Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא.

סדרת הbtr הם בלבד dac ואינם convertet

המוצר שאתה מחפש מfiio נקרא new k3

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי לאנוס, תודה על התשובה אבל לא הבנתי. 

כל DAC הוא Converter. 

תחדד לי בבקשה את ההבדל בין מה ששלחתי למה שהצעת. 

והאם יש רכיב זול יותר להתחיל ממנו... 

פורסם

dac הוא ממיר מדיגיטלי לאנלוגי

קונברטר הוא ממיר מדיגיטלי לדיגיטלי

הbtr הוא dac בלבד

אתה מתחבר אליו בusb או בbt

והוא מוציא סיגנל אנלוגי בלבד דרך שקע אזניות 3.5

או דרך שקע אזניות מאוזן 4 מילימטר

בדכ dac מסוג כזה יהיה יקר יותר ממוצר שהוא dac קונברטר, כי יהיה בו מגבר גם ליציאת האזניות... בbtrים יש מגברים של thx... לוקאס.

לעומת זאת dac שהוא גם קונברטר אבל זול יחסית, הוא ללא מגבר אזניות, תהיה לו יציאת ליין לשקעי rca - כאלה שיתאימו לשימוש למגברים ביתיים או לרכב אבל ללא הגברה פנימית.

הקונברטרים יכולים לקבל usb מצד אחד ובדכ אי אפשר להתחבר אליהם בbt

ויוציאו אופטי או קואקס דיגיטל מהצד השני 

או rca אנלוגי.

יש עוד סוג של קונברטר דיגיטלי שפשוט יכול לקבל אופטי להוציא קואקס או ההפך אבל אי אפשר להכנס אליהם בusb... אחד כזה למשל פתר לי בעיה בds.

היה לי hu joying עם יציאה דיגיטלית קואקס אבל dsp עם אופטי בלבד... המרתי קואקס לאופטי ונסגר הנושא.

ואז מגיעים הdacים הביתיים שגם משמשים כסטרימרים.

הם גם קונברטרים, הם ללא מגבר בדכ וחלקם צריכים ספק חיצוני למשל topping d10

ואז מגיעים מוצרי הdap

digital audio player

מוצרים כמו fiio

m11 m13 m21 m23 jm21 m27

מוצרים מבית סוני ווקמן, אסטל אנד קרן, שאנגלינג ועוד....

ובסופו של דבר טאבלטים אנדרואיד או pc שרץ על win, פרוייקטים מקוסטמים.

וכמובן כמובן, מוצרים ייעודיים לרכב, למשל אודיסון ביט play.... הנגנים p1 וp2 מבית גולדהורן, מוצרים של aune, נגן המראה של bewith בזמנו וכל המוצרים הסיניים.... כולל מראות מרכזיות עם אנדרואיד.

לסיכום אני לא חושב שbtr זה מה שאתה מחפש והוא באמת יקר יחסית.

יש לי btr7 שנשלח אליי בטעות במקום k3 שזה המוצר שבאמת הזמנתי...

הזמנתי בסוף smsl po100 pro והשארתי את הbtr שאין לי בו שום צורך.

והיום אני משתמש מול הsmsl בdap של fiio הjm21 בתור הhu שלי וזה... דחק הצידה מיקרוסופט סרפייס גו מקוסטם.

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עושה רושם שכן האם הוא באמת יעבוד, לא תנסה לא תדע.

dsp לא הכרחי אם אתה בסהכ רוצה לחבר את הסורס שלך לשמע בסיסי, המגבר יכול לחתוך קרוס פסיבי שלא ינגן תדרים נמוכים. ולחתוך סאב שלא ינגן תדרים גבוהים אבל מעבר לזה אין לך ממש יכולות לבצע טיימינג.

היתרון של הטלפון הוא שאולי לחלק מהאפליקציות שלו יש אפשרות לפחות לeq בסיסי שיתן לך עוד משהו לאזן את הסאונד.

אם תחבר pc... אתה יכול להתקין עליו apo ולעשות טיימינג בסיסי בין ימין לשמאל, איקיו מתקדם ואפילו לאודנס קונטרול אבל תכלס, עדיף להתחיל כבר עם dsp בסיסי.

הכרחי? לא... תלוי למי ולמה

Pioneer TS-X150

פורסם

שאלה בבידוד.

אם מרתכים לדלת מבפנים פלאח מתכת במשקל 3 קילו או יותר, האם זה מונע את הרזוננס או שחייב שזה יהיה כיסוי אחיד לכל הדלת?

זה יכול לתרום משהו בכלל?

תיאורטית. כרגע מעדיף להתעלם מבעיות פרקטיות/בטיחותיות/צריכת דלק.

בינתיים, DSP הגיע, מגבר בדרך,  ציוד התקנה בדרך וחפרתי בגומחת הרדיו על מנת לייצר מקום לרתמה שאליה אחבר את כל האלמנטים.

פורסם

כן זה יכול להיות יעיל נגד וויברציות - כל המטרה בבידוד היא הוספת מסה לפח הדלת. 

יחד עם זאת - זה חלק שלא נלקח בחשבון במבחני ריסוק של היצרן ובמקרה של פגיעה בדלת - לך תדע איך זה עלול להתנקם בך - חומרי הבידוד גמישים לעומת זאת. 

Pioneer TS-X150

פורסם

ככה פעם היו מבודדים דלתות - עם דבק תעשייתי - מדביקים רצועות אלומיניום. 

Pioneer TS-X150

פורסם

זה לא הופך את זה לעדיף.

חוץ מזה, מה זה אומר לרתך לדלת מבפנים? לדופן החיצונית? ילך הצבע/גימור בחוץ.

לכל היותר רק לסגירה של פתחים בדופן הפנימית. ומצד שני צריך לאפשר גישה במידת הצורך. אז ניטים/ברגים עדיף ועל זה בוטיל. 

פורסם

מה שאני מכיר - שכן היו עושים (היו אנשים במפגשים של 2007 שעשו את זה) - זה לקחת מוטות אלומיניום ולהדביק אותם - לא לרתך חס וחלילה - עם דבק תעשייתי לדופן החיצונית. 

סגירת מחיצות טכניות עם קלף אלומיניום בעיני - עם חומרי הבידוד כמו מאסה באסה שיש היום - מאמץ מיותר. יש גם דפי אלומיניום עם דבק מאוד חזק - גם מתוצרת STP שאפשר לשים בנוסף. ממש לא צריך להשתגע ככה כבר עם מספרי פח, הברזות או ברגים קודחים. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1

Pioneer TS-X150

פורסם

אם אני מקדיש ערוץ נפרד למיד וערוץ נפרד לטוויטר דרך ה-DSP והמגבר, האם אני עדיין צריך להשתמש בקרוסאובר שמגיע עם הסט קומפוננט?

פורסם

לא, אתה לא צריך את הקרוס הפסיבי. זו בדיוק המשמעות של לעבוד אקטיבי עם סט.

החיתוך מתרחש בdsp לכל ערוץ בהתאם, לפני הכניסה למגבר במקום אחרי.

אתה מבזבז ערוץ הגברה אבל עובד יותר מדוייק ויעיל.

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

רק אומר, שלמרות שהנ"ל נכון כמובן, יכול להיות יתרון בהשארת הקרוס מחובר לטוויטר לפחות כמעיין רשת הגנה נגד תדרים נמוכים מדי שיכולים לצלות אותו, במידה והקרוס האקטיבי מתאפס מסיבה כלשהי ואין קרוס פסיבי מתאים אחר בשרשרת (למשל על המגבר).

זה לא בא בלי השפעות נוספות אבל.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...