Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

פגעו לי ברכב בזמן שחנה.

מדובר בנערים שלא ברור אם היה להם ביטוח או רישיון

סיפור קצת בעייתי.

הפוגע לא רצה שערב משטרה או ביטוח אם יש לו.

ברור לי שהוא מסתיר דברים.

מנגד אני מבוטח בהראל אמרו לי שאני יכול לתבוע את הביטוח לטפל במוסך הסדר 

ואם התיקון פחות מ 5000 ש ,הדבר לא יחשב לי כתביעה.

האם זה נכון האם ככה החוק

אז מה עדיף לעשות, למה לא לתבוע את הרכב.

זכור  לי בעבר ,כאשר כן תבעתי את הביטוח אח"כ החברה סירבה לבטח אותי בכלל.

אני ממש לא יודע מה לעשות.

נא עזרתכם בדחיפות.

פורסם

אלה התקנות.אבל, עדיין, תשלם השתתפות עצמית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 57 דקות, hayimbr כתב:

אבל אם הבנתי נכון

במוסך הסדר יש פטור מהשתתפות עצמית 

פוליסה לביטוח מקיף או צד ג' מכילה תמיד סעיף השתתפות עצמית. פוליסה ללא השתתפות עצמית היא בעצם פוליסה שבה קיים סעיף נוסף שמבטל את הצורך בתשלום ההשתתפות העצמית במקרה של תביעה. להוספת הסעיף הנ"ל קיימת עלות נוספת והיא משתנה בין חברת ביטוח אחת לשניה.

פורסם
לפני שעתיים, hayimbr כתב:

אבל אם הבנתי נכון

במוסך הסדר יש פטור מהשתתפות עצמית 

השתתפות עצמית תהיה בהתאם לתנאי הפוליסה, יש פוליסות בהן יש ביטול השתתפות עצמית בתנאים מסויימים, מתבטא בפרמיה.

במוסך הסדר יש שני דברים:

1. השתתפות עצמית מופחתת.

2. לא צריך להשאיר צ׳ק דחוי אלא חברת הביטוח משלמת לו ישירות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 27.5.2025 בשעה 15:22, Camaro 92 כתב:

פוליסה לביטוח מקיף או צד ג' מכילה תמיד סעיף השתתפות עצמית. פוליסה ללא השתתפות עצמית היא בעצם פוליסה שבה קיים סעיף נוסף שמבטל את הצורך בתשלום ההשתתפות העצמית במקרה של תביעה. להוספת הסעיף הנ"ל קיימת עלות נוספת והיא משתנה בין חברת ביטוח אחת לשניה.

בביטוח המקיף שלי השתתפות עצמית לתיקון במוסך הסדר היא 0. כששאלתי אם יש אופציה לפרמיה יותר נמוכה עם השתתפות עצמית (רציתי לבדוק מה ה-tradeoff, ולהחליט לבד מה עדיף לי), נעניתי שאין, וכל הפוליסות שלהם כאלה. זו כבר שנה שלישית באותה חברה, ובשני החידושים שאלתי את השאלה שוב וקיבלתי אותה תשובה. החברה היא ביטוח חקלאי.

פורסם

לגבי הפעלת הפוליסה שלי

הודיעו לי מחברת הביטוח שיש משהו חדש

אני יכול להראות להם תמונות של נזק בעקבות תאונה

והם מוכנים לפצות אותי במזומן, כאשר ההליך הזה לא נחשב כהפעלת הביטוח וייקור הביטוח בשנה הבאה

האם עקרונית דבר כזה כדאי?

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...