Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטיש חרום לרכב ?

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

כמה חגורות בטיחות וחלונות אתה מתכוון לנפץ?

וכמה דגים לפלט, ציפרניים לשייף, הברגות לפתוח, כבלים לחתוך וכן הלאה

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

כמה חגורות בטיחות וחלונות אתה מתכוון לנפץ?

זה בדיוק כמו צמיגי מישלין: בשביל מצב החירום האחד. השאלה היא איך בוחנים את המוצר שלא במצב חירום.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

השאלה היא איך בוחנים את המוצר שלא במצב חירום.

אתה קונה שניים.

אחד שם בצד ועם השני אתה חותך לאנשים חגורות בטיחות ומנפץ להם שמשות. אם החזיק 10 כאלה אתה יכול להיות שקט ולאחרי שתשתחרר ממעצר לשים את השני בתא הכפפות.

• מצחיק 7

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעה, דובצע כתב:
לפני 3 שעות, saar5555 כתב:

מאז המיסחרית שהייתה לי יש לי מטף קצף של 45 שח במקסטוק אולי תוסיף גם

יש לי מטף. משהו קטן שקניתי בק.ס.פ, מטפים לבית. אז אחד קטן לאוטו. ומסקירה ביוטיוב שראיתי לסקודה פאביה, רואים שיש מטף כיבוי שמגיע עם האוטו מחברת ההשכרה. 

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

אתה קונה שניים.

אחד שם בצד ועם השני אתה חותך לאנשים חגורות בטיחות ומנפץ להם שמשות. אם החזיק 10 כאלה אתה יכול להיות שקט ולאחרי שתשתחרר ממעצר לשים את השני בתא הכפפות.

בודק האם זה מאפשר לך לברוח מהמעצר

• מצחיק 2

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Skunk_Ride כתב:

וואו על הלינק השני שהעלית - 12 כלים במכשיר אחד, ועוד כזה שעולה 50 ש״ח...מזכיר את האמרה הידועה תפסת מרובה לא תפסת 😉
including a Hammer head, Window Breaker, Knife(Seatbelt Cutter), Pipe Pliers, Flat Pliers, Wire Cutter, Screwdriver, Saw Blade, Assorted Hex Wrenches, Bottle Opener, Fish Descaler, Nail File

מניח שתכלס זה כלי שיתפרק אחרי מספר שימושים, אבל לפעמים זה כל מה שצריך 

סוג של לדרמן לעניים. 
אני מחזיק  פייק ״לדרמן״ ברכב. כלי שקיבלתי מתנה . בשביל פעולות פשוטות ״על הדרך״ עושה את העבודה.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, Derish כתב:

עכשיו תחשוב שנקלעת לתאונה, אתה נעול ברכב, והפניקה מתחילה להשתלט... נראה לך שתזכור איפה שמת את הפטיש הזה או שבכלל יש לך אחד כזה באוטו?

לא. עם כוכבית. 

לעצמי רכשתי לפני כמה שנים משהו צעצוע שכזה.  אני יודע איפה שמתי אותו. 

אם האוטו יהיה הפוך, סביר שלא אצליח לאתר אותו... 

הכוכבית. 

תמיד צריך לשמור על קור רוח. לצערי ממצבים שונים ומשונים אני יודע לומר שאני אכן מצליח. 

לאור העובדה שאנחנו חיים במדינה חמה, החלטתי לרכוש עט עם ראש ייעודי לניפוץ זכוכיות למקרה שאצטרך להציל חיה או משהו אחר מרכב. 

העט תמיד עלי כשאני מחוץ לבית. 

במקרה שלי, יחד עם לדרמן (סכין לחגורת הבטיחות אם אצטרך- למרות שרוב הזמן אני משתמש יותר בפלאייר ומברגים מאשר בלהב) ופנס (שתפרתי תוספת לנרתיק הלדרמן עבורו), מעבר לפנסים הנוספים שיש לי שם ברכב. ובטלפון. 

