Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקור טוב הוא כמובן עדיף. וזה לא רק הנגן עצמו, אלא גם קובץ האודיו או שירות ההזרמה.

כל רכיב בשרשרת ישפיע.

DSP יכול לתקן חלק מהבעיות. ולהציע באופן כללי פונקציות שאולי לא קיימות ביחידת הראש או להרחיב את האפשרויות הלאה (מספר ערוצי הגברה ושליטה עליהם).

מערכת אפטרמרקט כמו זו שצירפת עדיפה על פני מערכת מקורית, מאחר ויש לה יציאות קדם-מגבר (RCA). כלומר פחות התערבות בסיגנל המקורי.  יש סיכוי גם שהרכיבים הפנימיים האחרים עדיפים. אבל יש אפשרויות טובות יותר שאת חלקן תיאר אדי (לאנוספורס).

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 22 שעות, tsabarib כתב:

הי אדי.

תודה.

בשלב ראשון אני אנסה להישאר עם ה-HU כי מאוד נוח לי לעבוד איתו.

לאור דבריך, אתקין את ה-dsp מאוד קרוב לרדיו (20 סמ כבל כנראה) על מנת להפחית את הרעש האנלוגי.

הזמנתי כבר את ה-dsp. 

NOPE

תתקין את הDSP קרוב למגברים - ככה שהחיווט RCA יהיה כמה שיותר קצר וכמה שפחות RCA ארוכים. 

בהמשך אם יעניין אותך - תעבור בין הסורס לDSP לטווח דיגיטלי שלא סופח רעשים. 

לפני 15 שעות, V6 כתב:

השרשור הזה התחיל רגוע ונהיה מאד מעניין.

אבל רציתי לשאול משהו :

מבין ש- HU מקורי (בעיקר משהו לפני 10-15 שנה, גם אצלי כזה) נחשב למקור אות בסיסי ולא מספיק טוב, אם אני מחבר DSP הוא כאילו ישפר את הסאונד או שהכל מתחיל ממקור טוב.

דבר שני, HU של 2DIN מהשנים האחרונות, כזה למשל, הוא תחליף טוב למערכת מקורית? 

DSP יכול לעשות שיפורים מאוד גדולים לHU מקורי - הוא יכול ליישר את ההיענות שלו, לתקן פילטרים שהיצרן התקין בHU המקורי וגם בסופו של דבר מאפשר יותר שליטה באות שיוצאת למגברים. 

אבל הDSP לא יכול לתקן את רצפת הרעש ורמת העיוות של HU מקורי - השמע יהיה טוב עד כמה שהסורס - מאפשר. 

אני מתאר לעצמי שהפיוניר יהווה שיפור אבל הכל תלוי עד כמה באמת הHU המקורי גרוע. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, lanosforce כתב:

תתקין את הDSP קרוב למגברים - ככה שהחיווט RCA יהיה כמה שיותר קצר וכמה שפחות RCA ארוכים. 

הבעיה שאני רואה עם ה-DSP שאיציק המליץ עליו בהקשר זה, היא שהשליטה בו, עד כמה שראיתי, היא רק דרך הפאנל הפיזי.

ככה שיהיה אתגר לכוון מערכת ממושב הנהג, אלא אם כיוון ראשוני יתבצע איתו ביד, ובכל מקרה ההתקנה הסופית שלו צריכה לאפשר נגישות.

וחוץ מזה, כל עוד הוא עם המערכת המקורית, הוא יתחבר ב-Hi Level ממילא. אלא אם כן יקנה גם מנחת.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

הי.

א. את ה-DSP הזמנתי מאמזון. אין בעיה להחזיר. יש תחליף מעניין?

ב. בגלל ש"דירדרתם" אותי אז פתאום שמתי לב שכשאני עומד מחוץ לאוטו והרדיו עובד, אין הבדל אם הדלת סגורה או פתוחה. כמעט אותה עוצמה. אז בא לי לבודד. יריעות של מורל הן מספיק טובות? (בידוד יעזור גם לרמקולים המקוריים להישמע יותר טוב או שפחות ישפיע עליהם?)

פורסם

יעזור בעקרון גם למקוריים.

אני בטוח שהיריעות של מוראל טובות, השאלה היא כמה אתה משלם על המותג.

בדוק מול הספונסר בפורום @CarAudio Workshop לגבי "חבילת בידוד" לפי התקציב שלך, או חפש מוצרים אלטרנטיביים מחו"ל.

נדמה לי שכתבתי לך, שבידוד לא מסתכם רק ביריעות בוטיליות.

פורסם

אחד התחביבים הכי מדרדרים אבר... תברח כל עוד אתה יכול. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוא סתם מסתבך מעל ומעבר.

תנו לו להתחיל עם משהו ואז שיתדרדר הלאה. עוד לא קנה מגבר כבר הולך לעשות בידודים.

לדעתי האישית ה DSP זה עניין של כיוון פעם אחת וזהו. הוא לא צריך להיות מול העיניים כל הזמן.

