Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי פגע ברכב מסוג פג'ו כאשר היתה על מהירות סרק (הילוך D, ללא נגיע בדוושת הגז).

הבעלים טוען שהם נמצאים במוסך והמוסך אומר שעלות התיקון של הסריטה היא 400 ש"ח.

אמי טוענת שהסריטה היא באורך של כ-30 ס"מ. אין שום פגיע מבחינה פיזית (משמע לא שריטה עמוקה, כך גם הטמבון לא נכנס פנימה).

הרכב הוא פג'ו 206, השריטה נמצאת קרוב לאגזוז.

הייתכן שעלו תהצביע תעלה 400 שקל?

מאחר והמסוך טוען שיש לצבוע את כל הטמבון.

פורסם

גם אם השריטה הייתה חמש סניטמטר היו לוקחים את אותו מחיר משום שלצבוע את הטמבון צובעים את כולו ולא רק חלק ממנו (ואני בטוח שגם בעל הרכב זה מה שהוא רוצה)

400 שקל לטמבון אחורי זה ייקר יחסית, רוב המוסכים לוקחים 250-300 שקל.

משמע שהבן אדם אמר את זה משתי סיבות:

1. הלך לפחחח הכי יקרן בעיר אמר לו תעשה תעבודה הכי טובה לא משנה כמה יעלה (כי לא הוא משלם את זה)

2. או שהבן אדם רוצה לעשות טיפה כסף מהצד.

בכל מקרה תבקשו ממנו אחריי הצביעה חשבונית ותנסו להתפשר על פחח זול יותר.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם
אמה שלי פגע ברכב מסוג פג'ו כאשר היתה על מהירות סרק (הילוך D, ללא נגיע בדוושת הגז).

הבעלים טוען שהם נמצאים במוסך והמוסך אומר שעלות התיקון של הסריטה היא 400 ש"ח.

אמי טוענת שהסריטה היא באורך של כ-30 ס"מ. אין שום פגיע מבחינה פיזית (משמע לא שריטה עמוקה, כך גם הטמבון לא נכנס פנימה).

הרכב הוא פג'ו 206, השריטה נמצאת קרוב לאגזוז.

הייתכן שעלו תהצביע תעלה 400 שקל?

מאחר והמסוך טוען שיש לצבוע את כל הטמבון.

עלות של תיקון של שריטה משתנה בין רכבים שונים, לפני כשנה רכב פגע לי בחלק האחורי ברכב וגרם לשריטה, לא היה כיפוף ולא כלום פגיעה חיצונית בצבע בלבד.

עלות התיקון הייתה 300 ש"ח, כמובן שהפוגע לא היה מעוניין להפעיל את הביטוח, הוא שילם וקיבל חשבונית מהמוסך המבצע.

מה שאני מציעה לכם זה לדרוש חשבונית מהאדם שפגעתם בו כדי שלא יבצע "קומבינה" עם בעלי המוסך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תודה ידידי!

ידידתי

"נהגת שודים"= ליטל:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

צריך לצבוע את כל הטמבון, אני שנכנסתי במישהו ולא עשיתי לו שום שריטה הביטוח דרש לבצע צביעה מלאה לטמבון שלו ובעצם הפיל עלי את השריטות חניה שהיו לפני התאונה. וזה שריטות בקושי נראות לעין!

בקיצור צבע להם את הטמבון ב 400 או פחות, זכותך לקבל הצעה מכל צבעי רכב אחר ואם תמצא עלות זולה יותר לך לשם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בקיצור צבע להם את הטמבון ב 400 או פחות, זכותך לקבל הצעה מכל צבעי רכב אחר ואם תמצא עלות זולה יותר לך לשם.

זכותו של הנפגע לצבוע את הפגוש היכן שירצה. בכל מקרה עלות של 400 ש"ח היא הוא זולה, אבל סבירה בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
צריך לצבוע את כל הטמבון, אני שנכנסתי במישהו ולא עשיתי לו שום שריטה הביטוח דרש לבצע צביעה מלאה לטמבון שלו ובעצם הפיל עלי את השריטות חניה שהיו לפני התאונה. וזה שריטות בקושי נראות לעין!

תומר אני לא חושבת שהוא יכול לאלץ אותם ללכת לתקן את הרכב במקום זול יותר מפני שזה נוח לו יותר, בכל אופן הוא הפוגע והם יכולים להחליט היכן לבצע את תיקון הרכב.

ל'

• תוכן חדש...