Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על רכב 7 מקומות

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים הפכנו למשפחה עם 4 ילדים.
כיום יש לנו רכב קורולה 2010, שקניתי יד 2 ב-2020, כשהיו לו 91,000 ק"מ, במחיר של 34K
היום הרכב עומד על 118,000 ק"מ. כמובן, אני מתכנן למכור אותו ומקווה לקבל עליו כ- 30K+-

עכשיו הגיע הזמן להשתדרג לרכב עם 7 מקומות.

תקציב: עד 80,000 ש"ח
דרישות מיוחדות: אין
שימוש: שימוש בסיסי ביותר – נסיעה לעבודה כל יום (כ-3 ק"מ), ופעם בכמה חודשים נסיעה מחוץ לעיר עם כל המשפחה. יכול לעבור גם שבוע שלא ניגע ברכב.
דרישות תא מטען: נסתדר עם מה שיש. נוכל להשאיר כיסא אחד מקופל ולפנות עוד מקום אחסון. כמעט לא נוסעים עם כל המשפחה, אז גם בזה נסתדר.
הרכב מיועד לטווח ארוך.

ההתלבטות שלי היא כמה נכון להוציא: מצד אחד, אני יכול להוציא 80,000 ש"ח ולקבל שקט לשנים ארוכות, ומצד שני, אנחנו נוסעים מעט מאוד.

המליצו לי בעיקר על רכב כמו וורסו או אאוטלנדר.

אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם על רכבים נוספים שמתאימים לצרכים שלנו.

פורסם

פיג'ו 5008 / סיטרואן פיקאסו עם מנוע 1.6 טורבו בנזין 2018 יכולות להתאים לצרכים שלך והמנוע יחסית אמין אם תוחזק כנדרש. יתכן אף שישאר לך עודף נכבד מהתקציב

• רעיון גרוע 1

פורסם

בהנחה שאתה רוצה חיים משעממים הייתי הולך על אאוטלנדר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בזמנו העדפתי את ורסו על אאוטלנדר,  בגלל המבנה של השורה השניה. 

כל עוד הילדים לא גבוהים מאוד, אפשר להסתדר עם ורסו.

מי שבא מקורולה, רגיל לאמינות של טויוטה...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ייצורה של הורסו בסתיים במהלך 2018, וגם בשנה ההיא נמכרו כ-800 יחידות בלבד, עומת כ-4800 אאוטלנדרים. למצוא אאוטלנדר יהיה כנראה הרבה יותר קל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...