ברור שיש טאצ'אפים פה ושם עד שמגיעים למה שרוצים, אבל ברגע שהגעת - זהו.

אצלי הוא מתחת למושב וניתן להוציא אותו.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 35 דקות, איציק נ. כתב:

אצלי הוא מתחת למושב וניתן להוציא אותו.

משפט מאוד בעייתי. 

לפני 36 דקות, איציק נ. כתב:

תנו לו להתחיל עם משהו ואז שיתדרדר הלאה.

כל מה שצריך זו דחיפה אחת קטנה (במקרה של התחביב הזה - האזנה אחת קצרה). 

Pioneer TS-X150

פורסם
בתאריך 10.11.2025 בשעה 12:23, lanosforce כתב:

מעבר לזה הייתי מדלג על הhu בכלל, רוכש dac טוב וזול כלשהוא כמו douk audio, smsl, fiio ומחבר אליהם את הטלפון ישירות בכבל usb ואותם להגברה או לdsp נוסח dayton שהוא בפני עצמו יחסית זול או הטאראמפס שאיציק הזכיר.

אפשר להנות היום, מאוד! בכל רמת כיס.

וואווו!!!

לקח לי כמה פעמים לקרוא ולחפור באתרים להבין מה אתה אומר ו-וואווו זה אדיר!!

זה כאילו קומבינה אבל זה מאפשר איכות מדהימה במחיר באמת נמוך מאד. אדיר!! לא חשבתי על זה!

בעצם להסטרים ישירות למגבר ובאיכות גבוהה.

החסרון היחיד שאני חושב עליו שזה בעצם מדלג על ה-HU ואם בא לי לשמוע חדשות מדי פעם, אני לא יכול או שחייב גם את זה דרך הטלפון.

אפשר למתג בין סורסים אולי אבל זה עוד פאצ'.

דילמה.

• מצחיק 1
פורסם

אין שום דילמה , ראשית אתה יכול לשמוע מהנייד רדיו אינטרנטי 

שנית אם תרצה אתה יכול להתחבר עם יחידת הראש המקורית בחיבור היי לבל לפרוססור 

ובכניסה אחרת של הפרוססור לחבר מודול BT שיקבל מהנייד אודיו אלחוטי.

הפרוססור יודע לברור אוטומט בין היציאות בעזרת סיגנל סנס.

פורסם
לפני שעה, V6 כתב:

וואווו!!!

לקח לי כמה פעמים לקרוא ולחפור באתרים להבין מה אתה אומר ו-וואווו זה אדיר!!

זה כאילו קומבינה אבל זה מאפשר איכות מדהימה במחיר באמת נמוך מאד. אדיר!! לא חשבתי על זה!

בעצם להסטרים ישירות למגבר ובאיכות גבוהה.

החסרון היחיד שאני חושב עליו שזה בעצם מדלג על ה-HU ואם בא לי לשמוע חדשות מדי פעם, אני לא יכול או שחייב גם את זה דרך הטלפון.

אפשר למתג בין סורסים אולי אבל זה עוד פאצ'.

דילמה.

כאילו אפליקציות רדיו הלוווו???

ALLFM

לכל תחנת רדיו גדולה היום יש אפליקציה...

tunein

radiogreen

פאק, לא חוקי אבל אם יש לך טלפון fold אתה יכול לראות freetv אם בא לך למות על הכביש כן?

hu זה כל כך פאסה

הרכבים היום שלא יעשו לך את החיים קשים או בלתי אפשריים לשים בהם hu אפטר מרקט הולכים ומתמעטים.

זרוק טאבלט

נגן

טלפון 

pc

תשתחרר

וכן, בחלק נכבד מהמותגים אפשר למתג אוטומטית או בו זמנית בין הסורסים.

Pioneer TS-X150

פורסם

dsp עם מודל בלוטוס ומזרים ישר מהטלפון לפרוססור., עוד צעד? תקנה פרוססור משולב מגבר.מזרים מהנייר ישירות אליו וממנו חיווט ישיר לרמקלים.הכל בקופסא אחת בודדת.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש גם מגברים עם מודול bt מובנה, בלי dsp

קיקר, מאסיב אודיו

מגברים יותר מסבירים ולא יקרים

Pioneer TS-X150

פורסם (נערך)

אז נגיד ואני זורם על הרעיון ומכניס DAC, ורוצה להתחיל ממשהו בסיסי יחסית ולבדוק איך זה.

מה אומרים על זה:

FiiO BTR11

גם לפי הפרמטרים שלו אני רואה שאפשר בחיבור של של כבל 3.5 מ"מ סטנדרטי להיכנס ל-AUX של המערכת המקורית שלי ב-RCA (אגב, לדעתכם מכניסת AUX זה מפחית באיכות??).

זה פחות טוב מלהיכנס ישירות למגבר? אם כן, למה?

גם אהבתי שזה נותן אינדיקציה על הרכיב באיזה קודק מסטרים באותו רגע...

עריכה אחרונה על ידי V6

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...