Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי רדיו דיסק פיוניר דגם 5750 וכרגע רק עם רמקולים אחוריים 6X9 סרווין ווגה.

אני החלטתי להתקין רמקולים קומפוננט ואני מתלבט בין כמה דגמים -

MOREL PULSE 5.25

JBL GTO506C

INOX IP 4.02

CERWIN VEGA HED 1502

איזה מבין דגמי הקומפוננט שרשמתי הכי כדאי לקנות ?

וגם רציתי לדעת איזה מגבר הכי יתאים לדגמים האלה שגם יפעל ביחד עם הרמקולים האחוריים ?

אני בעקרון מחפש רמקולים ומגבר שיתנו צלילים איכותיים , נקיים ומוזיקה יפה , לשמוע את הזמר וכל הצלילים בנפרד.

אני מחפש מגבר לא יקר (תקציב עד 1000 ל 4 ערוצים) שפותח את הצלילים ונותן שיפור משמעותי לאיכות השמיעה. אני לא מהאנשים ששומעים בפול ווליום ומחפשים להוריד כמה בתים בחוץ והשאלה אם יש מגבר כזה שיותר איכות שמיעה ולא רק הגברה משוגעת

אודה לכם על עזרתכם.

פורסם

נתחיל מזה ש INOX זו לא חברה אמיתית בכלל עד כמה שידוע לי, כבר חיפשתי עליהם רבות...

אלא אם כן יש למישהו לחדש לי בנושא, אני אשמח.

נמשיך בזה שמבין השלושה הנותרים, הביקורות על הסרווין לא טובות כמו שהן על ה JBL או המורל.

באופן אישי המורל לדעתי נשמע הכי טוב, הכי מפורט, והכי פחות צורם.

בגדול - רמקולים קונים על פי שמיעה, ולא על פי חוות דעת של אחרים, כי יהיו רבים שימליצו לך גם על

רמקולים שיכול להיות שכשאתה תשמע אותם - הם לא יישמעו לך טוב.

לגבי מגבר - תחפש בזאפ לפי "מגבר" "4 ערוצים" ושם תמצא כבר את מבוקשך, ומקסימום תתייעץ כאן

לגבי מספר דגמים שמצאו חן בעיניך.

גל

• תוכן חדש...