Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב.

RS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם פורשה "פגעו במותג" שהתחילו לייצר ג'יפים.

אבל על הזיין שלהם,הם הפכו ליצרן הרכב הכי רווחי.

עכשיו שיש לחץ על יצרני הרכב להוריד מצריכת הדלק של המכוניות הם חייבים לרדת בנפח.

2.0 בדרך

יש הבדל בין להכנס לפלח שוק חדש (ד"א, השמועות מדברות גם על SUV מבית למבו), לבין לדחוף מנועים מוחלשים לרכבים שלך כדי להוריד להם מחירים ולהגיע ליותר פלח שוק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 3.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עכשיו שמסתבר שהם רציניים בקשר לייצור, למה שמישהו יקנה דבר כזה?

עמוס

מאותה הסיבה שקונים סטיישן, אם כי אני סולד מהמוטציה הנוכחית וחושב שיש רכבים כגון המיני שאסור לגעת בהם (גם לא תמורת ממתקים :lol:).

פורסם
מאותה הסיבה שקונים סטיישן, אם כי אני סולד מהמוטציה הנוכחית וחושב שיש רכבים כגון המיני שאסור לגעת בהם (גם לא תמורת ממתקים :lol:).

זה לא מוטציה.זה חידוש של זה:

c92f_12.JPG

כמה שזה מכוער

אייל

פורסם

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
יש הבדל בין להכנס לפלח שוק חדש (ד"א, השמועות מדברות גם על SUV מבית למבו), לבין לדחוף מנועים מוחלשים לרכבים שלך כדי להוריד להם מחירים ולהגיע ליותר פלח שוק.הכוונה לא להגיע לפלח שוק אלא לקבור את המותג

מבחינת פורשה המותג למבורגיני עומד כעצם בגרון , כי עד שקנו אותו הם אף פעם לא היו בצמרת , תמיד במקום שלישי , לא משנה מה הם יעשו תכנון התחלתי לקוי לא יכול להיות יותר טוב מתכנון מעולה. נקודה!!!

ופוקסוואגן הם מה שנקרא "אנשים קטנים המטילים צל ענק" (עם כול הכבוד לאהדתך את אאודי ) , ולכן הם קנו את המותג בשביל ההנדסה שלו ולקחו אותו כדי שיתן אבק כוכבים באאודי , ואחרי זה הם ופורשה הבעלים כמו כול יצרנים קטנים מידי יפטרו מהמותג .

רק שתדע , שאין שום סיכוי בעולם שפורשה ואאודי למרות ההצלחות המרשימות שלהם היום , יהיו יותר מפורשה ואאודי כמו שהיו פעם , שזה אומר מכונית על לעניים , ומזדנבת מאחורי יוקרה כמו אאודי . פשוט כי את הרוח של מכונית על ו/או יוקרה אין להם . זה דבר שנקנה במשך שנים ואי אפשר לעשות קיצורי דרך . ולכן חבל על למבורגיני . אבל בהריסה שלהם את המותג הם גם חותמים את גורלם שלהם

בברכה יהודה

פורסם

אני כלכך לא מסכים איתך עם כלכך הרבה דברים שרשמת פה, אבל כיוון שזה דיון על חדשות בעולם הרכב ולא אם פורשה ואאודי גנבו טכנולוגיות מלמבורגיני,

או שבעצם הכסף הגדול והטכנולוגיות של פולקסווגן-אאודי הביא רמות חדשות של טכנולוגיה ואמצעי פיתוח ללמבורגיני, ועצם העובדה שהמכוניות שלה מאז הקמתה ועד שנות התשעים המאוחרות היו סיוט לנהיגה יכולה להוכיח את זה.

מה גם שפורשה היא חברה שקיימת הרבה הרבה יותר מלבורגיני, ועד לפני כשנה לא היה לפורשה שום קשר ללמבורגיני, ולא זכור לי שפורשה עשו כזו קפיצת התקדמות מדהימה בשנה האחרונה.

ואני גם ממש ממש לא מסכים עם התואר "מכונית על לעניים" על פורשה או "מזדנבת מאחורי יוקרה" על אודי.

פורסם

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא נאמר שפורד החליטו להפסיק את ייצור דגמי הR בסוף שנת 2007 ?

אז מה הרעיון בהצגת דגם חדש פחות מחצי שנה לסיומה ?

פורסם

• תוכן חדש...