Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איך לחבר ! ניסיתי להבין מהם החוטים של הרמקולים ולחבר אותם למערכת ... לבסוף הבנתי, חיברתי את החוט החשמל הראשי ... ו... שום דבר ! המערכת בכלל לא פועלת ...

הדגם JVC KDG 805 ...

אני מבין שצריך לחבר עוד חוטים לסוויץ אולי ? או לעוד מקום .... ?

כל עזרה תהיה מועילה ... תודה רבה...

(אנסה להעלות תמונות לקראת הערב.. )

תודה שמעון.

רשימת הקניות של האודיו שלך לא מעניינת אף אחד עד כדי כך שכולם צריכים לראות אותה בסוף כל הודעה שלך.

אם אתה לא מסוגל לחתום לפי כללי החתימה של הפורום נבטל לך את אפשרות החתימה לגמרי.

הכללים נמצאים כאן - www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54259

פורסם

קודם כל תודה רבה על הלינק ...

אז ממה שהבנתי (וזו פעם ראשונה שלי אז לאט לאט :) ) יש לי בעצם 3 חוטים מרכזיים שאני אמור לחבר

בכדי שהמערכת בכלל תפעל ...

"הארקה \ מינוס (שחור) - זהו חוט ההארקה של המכשיר. חוט זה חייב להיות מחובר למרכב הרכב. וודאו שיש מגע טוב בין החוט למרכב." - מה זה המרכב ? לא הבנתי ....

פלוס קבוע (צהוב) - חוט זה יש לחבר לפלוס קבוע, כלומר כזה שלא מושפע ממצב המפתח בסוויטץ'. אם אינכם בטוחים מהו החוט המתאים ברכבכם, ניתן למצוא אותו ע"י מדידת המתח על החוט ה"חשוד". כאשר המפתח נמצא מחוץ לסוויטץ', המתח על החוט חייב להיות 12V+. - אני מבין שאת החוט הזה אני צריך לחבר לאחד החוטים שיוצאים מהסוויץ ואת החוט הספציפי אני בודק על ידי מדידת המתח ..

הבנתי נכון ?

פלוס ממותג (אדום) - את החוט הזה אני ייחבר ביחד עם הצהוב כי לא מפריע שאני ייכבה את הערכת כל פעם עצמאי ... -

כל הסבר נוסף וכל תיקון שתוכלו להסביר לי יהיה נהדר ...

תודה רבה שמעון.

נ.ב

כבר אמרתי שאני כמעט ולא מבין כלום בחיבורים האלה ? :)

רשימת הקניות של האודיו שלך לא מעניינת אף אחד עד כדי כך שכולם צריכים לראות אותה בסוף כל הודעה שלך.

אם אתה לא מסוגל לחתום לפי כללי החתימה של הפורום נבטל לך את אפשרות החתימה לגמרי.

הכללים נמצאים כאן - www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54259

פורסם

צדקת לחלוטין, בעיקר עם החיבור של הפלוס הקבוע והסוויץ'... אין סיבה לתת לסוויץ' לכבות לך את

המערכת...

בהצלחה.

גל

פורסם

מינוס מחובר לשלדה/מרכב הרכב.

מכיוון שהמרכב מוליך חשמל, מהנדסי הרכב עליהם השלום בחרו שאין צורך שנעביר שני כבלים בכל פעם שנרצה להתקין משהו, אלא רק אחד, והוא הפלוס. את המינוס נחבר למרכב הרכב(מתכת שקשורה לגוף הרכב) בנק' הכי קרובה ונפלאות הטכנולוגיה והתכנון האוטומוטיבי יעשו את השאר.

שלד

• תוכן חדש...