Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטיש חרום לרכב ?

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת השלמת ציוד החרום לרכב נתקלתי במוצר הזה, פטיש חרום משולב בחותך חגורת בטיחות, לרגעים הקטנים של החיים שבהם אתה נתקע ברכב בוער (לאחר פגיעת טיל חותי אולי) ולא מצליח לצאת בדרכים המקובלות.

מה נכבדי הפורום אומרים, כדאי שיהיה ברכב או מיותר לחלוטין ? האם המוצר הנ״ל מעלי אקספרס ב-40 ש״ח (וזה עוד יקר יחסית) יעשה את העבודה אם חלילה יתעורר הצורך ?

תודה ושלא נדע מצרות

IMG_4831.png

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יזיק, אבל צריך להיות בהישג יש כלאמר בתא החפצים מול מושב הנוסע או בתא החפצים בין המושבים. 

אני ראיתי את זה. https://a.co/d/3IuhqIZ

או זה https://a.co/d/fRdwSpi

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לדעתי מיותר, אבל בסכום הזה לא מזיק.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 5 שעות, Skunk_Ride כתב:

מה נכבדי הפורום אומרים, כדאי שיהיה ברכב או מיותר לחלוטין ? האם המוצר הנ״ל מעלי אקספרס ב-40 ש״ח (וזה עוד יקר יחסית) יעשה את העבודה אם חלילה יתעורר הצורך ?

אני בן ארבעים סה"כ, בדעה צלולה ובריאות תקינה, ולאחרונה יצאתי לנסיעה ארוכה ללא פקקים במזג אוויר נוח, עם פסקול מצויין ברדיו ושאר תנאים אופטימליים. באיזשהו שלב הייתי צריך להטעין את הבוסטר באוטו דרך כבל USB ישן יחסית שהטלפון שלי כבר לא תומך בו. במשך רבע שעה הפכתי את כל המזוודה כדי למצוא כבל מתאים ובסוף הגעתי למסקנה שאין לי כזה, לכן לקחתי את הסיכון המחושב לנסוע עם בוסטר גמור ולהטעין אותו רק כשאחזור הביתה.

שבוע אחרי שחזרתי, יצא לי לחפור במקרה בתא הכפפות ושם מצאתי כבל טעינה תלת-ראשי שהשארתי באוטו זה מכבר בדיוק למקרים כאלה - אם צריך להטעין טלפון של מישהו שמצטרף אליי לנסיעה, או מכשיר כלשהו (כמו בוסטר) שאני בד"כ לא משתמש בו. בתור נוסע מתמיד הייתי מוכן, יסודי ומקצועי - אבל ברגע האמת, מי זוכר את כל הפק"ל שיש לו באוטו, בין תא הכפפות לתא המטען והכיסים בדלתות?

עכשיו תחשוב שנקלעת לתאונה, אתה נעול ברכב, והפניקה מתחילה להשתלט... נראה לך שתזכור איפה שמת את הפטיש הזה או שבכלל יש לך אחד כזה באוטו? בתנאים כאלה, יהיה טוב אם תזכור איך קוראים לך והיכן אתה נמצא. מה גם שקצת קשה לבדוק מראש עד כמה טוב הוא עובד, כי לך תמצא עכשיו מטרת אימונים שאפשר לשבור בה חלון או לחתוך חגורה.

• אהבתי 4
פורסם

עבורך? כנראה שזה לא יעיל שכן אם תגיע למצב בו הדלת לא נפתחת כלל, זו כנראה תאונה מספיק חמורה שלא תהיה בכלל במצב לתפעל את הסיטואציה ואנחנו מדברים כאן על מצב בו התאונה היא עצמית כנראה ומרוחקת מכל רכב אחר, למזלנו בישראל מיד כולם עוצים וניגשים לסייע. עבור רכבים אחרים שעברו תאונה ואולי תפגוש בדרך, או ילד/כלב שהשאירו ברכב בשיא החום, זה כנראה יהיה יעיל. 

• אהבתי 1
פורסם

איבזור לא יזיק אבל תקבע אותו למשקוף הדלת למשל מעל לחגורה-כמו שבאוטובוסים זה היה מקובע ליד החלון עד שהחולגנים היו גונבים ואז שמו את כולם ליד הנהג

ואם כבר זה השלמת הציוד חרום אז סתם מעניין מה הוא כולל

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אל תשכח שצריך מדי פעם לבדוק את הציוד, 

נגיד, אם שמת פנס, אז לבדוק שהוא טעון, ככה גם עם הבוסטר התנעה (שככה יצא לי כבר פעמיים לעזור לאחרים..).

