Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אאל״ט פעל כבר ברעידת האדמה בצ׳ילה ב-2010, שזה ימי דור 2-3.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

image.thumb.png.3d8df58b94d289fa2f810989c93801a3.png

עדכון בנושא

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

היה צריך לקרות תלפני איזה 4 שנים +\-, אבל אתה יכול לחשוב למה נדחה.

זה לא האירוע הראשון מסוגו בארץ, מי זוכר את רשתות ה-AMPS/NAMPS, TDMA ,CDMA, ו-iDEN? כולן נסגרו בלי יותר מידי דרמה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספר לי על זה 🙄

פרויקטים להסבות דור 3 ל 4 שעבדתי עליהם בוטלו/עוכבו במשך שנתיים. 

הסיבה על פי החברות הסלולריות - נושא הטלפונים הכשרים הזולים.  

לפני 26 דקות, sperial כתב:

היה צריך לקרות תלפני איזה 4 שנים +\-, אבל אתה יכול לחשוב למה נדחה.

זה לא האירוע הראשון מסוגו בארץ, מי זוכר את רשתות ה-AMPS/NAMPS, TDMA ,CDMA, ו-iDEN? כולן נסגרו בלי יותר מידי דרמה.

הסגירה של הרשתות מבוססות תקנים אמריקאים הייתה יותר הגיונית. הטכנולוגיות האלו הגבילו נדידה בינלאומית. (בהיבט הצרכני). 

בהיבט הטכנולוגי - קל יותר לתחזק ולתפעל רשתות GSM מבחינת זמינות חומרה, יצרנים, היצע תחרותי, ומחיר. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

הנקודה שלי היא שסגירת הרשתות האלה עברה בשקט מוחלט, אף אחד לא עשה רעש, אני אפילו לא זוכר פרסומים מקדימים. 

הפעם יש רעש גדול יחסית, וכפי שכתבת קרוב לודאי לחץ של החרדים. וזאת למרות שאין בעיה טמבלפון בסיסי דור 4 בפחות מ-200 ש״ח.

פורסם

לא רק חרדים. יש הרבה מכשירים שיושבים על דור 2+3. כל מיני אוטומציות. שערים ושלל שלל מכשירים. חלקם בטוח עתיקים ובלי שום תמיכה ובטח מחברות שחלקן לא קיימות.

זה הרבה יותר מסובך מאשר מלהחליף נייד לסבא או לחרדי או סבא חרדי.

שמעתי ברדיו לפני כמה חודשים טובים, נראה לי ב"יהיה בסדר", חקלאי בבקעה שיש לו רשת חיישני לחות נדמה לי, ושהורידו אצלו את הרשת בלי אתרעה. אחרי זה החזירו.

אצלך בבניין השער עם האפליקציה הוא דור4? כי האפליקציות מתחברות גם לשער דור 2/3 מנסיון.

פורסם

זה הכל נכון, אבל אין ברירה. תדר הוא משאב יקר וצריך להקצות אותו לשימוש הרוב. 

עסקים מתעסקים עם עשרות רגולציות שונות ומשונות, אני בטוח שחלקן חסרות תועלת. 

פה יש רגולציה עם תועלת לשאר הציבור, אז אין מה לעשות. חייבים להתקדם. יחליפו עכשיו לרכיב תומך 5G ויהיו בראש שקט להרבה שנים. רשתות דור 2 הוקמו אם הבנתי נכון מויקיפדיה בשנת 98-99, ודור 3 בסביבות 2005. זה המון שנים. 

פורסם (נערך)

רשת דור 2 הראשונה בארץ היתה ה-TDMA של סלקום בסביבות 1995, היא נסגרה מזמן. רשת ה-gsm הראשונה בארץ היתה של אורנג׳ (היום פרטנר) שנפתחה לקהל בתחילת 1999. רשתות דור 3 במסלול ה-gsm הופעלו על ידי שלושת המפעילים בסביבות 2005-6.

וכפי שנאמר, הספקטרום מוגבל, חייבים לפנות תדרים לרשתותֶעם יכולותֶגבוהות. כולל כל אותן מערכות שליטה מרחוק, שגם הן מתרבות.

• תוכן חדש...