד איך היא מתפקדת בתחום הזה בזמן שלא שומעים מוזיקה?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

עובדות ממש טוב אם כי אני תמיד שומע מוזיקה. הן מאלחשות מאוד רעש כבד (כמו מנוע של משאית ) ודי הרבה גם דיבור (שעדיין תשמע). אם כל מה שמעניין אותך זה לא לשמוע אנשים הייתי מנסה אוזניות מטווח 

• אהבתי 1

פורסם

זה מראה כמה שזה אינדיווידואלי - אני מוצא את הUltra הכי נוחות בקטגוריה.

אחריהן - הSony (ניסיתי את ה5 , את הנוכחיות לא יצא לי לנסות מעבר לכמה דקות להתרשם)

(האפל חמות וכבדות מדי לטעמי)

That said - מה לא נח לך ספציפית? אם זה זה שיש לך משהו שיושב על הראש והאוזניים מתחממות - פייר - נסה TWS עם ביטול רעשים טוב (איירפודס פרו 3 אם אתה עם מק ואייפון , אחרת הסוני גם לא רעות אבל לא מתקרבות לביטול רעשים)

אני מצאתי שמעבר לשעה שעתיים - אני מעדיף משמעותית earbuds כי האוזניים שלי לא מתחממות.

לפני כשעה, mcshmupi כתב:

אם כל מה שמעניין אותך זה לא לשמוע אנשים הייתי מנסה אוזניות מטווח 

המלצה דיי גרועה - כי ביטול רעשים בהן עובד לחלוטין אחרת ויותר יעיל בהקשר של רעשי משרד מאשר אוזניות מטווח (בעיקר עבור Impulse ולא הנחתה קבועה)

(ויש לי גם כאלו אקטיביות -> כולל דגמים דיי יקרים כמו Comtac V)

ואם אתה מתכוון לפאסיביות מאסיביות - זה מאוד מעייף להיות איתן.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 12 שעות, mcshmupi כתב:

הייתי מנסה אוזניות מטווח 

אני ניסיתי אוזניות מטווח (ומדי פעם אטמי ספוג ועליהן אוזניות מטווח) וזה מאוד מאוד לא נוח לעומת אוזניות מסננות רעשים. אולי זה הדגם הספציפי שהיה אצלי אבל לא יכולתי לשים אותם יותר מחצי שעה על האוזניים.

יש לי את הסוני XM3 (הגדולות ולא ה in ear) והן היו הכי טובות עבורי לסינון רעשים. עכשיו כבר יש דגם 5 או 6 ובטח שיפרו את הסינון והאיכות עם הזמן.

חבר ממליץ על האיירפודס החדשות אבל לא יצא לי לנסות אותן כדי לחוות דעה.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם
בתאריך 9.10.2025 בשעה 15:00, mcshmupi כתב:

לא מרכיב משקפיים 

לא יודע, אולי? כלומר גם המוזיקה מסתירה רעשים. 

איכות מוזיקלית ונוחות. לגבי תקציב, האמת שלא יודע. אני צריך להבין מה המחיר ומה התמורה. אבל לא אקנה אוזניות ב2000 דולר. 

אני עם משקפיים והיה לי קשה למצוא משהו שניתן ללבוש יותר משעה בלי כאבים, בעיה נוספת עם אוזניות קשת היא שחלק מהן פשוט מחממות את האוזן.

המוזיקה לא תמיד מסתירה רעשים, אני מתכנת (רוב הזמן) ואע"פ שטראנס/האוס אכן ממסכים את הסביבה אני לא יכול להרשות לעצמי לשים אותם כל הזמן...

אני עם סדרת ה WH-1000XM של סוני כבר מספר שנים (העלתי פוסט), התחלתי עם ה 3 וכרגע אני עם ה 5 (וכנראה עובר ל 6 בזמן הקרוב). לטעמי ל XM יש מספר רב של יתרונות.

-עוטפות את האוזן היטב בלי לחמם אותה יותר מדי (מרכיב ברצף 3 שעות בלי בעיה)

-ביטול רעש מעולה ותמיכה בביטול בהתאם לתנאים/מיקום.

-חיבור אוטומטי לשני מקורות BT (שימושי מאוד בעבודה, אני שומע מוזיקה דרך המחשב ואוטומטית הן מתמתגות לטלפון כשנכנסת שיחה)

-איכות מוזיקלית גבוה (מיפוי אוזן, תמיכה בפורמטי BT חדשים וקודקי WIFI)

-זמן סוללה ארוך (משתמש כל יום וטוען פעם בשבוע אם בכלל)

-אקוליזר חכם מובנה שמאפשר לתפור את הפילטור האופטימלי בהתאם למיקום ו/או סוג המוזיקה.

החסרון הגדול הוא המחיר שלהן, כחדשות הן עולות יותר מאלפייה. (את שלי קניתי תמיד כמשומשות וה 3 הן מלפני חמש שנים ועדיין עובדות מצויין). חסרון קטן נוסף הוא שישנם באגים קטנים בסביבה שלהן כגון שמפעם לפעם מתבצע מעבר למצב השתקה בזמן דיבור גם ללא בחירה (דורש ביטול דרך הטלפון).

פורסם

אני עובד כל יום 9 שעות עם אוזניות למוסיקה, Teams וישיבות, יש לי B&O H9i שסוגרות 7 שנים ונראות כמו חדשות (החלפתי פדים פעמים)

נוחות זה דבר אינדבידואלי אבל לי (ויש לי משקפים) הם מאד נוחות ואיכות השמע מעולה.

החיסרון זה המחיר אבל לדעתי הם החזירו את ההשקעה ממזמן, למעשה אני מחפש תירוץ להחליף אותם לדגם החדש יותר אבל אין שום הגיון כי הם ממש טובות.

את הדגם שלי אין מה לחפש אבל יש את הדגם החדש יותר B&O HX שהחליף אותם ואם אתה ממש רוצה להשתגע אז יש גם את ה B&O H95.

טסלה 3 2022

פורסם

אני כרגע עם Bose QC45 ומרוצה מאוד.

לפני כן היו לי Sony WHR, לצערי לא זוכר את הדגם המדוייק אבל גם כן מסדרת מסנני הרעשים וכו'

את ההחלפה בניהן עשיתי לפני שנתיים בערך, אז אני לא זוכר בדיוק איך הסוני היו נשמעות, אבל כן זוכר שהעדפתי את הסינון רעשים של Bose.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...