לגבי הפטיש - שיהיה באוטו, אם זה נראה לך חשוב.

הסייג היחיד שיש לי, מניסיוני, שזה קצת מעמיס על האוטו..  (אם יש רשימת ציוד ארוכה..)

נסיעה טובה ובטוחה!

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

איזה עניין עושים פה מפריט באורך 15 ס"מ שעולה גרוש וחצי...
קנה, בשאיפה שאף פעם לא תצטרך להשתמש בו

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא מזיק שיהיה אבל בעיקר כדי לחלץ אחרים. לשימוש עצמי מה שצריך זה לא כלים אלא מודעות כדי לא לאבד עשתונות. 

חגורה נפתחת תמיד בלחיצה על האבזם (ואם לא תגיע אליו לא תגיע גם לפטיש) וחלון קדמי עף בבעיטה.

אישית מחזיק עזרה ראשונה (תיק אחד אורגינלי של האוטו בבגאז' ועוד אחד בתא הכפפות למקרה שאצטרך ולא אהיה במצב להגיע לבגאז'), לום וכלים סטנדרטיים.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, Night Driver כתב:

אישית מחזיק עזרה ראשונה (תיק אחד אורגינלי של האוטו בבגאז' ועוד אחד בתא הכפפות למקרה שאצטרך ולא אהיה במצב להגיע לבגאז'), לום וכלים סטנדרטיים.

יש לי כלי עבודה, כפפות עבודה, תיק עזרה ראשונה בסיסי, כבלי התנעה, בוסטר התנעה, ועוד דברים כמו פנסים, אזיקונים, סרט דאקטייפ, . הכל בהתלהבות שקניתי באמאזון. 

יצא לי פעם לעזור לקולגה לנתק מצבר ואז התקלה שהיתה הסתדרה..(יונדאי וניו שההגה שלה נתקע.. ולא זז).

להתניע בבוסטר לאחרים. וגם לעזור בהחלפת גלגל. 

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אף פעם לא נהיה מוכנים לכל תרחיש אבל קור רוח תמיד חשוב.

קרה לי שהגעתי לרכב התהפך לתעלה עם אנשים בפנים ולוח השעונים התחיל להעלות עשן כבד בגלל קצר. עם הלום הספקתי לתלוש קוטב של מצבר לפני שהרכב עלה בלהבות וכך חסכנו משיכה של אנשים מרכב שעלולה היתה לגרום להם נזק בלתי הפיך.

• אהבתי 6

פורסם
לפני שעה, saar5555 כתב:

יש לי כלי עבודה, כפפות עבודה, תיק עזרה ראשונה בסיסי, כבלי התנעה, בוסטר התנעה, ועוד דברים כמו פנסים, אזיקונים, סרט דאקטייפ, . הכל בהתלהבות שקניתי באמאזון. 

יצא לי פעם לעזור לקולגה לנתק מצבר ואז התקלה שהיתה הסתדרה..(יונדאי וניו שההגה שלה נתקע.. ולא זז).

להתניע בבוסטר לאחרים. וגם לעזור בהחלפת גלגל. 

מאז המיסחרית שהייתה לי יש לי מטף קצף של 45 שח במקסטוק אולי תוסיף גם

• אהבתי 2
פורסם
לפני 17 שעות, zaf כתב:

לא יזיק, אבל צריך להיות בהישג יש כלאמר בתא החפצים מול מושב הנוסע או בתא החפצים בין המושבים. 

אני ראיתי את זה. https://a.co/d/3IuhqIZ

או זה https://a.co/d/fRdwSpi

וואו על הלינק השני שהעלית - 12 כלים במכשיר אחד, ועוד כזה שעולה 50 ש״ח...מזכיר את האמרה הידועה תפסת מרובה לא תפסת 😉

including a Hammer head, Window Breaker, Knife(Seatbelt Cutter), Pipe Pliers, Flat Pliers, Wire Cutter, Screwdriver, Saw Blade, Assorted Hex Wrenches, Bottle Opener, Fish Descaler, Nail File

מניח שתכלס זה כלי שיתפרק אחרי מספר שימושים, אבל לפעמים זה כל מה שצריך 

פורסם
לפני 4 דקות, Skunk_Ride כתב:

מניח שתכלס זה כלי שיתפרק אחרי מספר שימושים, אבל לפעמים זה כל מה שצריך 

כמה חגורות בטיחות וחלונות אתה מתכוון לנפץ?

• מצחיק 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...