כך לפחות לא אצטרך לשבור את הראש איפה שמתי מה. זה עלי למקרה חירום. לא מתאים לכל אחד, חד משמעית. יש לי עוד לדרמן אחד, שכבר הפסקתי ללכת איתו כי הוא גדול מדי ולא נוח.

לפני 9 שעות, saar5555 כתב:

אל תשכח שצריך מדי פעם לבדוק את הציוד, נגיד, אם שמת פנס, אז לבדוק שהוא טעון, ככה גם עם הבוסטר התנעה (שככה יצא לי כבר פעמיים לעזור לאחרים..).

לגמרי. הבוסטר אני מטעין אחת לכמה חודשים (עם תזכורת ביומן). הייתי צריך אותו לא מזמן, פעם ראשונה עבור עצמי.

הפנס, מאחר והוא תמיד עלי, אני יודע מה מצב הסוללה שלו (גם משתמש בו פה ושם, לכן הוא עליי :lol:). 

לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

לא מזיק שיהיה אבל בעיקר כדי לחלץ אחרים. לשימוש עצמי מה שצריך זה לא כלים אלא מודעות כדי לא לאבד עשתונות. 

כלים לא מזיקים, אתה יודע. :wink:

במיוחד למי שלא מאבד עשתונות, אתונות ועקרונות.

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ועם מה אני אמור להשתמש בתור המברשת צבע?

במחשבה שנייה. יודע מה, אל תענה לי. :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תשנה את המין לטווס

פורסם
לפני 4 שעות, saar5555 כתב:

יש לי מטף. משהו קטן שקניתי בק.ס.פ, מטפים לבית. אז אחד קטן לאוטו. ומסקירה ביוטיוב שראיתי לסקודה פאביה, רואים שיש מטף כיבוי שמגיע עם האוטו מחברת ההשכרה. 

אולי בבוקרשט...

בארץ היא באה עם סט רשתות מטען ושטיחון דו צדדי (ואפילו מטריה בדלת !) אבל בלי מטף 

כנראה עניין של רגולציה

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לי פטיש עם סכין חגורות בכיס של הדלת נהג בכל רכב.

משתמש בזה כל פעם שאני נופל עם הרכב מהגשר לתוך נהר אימתני ולא מצליח לפתוח את הדלת. כלומר - אף פעם. אבל המחיר שהצגת כאן הזוי, את שלי קניתי בלא יותר מ9 שח במקסטוק.

דווקא במטפים ועזרה ראשונה אני לא חוסך. מטף של 45 שח אולי יכבה סיגריה, לא רכב. מחזיק מטף 2 קילו בכל רכב, ותיק עזרה ראשונה קטן שצויד על ידי חובשת (אשתי). אני לא יודע להגיש ע"ר אבל לפחות הציוד זמין.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 5 דקות, amosbmw כתב:

ש לי פטיש עם סכין חגורות בכיס של הדלת נהג בכל רכב

כדי לקבע אותו. לא נעים בתאונה גם לקבל פטיש בראש או ברית חוזרת.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 35 דקות, winner כתב:

אולי בבוקרשט...

בארץ היא באה עם סט רשתות מטען ושטיחון דו צדדי (ואפילו מטריה בדלת !) אבל בלי מטף 

כנראה עניין של רגולציה

בארץ החובה להחזיק מטף היא רק ברכב מיסחרי

לפני 22 דקות, amosbmw כתב:

מטף של 45 שח אולי יכבה סיגריה, לא רכב

יצא לי לכבות איתו רכב שמי שהוא הצית הוא בסדר גמור. ברור ששל 2 קילו רציני יותר אבל ה45 שקל פרקטי מפלסטיק לא מורגש כמעט

• רעיון טוב! 1
פורסם

בסוף בזכות השרשור הזה אני אקנה גם את הפטיש הזה. 

בזכות השרשור של הבטריות לשואב אבק הרובוטי - מצאתי וקניתי סוללות לשואב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...