Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס מעל המחירון

פוסטים מומלצים

פורסם

אין "היגיון" יש היצע וביקוש. אם יש מי שמוכן לשלם את המחיר הנדרש - אז זה סביר. אם לא, אז המוכר ישאר עם הרכב ויצטרך להוריד את המחיר הנדרש.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

על גרמנייה, שמורה, עם מנוע דיזל וקילומטראז' נמוך – גם אני הייתי מבקש מחיר מעל המחירון.

בדגמים הנכונים, ובתחזוקה הנכונה, הן מסוגלות להמשיך לנסוע על הכביש הרבה אחרי שהגרסה המקבילה עם מנוע בנזין כבר התפרקה.

לי דווקא נשמע שהמוכר יודע טוב מה הוא עושה.

עריכה אחרונה על ידי MRobot
פורסם (נערך)

לא מכיר את השוק ואת הדגם.

לפני חצי שנה הורים של חבר מכרו מרצדס e שמורה, יד 2. אני חושב 2016.

ראיתי את התמונות, אמרתי לו במחיר מחירון אני קונה. בלי בדיקה, כמו שהיא.

נמכרה בכ-20 מעל.

מוצדק? סביר? לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

יש הגיון מסוים.

רכבי יוקרה משומשים דורשים תחזוקה יקרה. סתם לדוגמה, בדקת כמה עולה להחליף את המתלים? עם אפילו מעט נסיעת שבילים/שטח רגוע אורך החיים הצפוי שלהם הוא לא יותר מ 150 אלף ק"מ. רכב שמור/מטופל יכול לחסוך עשרות אלפי שקלים אחרי מספר שנים עקב בלאי/כמות תקלות נמוכה יותר. אני מחפש לא מעט זמן מרצדס מהדגמים המתקדמים עד שנתון 2013-14 ואלו שראיתי (ופיספסתי) שהיו שמורות/ק"מ נמוך/יד ראשונה/תיעוד טיפולים מלא פורסמו מעל המחירון ונמכרו מהר מאוד....

פורסם

או שפותח השרשור הוא שקנה...

15 מעל המחירון ברכב שהמחירון 60 זה יותר משמעותי מאשר כשהמחירון 200 או יותר... אין לי מושג מה המחירים לרכב הזה.

אבל מנוסח ההודעה נראה שהוא די חם על הרכב.

בסוף בעיני השאלה היותר חשובה זה צפי הבעלות.

אני קונה רכבים ומחזיק אותם 8 שנים וצפונה. ואז לשלם 5-8 אחוז מעל המחירון נראה לי די זניח ככל ומדובר ברכב שאין הרבה ממנו וזה מה שהקונה מחפש.

לפני שנתיים קניתי סיוויק ידנית 2020. אין הרבה כאלו וידעתי שאם לא אסגור אז יהיה לי קשה למצוא אחרת. עדיין התמקחתי אבל ידעתי איפה אני נמצא. 

מי שמחליף הרבה צריך להיות יותר זהיר במחיר הרכישה. כך גם לגבי מי שמחפש רכב נפוץ.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...