Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רום כרמל טנדר לשיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסיבות נוסטלגיה רוצה לשפץ טנדר רום כרמל

האם משהו יכול לעזור - חומר טכני, עצות, שיפורים?

:lol:

אספנות = סבלנות

פורסם

האם אתה חבר במועדון החמש ???

אם לא אז אני ממליץ לך להירשם, יש שם הרבה אנשים שיעזרו לך במציאת חלקים וגם תוכל לקבל טלפונים של חברים עם רכב דומה לשלך. בנוסף יש גם את הספריה של המועדון שזה המקום היחיד שאני מכיר שיש בו חומר על מכוניות ישנות, אני בספק אם תמצא חומר באינטרנט . . .

אם אתה לא רוצה להירשם אז תוכל להגיע למפגש של המועדון, אני יודע שבמרכז של המפגש יש רום כרמל אחת רגילה במצב טוב מאוד ועוד כמה בעליי סוסיתות שאני בטוח שהם ישמחו לעזור לך . . .

האם הרכב בבעלותך או שמצאת אותו ???

האם יש לך ידע טכני מספיק בשביל לשפץ רכב ??? אם לא אז זה דיי יקשה על עבודת השיפוץ . . .

שיפוץ רכב זה עניין יקר מאוד ולא משתלם (מבחינת זמן וכסף), אם אתה חושב שיש לך את הזמן והכסף להשקיע אז שהיה לך בהצלחה בשיפוץ, אם לא אז אני מציע שתמכור את הרכב למישהו שיש את הכסף והשמן להשקיע ברכב . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

על כביש החוף , ליד מחלף נתניה ,בצד המזרחי של הכביש מחוץ לחניון אגד יש טנדר רום כרמל מהדגם האחרון , הפוך על צידו בתעלה. הוא היה פעם בחניון עצמו אבל בשלב מסוים הם נפטרו ממנו באלגנטיות כנ"ל.

אני מסופק מאוד אם אפשר לשקם את הטנדר הזה , אבל בטוח שהוא יכול לתרום חלקים רבים. תצטרך מנוף או כננת להוציא אותו משם.

נמרוד

פורסם

בקריית ים ד' , יש טנדר רום כרמל זרוק ליד בית מגורים.

הטנדר לא במצב טוב, אך לדעתי תוכל להוציא מספר חלקים תקינים, במידה ותהיה מעוניין בכתובת מדוייקת תשלח לי הודעה.

פורסם

היה לי כזה, מאוד נהניתי ממנו, שנתיים והרבה ק"מ בלי כל בעיות עד שביום אחד נודניק אחד שכנע אותי למכור.

אם למישהו יש כזה למכירה, אנא ידעו אותי

פורסם

הטנדר לא במצב טוב, אך לדעתי תוכל להוציא מספר חלקים תקינים, במידה ותהיה מעוניין בכתובת מדוייקת תשלח לי הודעה.

אשמח לקבל את הכתובת

נתן :lol:

אספנות = סבלנות

פורסם

בקיבוץ ניר אליהו ליד כפר סבא במרכז הקיבוץ יש טנדר רום כרמל זרוקה

במצב סביר

ג

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

באיזה רחוב?

פורסם

זה לא יעזור הרחוב כבר לא קיים, הרסו אותו ובנו רחוב חדש..

מה לעשות קורים הרבה דברים מעניינים בכמעט 6 שנים.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

הרכבים הזרוקים הם לא שלך אז לפני שאתה בא ולוקח וחותך חלקים כדאי לבדוק שהרכב לא שייך למישהו, בעצם כל רכב בארץ שייך למישהו ומומלץ לקנות את הרכב בכמה מאות שקלים במידה ואתה יודע לבצע עסקים טוב.

מומלץ לקחת את המספרים ולהתקשר לחוקר פרטי שימצא לך את הבעלים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...