Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למערכת שמע ברמת אולפן הקלטות

פוסטים מומלצים

בוקר טוב עמית, 

ברוך הבא לפורום. 

הדבר היחיד שאני מבקש זה ש"תקשיב" (תקרא) 

ציוד למערכת שמע אפשר גם לקנות ב100 וב200K - לרכב, כן. בקלות אפילו. 

זה ישמע כמו בית שימוש אם אתה לא תקפיד על התקנה ועל הכוונים. - ההתקנה והכוונים הם לפחות, לפחות... ואני אומר את זה בכדי לא לעורר מריבה - 70 אחוז מהמערכת. בעיניי באופן אישי זה 90 אחוז. 

לא משנה מה תקנה - בכדי שהרכב יישמע בהתאם למערכת שהתקציב הכולל שלה הוא 50K, ללא בידוד אקוסטי מקיף! לרכב, ללא התקנה רהוטה שמתחילה בגאסקטים לכל רמקול, תושבת מאסיבית וסולידית לכל רמקול, בידוד של כל רמקול מסביבת הרכב (שזה גם יכול לכלול בניית תיבות בדלתות, בניה בקיק פאנלים או פשוט דלת מבודדת ברמת הטנק + סאב קידמי וכך הלאה). 

ללא תשתית חשמל ראויה. 

אל תטרח להשקיע בציוד. 

וללא כוונים של כל זה - אל תטרח גם להשקיע בהתקנה. 

אם התקציב שלך הוא 50K 

תקנה ציוד ב35K השאר תשאיר להתקנה, תשתית, בידוד, התקנה, בניות - וכוונים. 

בהצלחה. 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגילוי נאות אני עובד בתחום

בתקציב כזה 

אתה יכול לבנות מערכת 3 וואי 

המשלבת סאב קדמי וגם אחורי 

עם dsp ומספר מגברים כדי להפריד בין כל האלמנטים כדי לקבל תוצאה יותר טובה ונקיה 

איטום מאוד חשוב כדי לאפשר לדלתות לנגן בצורה יותר טובה ונכונה בתחום המידבאס 

תכנון נכון של המערכת וחיווט נחושת מלאה 

ולבסוף כיוונים בעזרת מיקרופון למדידות אקוסטיות

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי הולך על טאבלט סמסונג S10 החדשים שמגיעים עם L-DAC 

מוסיף מודול BT ברזולוציה גבוהה תומך L-DAC כמו Audison B-CON

מוסיף DSP ברמה כמו בראקס\היליקס\רזולוט\אודיסון\גולדהורן עם כניסה אופטית 

מגברים 4\2\1 ערוצים ,כמו זפקו \סינפוני\היליקס\סטג\RS אודיו \ אודיסון ועוד...

סט 3 חלקים אקטיבי וכאן זו הבחירה האמיתית , כי זה זה מאוד משתנה מאדם אחד לאחר 

סט כמו סקאן ספיק גולד \ מורל אילייט פרו\סופרימו\  דיינ-אודיו \ אודיסון תיסיס \הייבירד אודיו\ פוקל אוטופיה \ ועוד..

עם סאב תואם מאותם סדרות 

התקנה וכיוונים , מה שלאנוספורס אמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
בתאריך 10.5.2025 בשעה 19:40, Amit DM כתב:

שבוע טוב.

פיג'ו 2008 חדשה. 

מבקש המלצה למערכת שמע הכי טובה שיש. 

תקציב בערך 50k.

מאד מאד חשוב לי לקבל איכות סאונד מושלם. 

אילו רק ידעת מה עשית…)

• מצחיק 1

משווק רשמי בישראל של המותגים:

Brax, Helix, Match

STP - Standartplast

Audio System Germany

נציג רשמי של קהילת EMMA בישראל.

חנות און-ליין: www.CarAudio.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 10.5.2025 בשעה 19:40, Amit DM כתב:

תקציב בערך 50k.

תשמע... חתיכת תקציב.

אתה אודיופיל?

(שואל ברצינות, לא כדי להתחיל מריבה או משהו כזה).

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי חיבור LDAC דרך BT - מנסיון זה נשמע נהדר! למערכת בסקאלה שכזו הייתי ממליץ על נגן רזולוציה גבוהה סטייל DAP כלשהו נוסח FIIO M בין אם זה 11 או 17 או 23, שאנלינג, אסטל אנד קרן 

או טאבלט מבוסס PC - הכוונה מערכת הפעלה WIN בצימוד לממיר לאופטי\דיגיטל קואקס כמו SMSL או DOUK אודיו וכך הלאה. 

