Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, נופש קצר בצדה הצפוני של הכנרת, ליד כפר נחום. 

מחפש המלצה למסעדה לארוחת צהריים ביום שישי, ומעדיף ניסיון של חברי פורום מאשר גוגל. לא משנה הז'אנר. עם עדיפות לאוכל ברמה גבוהה, ללא קשר לתקציב. פחות מקום שישבו ילדים בני 17 ויאכלו המבורגר כמו למשל "כביש 90" וכאלו. 

מגדלנה? 

מרינדו? 

מיזומי? 

זה מה שעלה לי בגוגל עד חצי שעה נסיעה מכפר נחום. 

בנוסף, המלצה לטיול קצר ונעים, שיכול להיות במהלך היום, או בערב.

עם ילדה בת שנה וחצי (לא חייב להיות נגיש לעגלה, היא אוהבת ללכת אך גם לא טיפוסי סלעים כי יש מבוגרים). נגיד מסלול מעגלי של עד שעה הלוך וחזור או משהו בסגנון. 

או אפילו אם יש מה לטייל בכפר נחום עצמו, או איזה פארק? אגם קטן? 

אפשר טבע, אפשר ישוב יפה, אפשר טיילת, ואפשר פארק. זורמים. פשוט אוהבים קצת ללכת בתוך הבטן גב. 

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם

מגדלנה יקרה וטובה, מרינדו לא רעה בכלל עם בשר סבבה, מושבוצ גם טובה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כפר נחום עצמו הוא פארק באיזור הכנסיות.

פארק הירדן (לא יודע מה נותר ממנו) במרחק 10 דקות נסיעה ויש בו אגם קטן. אם יש פעילות לילה - מה טוב. בכלל, כל האיזור סבל קשות מהפגזות החיזבאללה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הייתי בעצמי אבל שמעתי דברים טובים על 1910 בדגניה א'

• אהבתי 2

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
לפני 6 שעות, sperial כתב:

פארק הירדן (לא יודע מה נותר ממנו) במרחק 10 דקות נסיעה ויש בו אגם קטן. אם יש פעילות לילה - מה טוב. בכלל, כל האיזור סבל קשות מהפגזות החיזבאללה.

להבנתי האגם יבש כעת

• מבאס 1

.

פורסם

1910 אכן טובה מאוד, מושבוצ כבר מזמן בינונית מינוס ואוברייטד.

פארק הירדן להבנתי נפגע קשות מהבצורת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לפני שנים, היה לי נסיון טוב עם מסעדת בשרים בשם "דקס" שנמצאת בחוף "לידו". זה אמנם בטבריה, אבל המרחק לא גדול.

מה שכן, זאת מסעדה כשרה ולפי מה שראיתי, פתוח ביום שישי עד שתיים, כך ששווה להרים להם טלפון ולבדוק איתם  את נושא השעות.

בהצלחה

• רעיון טוב! 1
פורסם

לגבי 1910, הייתי שם לפני מספר חודשים - מסעדה נחמדה, לא נפלתי מהרגליים.

לגבי טיול - שביל סובב כנרת בדיוק בשבילכם, אבל צריך לקחת בחשבון שהכנרת בסוף הקיץ לא נראית טוב כל כך...

לדוגמא - 

https://kineret.org.il/trips/מסלול-טיול-כפר-נחום-גשר-אריק-שביל-סובב-2/

לא חייבים לעשות את כל המסלול, אלא ללכת כמה שרוצים ואז לחזור חזרה.

פורסם

מגדלנה היינו לפני איזה שנתיים שלוש, ומאוד נהנתי. החלק הכיפי, מעבר לאוכל, זה שגם אין את הפלצנות המעיקה שיש בהרבה מסעדות בת"א.

כפר נחום זה סיבוב נחמד. אם אתם בשוונג של נהיגה, ממליץ לעשות את הסיבוב לצד השני ולהגיע למצפה שלום \ כפר חרוב. לדעתי זה הישוב הכי יפה בארץ מבחינת המיקום (המתחרה היחיד זה מצפה רמון, אבל בכפר חרוב אין בנייני רכבת מכוערים ברקע).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מכפר נחום לגשר אריק זה בערך 5.5 ק"מ, שביל הליכה יפה שהוא חלק מסובב כנרת. 

https://kineret.org.il/trips/מסלול-טיול-כפר-נחום-גשר-אריק-שביל-סובב-2/

קיימנו במגדלה ארוע משפחתי יוצא דופן מבחינתנו, כ-20 אישה ואיש ולדעתי הזמנו פשוט את כל התפריט. האוכל היה מעולה, המנות מיוחדות ונדיבות  השירות לבבי בלי להעיק (ממש מקצועי), וחלל המסעדה מהיפים שיש. מסעדה בוגרת לאנשים שאכלו (ושתו) דבר או שניים בחייהם.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם (נערך)

מסלול נהיגה יתאים לכם? כי נסעתי על כביש 98 ופשוט wow. אפשר בדרך לעצור בכל מיני נקודות. מחמת גדר ועד לכל מיני נקודות תצפית שונות.

הנסיעה עצמה הייתי אומר בערך חצי שעה שעה גג בלי עצירות, עם עצירות ומנוחה בכיף שעתיים.

יש המון נקודות לאורך הכביש הזה, ככה שצריך פשוט לבחור.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

היי,

לגבי מסעדות אני חושב שיש כאן המלצות טובות.

הייתי נמנע משביל סובב כנרת. רובו רחוק מהמים, חלקו שקרוב לאזור גשר אריק עבר אירועי שריפה ונראה לא טוב. 

ההמלצה לגבי כביש 98 מעניינת. זהו הכביש המזרחי ביותר בארץ והתנועה בו דלילה עד לא קיימת. כמו שנאמר ניתן לעצור במספר נקודות ואז לרדת דרך צומת חושנייה, ציר המפלים ולכנרת דרך צומת דליות. אבל - זה סיבוב לא קצר. עם עצירות זה כבר יותר לכיוון שעה וחצי שעתיים.

עצירות אפשריות - מצפה השלום, תל סקי, בריכת הגוחדר, מצפור בית ציידא ועוד.

המלצות נוספות - 

הייתי ממליץ על עלייה לצוק הארבל, יש שם מסלול לא ארוך עד התצפית (זה גן לאומי עם שעות פתיחה וכו)

אפשר לטייל בגן לאומי עצמו של כפר נחום זה גם מעניין.

תהנו

• תוכן חדש...