Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב לטובת ילדי סטודנטים , טווח נסיעה 30/40 ק״מ - אזור ראשון לציון , תל אביב , פתח תקווה. בלוחות המודעות מחירי ה -kia picanto , i10 מחירים לא הגיונים , ואני לא מוכן לשלם את המחירים הללו. ראיתי שרנו קליאו , שברולט קרוז , אופל זולים יחסית, אך קראתי שיש בעיות בגיר ובמנוע , אם זה כך תוכלו לציין איזה שנותנים נחשבים בטוחים ברכבים אלו , לא שווה לרכוש רכב ב - 20 אלף ש״ח ואז להוציא 15 אלף עבור גיר או מנוע,  תקציב לרכישה כ 30 אלף ש״ח 

תודה רבה 

עריכה אחרונה על ידי דני71
פורסם (נערך)

רק אוטמטי בגלל שאין להם רשיון לידני , קנו קליאו בא בחשבון או עדיף לא לקנות בכלל

עריכה אחרונה על ידי דני71
עדכון רנו
פורסם

בקליאו דור 4 (משנת 2014 בארץ) יש מנוע בעייתי, מומלץ לוותר. 

חפש מזדה 2, סוזוקי סוויפט, סוזוקי ספלאש. 

שווה לשקול גם 208 1.6אוט'( שווקה עד 2015), במודלים האחרונים המנוע האטמוספרי עם אמינות טובה. הגיר פלנטרי בסדר וזול אחזקה. דגמים לאחר מתיחת הפנים עם מנוע 1.2 לא רלוונטיים. כנ"ל סיטרואן C3 שחולקת מכלולים עם הפיג'ו. 

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אפשר לבדוק ספייס סטאר, נמכרת במחירים זולים מאשר הפיקנטו,חסכונית ואמינה אך רועשת

יותר, מסוף 204 מאובזרת במיוחד.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגיל הזה ובתוואי הנהיגה הצפוי הייתי נזהר מפאביה ואיביזה בגלל התיבה הרובוטית. ידנית אינה אופציה בגלל מגבלות רישיון נהיגה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גם אני הייתי מוותר על רובוטי, אלא אם הוחלפו המכטרוניק ומצמדים לא מזמן, אחרת ההוצאות הכבדות יהיו על בעל הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...