Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אני לא טועה בקרוסטרק הם החליפו את כל הכפתורים בקונסולה למסך ענקי. לא יודע כמה זה מפריע לך, לטעמי זה שנמוך. 

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם ה-xv/קרוסטרק יהיה בחירה מעולה (ובלבד שיהיה ברמת הגימור בה כלולה חבילת מערכות בטיחות מלאה, לתפישתי).

לא הייתי מגביל את הקילומטראז' ל-60 אלא ל-100 (ואף למעלה מכך) וגם מתגמש בנוגע לאזור הקנייה אם תמצא אקזמפלר ממש מוצלח בתוך התקציב.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 שעות, בימבה91 כתב:

אגב, בשביל להוריד 5 אלף ש"ח ממחיר של 135 אלף ש"ח, צריך למצוא תקלות די רציניות ברכב, לא כך?

לא. תקלה די רצינית ברכב מורידה את מחירו בהרבה יותר מ 5000 ש"ח (או 3.5-4 אחוז ממחירו).

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 2.6.2025 בשעה 18:59, SlowRide כתב:

אם אני לא טועה בקרוסטרק הם החליפו את כל הכפתורים בקונסולה למסך ענקי. לא יודע כמה זה מפריע לך, לטעמי זה שנמוך. 

בגדול אני בעד שפנים הרכב יהיה מודרני, אך גם אני לא אוהב כאשר פונקציות בסיסיות דורשות התעסקות עם הקונסולה. אני מעדיף כפתורים.

תודה!

בתאריך 2.6.2025 בשעה 23:20, ... כתב:

גם ה-xv/קרוסטרק יהיה בחירה מעולה (ובלבד שיהיה ברמת הגימור בה כלולה חבילת מערכות בטיחות מלאה, לתפישתי).

לא הייתי מגביל את הקילומטראז' ל-60 אלא ל-100 (ואף למעלה מכך) וגם מתגמש בנוגע לאזור הקנייה אם תמצא אקזמפלר ממש מוצלח בתוך התקציב.

אני מסכים לגבי מערכות הבטיחות ורמת הגימור. אנסה למצוא אקסמפלר מתאים.

לעניין הקילומטראז' - אבצע התאמות בהתאם להיצע, אך כלל האצבע שלי הוא לחפש רכב שלא עשה יותר מ-20K בשנה בממוצע. לעניין אזור הקניה - מסכים לחלוטין (בתיאוריה), אך במבחן המציאות, אני כנראה לא אצא באמצע יום עבודה לנסיעה של שעה (או יותר) לכיוון רק כדי לראות רכב, אלא אם יש לי סיבה טובה להניח שאני נוסע כדי לסגור עסקה.

תודה!

לפני 23 שעות, razi_pazi כתב:

לא. תקלה די רצינית ברכב מורידה את מחירו בהרבה יותר מ 5000 ש"ח (או 3.5-4 אחוז ממחירו).

תודה. פשוט קצת קשה לי עם הפרקטיקה של הנפצת "מחיר מבוקש" רק כדי לעשות שפגאט במעמד המכירה. 

פורסם
לפני 32 דקות, בימבה91 כתב:

תודה. פשוט קצת קשה לי עם הפרקטיקה של הנפצת "מחיר מבוקש" רק כדי לעשות שפגאט במעמד המכירה. 

מבין ומסכים. אבל לא התייחסתי להיבט ההתמקחות אלא הערכה לשווי של תקלה די רצינית.

• רעיון טוב! 1
פורסם

הרכב לא יודע חשבון. הבלאי הוא בלאי משימוש והוא משמעותי יותר מפרק הזמן בו נעשה (למעשה רכב שיעשה 300 אלף קילומטר ב-3 שנים עדיף בהרבה על רכב זהה שיעשה את אותה נסועה ב-30 שנה); מדובר בבלאי מכני כתוצאה משימוש, כך שאם למשל תשאל את עצמך מתי מנוע יצטרך אוברול - זה מושפע משימוש בפועל ולא מהזמן שעבר.

עדיף רכב בן שנתיים עם 40 אלף קילומטר מרכב בן 4 שעשה את אותה נסועה...

הפער בבלאי בפועל בין רכב כזה 2023 שעשה 60 אלף לכזה שעשה 100 אלף, בהנחה שכל הנתונים האחרים זהים, הוא זניח לעומת הפער האפשרי במחיר (ודאי ביחס לנסועה הצפויה שלך).

זה בכל מקרה השנקל שלי🙂

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 3.6.2025 בשעה 21:50, razi_pazi כתב:

מבין ומסכים. אבל לא התייחסתי להיבט ההתמקחות אלא הערכה לשווי של תקלה די רצינית.

הבנתי. תודה.

לפני 23 שעות, ... כתב:

הרכב לא יודע חשבון. הבלאי הוא בלאי משימוש והוא משמעותי יותר מפרק הזמן בו נעשה (למעשה רכב שיעשה 300 אלף קילומטר ב-3 שנים עדיף בהרבה על רכב זהה שיעשה את אותה נסועה ב-30 שנה); מדובר בבלאי מכני כתוצאה משימוש, כך שאם למשל תשאל את עצמך מתי מנוע יצטרך אוברול - זה מושפע משימוש בפועל ולא מהזמן שעבר.

עדיף רכב בן שנתיים עם 40 אלף קילומטר מרכב בן 4 שעשה את אותה נסועה...

הפער בבלאי בפועל בין רכב כזה 2023 שעשה 60 אלף לכזה שעשה 100 אלף, בהנחה שכל הנתונים האחרים זהים, הוא זניח לעומת הפער האפשרי במחיר (ודאי ביחס לנסועה הצפויה שלך).

זה בכל מקרה השנקל שלי🙂

תודה על ההסבר. השכלתי :)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...