אין סיבה במערכת כזו להסתפק בטווח אלחוטי שמביא איתו אחוזי עיוות שלא קיימים בטווח חוטי וגם יכולת לעבוד לפחות עד לDSP - בין הנגן לממיר עם פורמטים כמו DSD\MQA וקצבי עבודה גבוהים מאוד כמו 32/192 - אין סיבה להתפשר בעלויות כאלו ברכב על סיגנל. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע אם הבחור רץ לתחרות IASCA WORLD FINALS

אז הייתי מבין ,אבל יש דבר שנקרא פרקטיות וגם נראות לטעמי נגן נייד פחות נוח\פרקטי לתפעול ברמת רכב מאשר טאבלט אנדרואיד עם חיבור אלחוטי 

נכון שטאבלט מבוסס PC איכותי יותר ומציע תמיכה מלאה בדרייברים מתקדמים תמיכה בDAC -ים חיצוניים ברמות גבוהות וניגון בקבצים באיכות אולפן 

אבל הוא מגושם יותר ופחות נוח לשימוש יום יומי ביחס לאנדרואידים ודורש גם DAC חיצוני בנוסף וחיבור חוטי שפחות נאה לעין.

נכון שבטווח האלחוטי יש ירידה באיכות אבל זו ירידה מינורית 

מרמה גבוהה מאוד של סיגנל גם כך.מי כמוך יודע.

גם אם ניתן לעבוד תיאורטית בקצבי עבודה גבוהים יותר איזה שירות נותך לך להאזין 32\192 ? גם טידל מאסטר מוגבל ל 24\192

וגם זה רק בחלק קטן מאוד מהקטלוג ובתנאי שהשיר שוחרר בפורמט MQA MASTER.

בשורה התחתונה אם אתה מדבר עם רמה תחרותית או כמו שהבחור כתב המלצה למערכת ברמת אולפן הקלטות ללא פשרות לחלוטין 

אז אני בהחלט מסכים איתך , אך אם תשאל אותי אודיו לרכב הוא פשרה אחת גדולה ולכן זה מלכתחילה סוג של פרדוקס.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שקורה אצלי כרגע ברכב הראשי - 

DSP אני משתמש באודיסון BIT HD במצב FIR.

מחובר אליו בכבל אופטי - הBCON שלהם.

אל הBCON מחובר בכבל אופטי - SMSL 100PO שהוא ממיר מUSB לאופטי. 

המערכת המקורית מונחתת אל הDSP והיא הסורס הראשי והדיבורית - כשאני נוהג עם המשפחה, אני שומע מהמקורית! אבל אני מתחבר אליה בכבל USB עם הנייד שלי בשביל אנדרואיד אוטו - לניווט לנסיעות ארוכות. 

חייב לציין שדיזר דרך אנדרואיד אוטו נשמע סבבה לגמרי - יותר ממספיק בשביל נסיעה עם המשפחה - כן, דרך המערכת המקורית. 

ואז - אם אני מתחבר בBT אל הBCON עם LDAC מופעל - בזמן שיש שידור BT הBCON עוקף את המערכת המקורית - רק כשנכנסת שיחה הוא מדלג אליה חזרה. 

ואם אני מחבר משהו - לא משנה מה - לSMSL - זה עוקף גם את הBT דרך הBCON וגם את המערכת המקורית - דרך השרשור האופטי בBCON. 

אני יכול לחבר את הטלפון גם - לSMSL אם אני רוצה. 

אני יכול לחבר את הסרפייס שלי (PC) או אתה הHP X12 שלי (גם טאבלט PC) או את הסרפייס פרו 3 שלי (גם PC טאבלט) 

או כל נגן רזולוציה גבוהה אחר. 

וכן - ללא ספק אני גם מוצא את הסמארטפון הכי נוח, הכי פרקטי אין ספק - היום גם יש אפשרות לשלוט במקום הDRC MP - בDSP דרך האפליקציה BCON GO. 

אבל יש הבדל שמע שאני לא יכול להתעלם ממנו בכלל - כשאני מחבר את הסרפייס דרך הSMSL - הסרפייס מעלה את קצב העבודה ל32-192 מול הSMSL בין אם הDEEZER כן משדר בקצב הזה או לא - לדיזר יש גם אפשרות לשדר קבצים בMQA - באמת, כל הדברים האלה אתה צודק מאוד מינוריים. 

עדיין - מערכת בתקציב הזה - חייב לציין את הנושא. 

Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 7 שעות, lanosforce כתב:

DSP אני משתמש באודיסון BIT HD במצב FIR.

מחובר אליו בכבל אופטי - הBCON שלהם.

אל הBCON מחובר בכבל אופטי - SMSL 100PO שהוא ממיר מUSB לאופטי. 

המערכת המקורית מונחתת אל הDSP והיא הסורס הראשי והדיבורית - כשאני נוהג עם המשפחה, אני שומע מהמקורית! אבל אני מתחבר אליה בכבל USB עם הנייד שלי בשביל אנדרואיד אוטו - לניווט לנסיעות ארוכות. 

חייב לציין שדיזר דרך אנדרואיד אוטו נשמע סבבה לגמרי - יותר ממספיק בשביל נסיעה עם המשפחה - כן, דרך המערכת המקורית. 

ואז - אם אני מתחבר בBT אל הBCON עם LDAC מופעל - בזמן שיש שידור BT הBCON עוקף את המערכת המקורית - רק כשנכנסת שיחה הוא מדלג אליה חזרה. 

ואם אני מחבר משהו - לא משנה מה - לSMSL - זה עוקף גם את הBT דרך הBCON וגם את המערכת המקורית - דרך השרשור האופטי בBCON. 

אני יכול לחבר את הטלפון גם - לSMSL אם אני רוצה. 

אני יכול לחבר את הסרפייס שלי (PC) או אתה הHP X12 שלי (גם טאבלט PC) או את הסרפייס פרו 3 שלי (גם PC טאבלט) 

או כל נגן רזולוציה גבוהה אחר. 

וכן - ללא ספק אני גם מוצא את הסמארטפון הכי נוח, הכי פרקטי אין ספק - היום גם יש אפשרות לשלוט במקום הDRC MP - בDSP דרך האפליקציה BCON GO. 

אבל יש הבדל שמע שאני לא יכול להתעלם ממנו בכלל - כשאני מחבר את הסרפייס דרך הSMSL - הסרפייס מעלה את קצב העבודה ל32-192 מול הSMSL בין אם הDEEZER כן משדר בקצב הזה או לא - לדיזר יש גם אפשרות לשדר קבצים בMQA - באמת, כל הדברים האלה אתה צודק מאוד מינוריים. 

בחייאת אולוהים שלא הבנתי מילה בקושי... סינית.

איזה כיף לכם שאתם חזק בעניין הזה, מבינים בו, מתעסקים בו, נהנים ממנו ויש לכם תשוקה אליו.

אחלה תחביב.

אני יודע מה זה סאבוופר תיבה, קומפוננט, רסיבר, מגבר, טוויטרים, וצ'יינג'ר של דיסקים (היה לאבא שלי של Sony, אחחח כמה זה פעם). וזהו.

תהנו חברים :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו דיבר בראקס ? 3 מגברים יגמרו את כל התקציב ללא התקנה בכלל .

הייתי ממליץ בחום לסגור פינה עם helix.רמקולים מהסדרה 7 החדשה שלהם .סאב שלהם.מגבר משולב פרוססור ועוד שני מגברים אחד לסאב ועוד אחד למידים ומהעודף עושה התקנה איכותית וכיוונים.חוסך המון כאב ראש ומקבל צליל גם ברמה של תחרות.לא צריך לערבב מותגים כשיש הכל תחת מותג אחד

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m -tru technology billet 4100

eton ug 20sub-mosconi pro 4/30

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

עדכון:

להלן הסט שנבחר.

טוויטרים + מידריינג' + מידבס של  חברת brax. כולל החלפת משקופים.

(את המידריינג' הוספתי ממש ברגע האחרון).

מגבר DSP + מגבר מונו של חברת Helix.

סאב של Helix.

עוד רכיב ששכחתי את שמו שדרכו מזרימים את המוסיקה.

בידוד ואטימה קומפלט כולל חיווט איכותי.

הרכב נכנס היום להתקנה, אעדכן.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לפרט לגבי הדגמים המדוייקים של כל הציוד?

אם מוכן לפרט, היכן מתבצעת ההתקנה? מי יכוון אותה בסופו של דבר?

יהיה נחמד, בהינתן האפשרות, להעלות תמונות מהתהליך ומסיומו, רבות ככל האפשר 🤩

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, Tom_22 כתב:

אתה יכול לפרט לגבי הדגמים המדוייקים של כל הציוד?

אם מוכן לפרט, היכן מתבצעת ההתקנה? מי יכוון אותה בסופו של דבר?

יהיה נחמד, בהינתן האפשרות, להעלות תמונות מהתהליך ומסיומו, רבות ככל האפשר 🤩

בשמחה.

ההתקנה מתבצעת ב CarAudio בחולון.

טוויטר - Brax LG1 mk2.

מידבס - Brax GL6mk2.

מידריינג' -Brax לא זוכר את הדגם המדויק.

מגבר - Helix p six dsp ultimate.

מגבר מונו - Helix m one.

סאב - Helix k10se.2.

בידוד - STP.

יעוץ הכוונה וכיוונים - בחור בשם סמיון מ- CarAudio, שעושה רושם של מקצוען אמיתי, ואחלה של גבר.

תקציב - אמנם התכנון המקורי היה עד 50K, אבל עקב בעיות תזרים "הסתפקי" בכמעט 30K.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...